Детройт 2011: MINI показва малкото братче на Countryman
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Детройт 2011: MINI показва малкото братче на Countryman
На салона в Детройт, който ще се проведе от 10 до 23 януари, на щанда на MINI ще се състои световната премиера на новата концептуална разработка Paceman. 10 години след официалното завръщане на марката в Северна Америка, компанията ще представи двуврато малко братче на Countryman.
От MINI определят най-новото си четириместно творение, като първият Sports Activity Coupe (SAC) в сегмента на малките автомобили. В него са съчетани характерните за марката стилен дизайн и класически ценности, картинг “стъпка” на пътя, и внимание към детайлите.

Докато в предната част на Paceman Concept могат да бъдат открити директни препратки към уникалният, като конструкция Countryman, то в задната част на концепцията всичко е ново- от светлините, до престилката. Самите основни габарити на автомобила са 4110 мм дължина, 1789 мм ширина и 1541 мм височина.
В интериора на MINI Paceman Concept откриваме познатата компоновка, многофункционалната средна надлъжна конзола, характерният за марката информационен Centre Speedo в средната част на предното табло, по-големи отвори на вентилационната система, контрастно цветово решение на кожената тапицерия и други.

Изложбеният експонат на щанда на MINI в Детройт ще бъде оборудван с най-мощния двигател, с който разполага в момента компанията- 1.6 литров MINI John Cooper Works със 155 кВт или 211 конски сили и 260 Нм. От фирмата са оборудвали концептуалната си разработка и със система за постоянно задвижване на четирите колела MINI ALL4.
Източник: http://auto-press.net/a:%D0%90%D0%B2%D1 ... %95%D0%9E_
От MINI определят най-новото си четириместно творение, като първият Sports Activity Coupe (SAC) в сегмента на малките автомобили. В него са съчетани характерните за марката стилен дизайн и класически ценности, картинг “стъпка” на пътя, и внимание към детайлите.

Докато в предната част на Paceman Concept могат да бъдат открити директни препратки към уникалният, като конструкция Countryman, то в задната част на концепцията всичко е ново- от светлините, до престилката. Самите основни габарити на автомобила са 4110 мм дължина, 1789 мм ширина и 1541 мм височина.
В интериора на MINI Paceman Concept откриваме познатата компоновка, многофункционалната средна надлъжна конзола, характерният за марката информационен Centre Speedo в средната част на предното табло, по-големи отвори на вентилационната система, контрастно цветово решение на кожената тапицерия и други.

Изложбеният експонат на щанда на MINI в Детройт ще бъде оборудван с най-мощния двигател, с който разполага в момента компанията- 1.6 литров MINI John Cooper Works със 155 кВт или 211 конски сили и 260 Нм. От фирмата са оборудвали концептуалната си разработка и със система за постоянно задвижване на четирите колела MINI ALL4.
Източник: http://auto-press.net/a:%D0%90%D0%B2%D1 ... %95%D0%9E_
- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
Re: Детройт 2011: MINI показва малкото братче на Countryman
Никога не ми е допадал този автомобил, но за всеки влак си има пътници ( в случая по скоро пътнички )! 

- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
А другата седмица-премиера на родното околовръстно........
Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Защо пътнички?С най-голямо удоволствие бих я карал!!!
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
хах интересно автомобилче ще е бих казал
сигорно ще струва и доста парички 

- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
добра колица но и според мен ще да е доста скъпа а не виждам чак на какво основание
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Не съм фен на Мини, обаче само хубави работи съм чувал за него. И далеч не смятам, че е само за "пътнички". Въпрос на вкус е.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Идея си нямате за какво става въпрос в Мини Купър! Автомобилът е....едно малко БМВ. Динамика, окачване. По принцип, Кънтримен-а не ми харесва, защото е някакво...никакво
, но това малкото изглежда добре. Единствено не ми харесва, че бягат от традиционните си кръгли фарове.

- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
Аз никога не съм харесвал Мини
Но това може и да ме разубеди

- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
10 мнения
• Страница 1 от 1