Въпрос? БМВ 325 ТДС??
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос? БМВ 325 ТДС??
1-во здравейте ,отскоро чета този форум и най накрая имам възможност да се сдобия със страхотно бмв . за да избегна отговори като потърси в търсачката и т.н. имам точни и ясни няколко определени въпроса за бмв 325 ТДС .
колата е 97-а година ?на 153 000 километра ...тъй като не съм запознат с някои потробности на този модел ПИТАМ:
волана с големият бъррек ли е ?? защото единствено се чува от него едно неприятно скърцане при завиване ?
2. може ли да се разбере дали километража е връщан,иначе салона на колата свети както и отвътре .
3.направи ми впечатление ,че няма дори какпа масло по двигателя ,а той не е мит ??има ли нещо характерно по самият двигател което да гледам .
4.ще отида разбира се в дару кар и там да я погледнат .
5.има ли нещо на което да обърна задължително внимание .
колата е 97-а година ?на 153 000 километра ...тъй като не съм запознат с някои потробности на този модел ПИТАМ:
волана с големият бъррек ли е ?? защото единствено се чува от него едно неприятно скърцане при завиване ?
2. може ли да се разбере дали километража е връщан,иначе салона на колата свети както и отвътре .
3.направи ми впечатление ,че няма дори какпа масло по двигателя ,а той не е мит ??има ли нещо характерно по самият двигател което да гледам .
4.ще отида разбира се в дару кар и там да я погледнат .
5.има ли нещо на което да обърна задължително внимание .
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз от ///М пакети не разбирам ама тая предната броня е толкова от ///М, колкото ... (абе не знам, немога да го измисля) ...
"М пакет оригинален" глупости на търкалета
смятай собственика колко е в час с нещата и виждал ли е ///М през живота си...
сам си прави изводи за колата...
УСПЕХ!
п.с. сега видях цената
14,6к ... СТОП!!!
ако си решил да отделяш толкова пари за това???? си помисли мнооого добре! Това не е като да идеш да си вземеш вафли (смятам знаеш)!
"М пакет оригинален" глупости на търкалета
смятай собственика колко е в час с нещата и виждал ли е ///М през живота си...
сам си прави изводи за колата...
УСПЕХ!
п.с. сега видях цената
14,6к ... СТОП!!!
ако си решил да отделяш толкова пари за това???? си помисли мнооого добре! Това не е като да идеш да си вземеш вафли (смятам знаеш)!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
turboto от форума доста така ми помогна ,а и аз стигнах до една почти нерешима дилема ....но в крайна сметка ще отида до Германия може да ми излезне с 1000-1500 лв по скъпа .но ще знам че съм първият човек който е карал тази кола в бг....
доста се колебаех между 325 тдс и 320 .в крайна сметка съпоставяйки ,вървене ,потръжка и т.н. мисля да си търся 320-ка ,но 3 месеца няма такава читава (която да се продава )
искам и още нещо да питам ,направи ми впечатление,че задните дискове са доста износени около 3 мм има ръбче ..на аудито ми за 190 000 км не се бяха износили толкова дисковете ...колко км.издържат задните дискове на 325 тдс ??
доста се колебаех между 325 тдс и 320 .в крайна сметка съпоставяйки ,вървене ,потръжка и т.н. мисля да си търся 320-ка ,но 3 месеца няма такава читава (която да се продава )
искам и още нещо да питам ,направи ми впечатление,че задните дискове са доста износени около 3 мм има ръбче ..на аудито ми за 190 000 км не се бяха износили толкова дисковете ...колко км.издържат задните дискове на 325 тдс ??
///
тва за дисковете много зависи от накладките ако някои път при смяна на накладки и "икономисаш" някои леб и земеш по евтините ( с по твърдо феродо) и дисковете утиват
0889429419
тая кола много пара
като я гледам,отзад няма ел.стъкла,както и подлакътник(може да е вдигнат,но...)
зелен кожен салон
предна уж ///М броня от е46
и как можа да го сложи тоя тва сиво плеъче,ама никак не се връзва с нищо
тея 150х километра
моята е на повече,ама няма грам ръбче по-дисковете(може и да са сменяни,в което се съмнявам
и пак ти казвам много са и парите на тая колица

8 мнения
• Страница 1 от 1