Един път помогнахме, защо не пак?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Един път помогнахме, защо не пак?

Мнение от mistyrain » 26 Ное 2010, 23:37

Искам да се обърна към модераторите и в случая към I.Voykov който направи темата за Биляна важна и видима във всички под-форуми понеже ако не я беше направил, аз лично я бях пропуснал.

Успяхме, не специално ние а всички включили се, да могнем на колегата от Ауди клуба. Това е прекрасно обаче нека не оставяме нещата само с едно добро дело. Има още деца които имат нужда от помощ и всичко което се изисква от нас е да пратим по 1-2 или там колкото решим смс-а. Никой от нас няма дори да ги осети тези пари, а ако сметнем колко хора сме тук се получва доста приятна сума. Тъй че нека това да ни се превърне в нещо регулярно всеки месец да събираме или да пращаме смс-и за помоща на някое дете, а те за съжаление са много. Нека е нещо което Ние винаги правим както например са колегите от Off-Road форума. По тази тема немисля че има разлика от кой форум са хората. Всички видяхме как с обединени сили за 2 седмици парите се събраха. 2 седмици. Помислете колко е абсурдно как само шепа хора направиха нещо огромно което "хубавата" ни държава неможа. Нека това не са първите и последните 2 седмици в който всички бяхме едно. Последният пост във Ауди форума от семейството на Биляна гласи:

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ОТНОВО ЗА ПОДКРЕПАТА!!!!Средствата са вече събрани и днес ги преведохме към Мюнстер. Следващата седмица започваме лечението там.

ВЯРВАМЕ И СЕ ОБЕДИХМЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ И ДА НЕ Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА , НО ИМА ОСТАНАЛИ НОРМАЛНИ И СЪРДЕЧНИ ХОРА КОИТО СИ ПОМАГАТ В НУЖДА!!!

PS. Въпреки че спряхме кампанията, все още получаваме преводи а сигурен съм и доста SMS-и. От DMS ще спрат кампанията, като ще се даде реверанс от 1 седмица до спиране на ключовата дума DMS BILYANA. Моля да информирате във форуми и сайтове където е публикувана информацията за нас, за да се прекрати кампанията по набирането на средства.
В момента спешна нужда от помощ има момиче от Варненската онкоболница ПАТИ. В понеделник предложих на шефа на Фонда за лечение в чужбина,вместо да одобряват нашият случай под натиска на медиите, да преразгледат нейният отказ и да и одобрят молбата за трансплантация в чужбина - за сега няма никакъв отговор от фонда. Надяваме се скоро да се намери подходящ донор и средства за трансплантацията!!!

Дори и след като са намерили нужните средства за собственото си дете, те не са се отказали да помогнат и на други. Нека последваме това и нека помогнем на другото дете. Ако модераторите решат, може да се направи нещо като регулярен фонд с една тема на месец която да е за дадено дете. Аз мисля че никой от нас няма да осети доре един 2-3лв на месец, но пък ще са ни едни от най-правилно изхарчените пари. Даже аз бих бил доброволец всеки месец да се грижа за такава тема ако сметнете, че съм прав и има идея в това. Който иска нека помогне на Амелия:

http://www.facebook.com/pages/da-pomogn ... 636?v=wall

Как мислите колеги, прав ли съм или не? Харесва ли Ви идеята?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318тдс комби

Re: Един път помогнахме, защо не пак?

Мнение от mgate » 27 Ное 2010, 17:51

:yes:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 27 Ное 2010, 18:21

Бива. Един-два СМС-а нищо не са...
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: чужди бараки :)
Мечтае да кара: e30,36 M3

Мнение от bmw-120 » 28 Ное 2010, 21:18

Много добро хрумване колега :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 28 Ное 2010, 21:27

Ами и аз мисля така колега, ама май няма много желаещи. Ще опитам по самоинициатива пък ще видиме дали админите ще ми баннат темите :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 320D
Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969

Мнение от Ivakis Solo » 29 Ное 2010, 0:32

И аз мисля, че никой няма да обеднее с 1-2 СМС-а, а каузата е нещо което може да сполети всеки един от нас. Аз съм винаги ЗА подобни инициативи и ще пусна няколко от мен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 29 Ное 2010, 15:39

Срамно е да харчим ежедневно пари за какви ли не глупости и да не искаме да отделим 1 лв. и 15 сек. за едно болно дете........ :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 29 Ное 2010, 21:13

Да, и аз така мисля колеги. Срамота е да въргаме по 10лв за по-едно големо по кръчмите, а 1-2 лв да ни се свидат.
Днес говорих с I.Voykov и той много хареса идеята като след публикуването на темата от моя страна, той ще я прави важна ,както направи за Биби. От следващия месец ще се интересувам и ще пускам по една тема в месеца за по едно детенце. В темата ще се опитвам да публиковам възможно най-много информация. Също така ще се подсигурявам че хората за който ще пращаме смс-и реално имат нужда от помощ, а не е някаква схема. Ако вие колеги имате някаква допълнителна идея, пишете ми.

Потребител
Аватар

Мнение от jeymor » 30 Ное 2010, 9:28

100 % участвам,когато,където и както е нужно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 02 Дек 2010, 13:43

браво за идеята
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 02 Дек 2010, 21:56

Браво за идеята колега, ЕВАЛА :yes: Дано повече хора започнат да пускат по някой и друг смс- за нас това е все едно 1 смс за синя зона, а за хората път към (нормален) живот !!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexander Alexandrov » 31 Яну 2011, 21:01

Подкрепям :yes:
Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 31 Яну 2011, 21:14

И аз не мисля, че с няколко СМС-а човек ще обеднее, но може да направи едно дете щастливо. Подкрепям напълно инициативата.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318D

Мнение от KristianSS » 04 Фев 2011, 10:37

:clap: И аз съм с вас !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 04 Фев 2011, 18:48

и аз подкрепям идеята и ще се включа :yes:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Следваща

Назад към Основен Форум