Преебна ми се касетофона
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Преебна ми се касетофона
Имам оригиналното касетофонче в колата BLAUPUNKT BAVARIA C REVERSE II мисля, че се води, но нещо се прецака и като пъхна касетка продължава да си свири радиото и въобще не върви. Стана изведнъж. Идея кой може да ми го погледне?

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Виж в люлин точно срещу колето кадет вартят тролеи 6 и 7 има един кантон там мойе да направят нещо доста добре работят
- Иво
- шПерко
-
разпоило се е кабелчето което отива на ел. моторчето. Имах същия проблем моето е оригиналното самоче следващия модел
закарай го на някой познат ако не го правиш сам. Аз така голям зор първо докато го сваля накрая го свалих все пак и се оказа разпоена жичка . човека не ми взе нищо но аз го почерпих все пак. Успех
закарай го на някой познат ако не го правиш сам. Аз така голям зор първо докато го сваля накрая го свалих все пак и се оказа разпоена жичка . човека не ми взе нищо но аз го почерпих все пак. Успех

- Иво
- шПерко
-
Някаква идея как мога да го сваля с подръчни материали? Тъй като нямам специално пригодените за това инструментчета, да го издърпам навън.

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Два пирона (огъната тел, метални пълнители за химикал) - пъхаш ги (и двата едновременно) в левите отвори (кръгли, горе и долу). Натискаш касетофона отляво към таблото, натискаш пироните навътре (към таблото) 0,5-1см, и, както са натиснати дърпаш лявата част на касетофона навън. Като излезе малко повече, отколкото е била досега, правиш същото с дясната част. Като го освободиш от двете страни - вадиш. Като излезе 3см - ще ти стане ясно как се законтряИво написа:Някаква идея как мога да го сваля с подръчни материали? Тъй като нямам специално пригодените за това инструментчета, да го издърпам навън.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

8 мнения
• Страница 1 от 1