GPS
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
SLY написа:Колата ,която мисля да купувам е с GPS затова питам колко е Алфа груп мисля е фирмата
От коя година им слагат на ЗАЗките GPS?
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Re: GPS
SLY написа::help: Някой знае ли колко е месечната такса или годишна !?
GPS е безплатно, сателитите се подържат от военине и други групи на няколко страни така че не се плаща нищо. само устройството ти трябва. GARMIN е най доброто според мен но за българия, като няма карта е доста ненужно.
пак ще се луташ по улиците и накрая някой ще го гепи.
Има един проект за такава пътна карта на БГ но нямам идея до къде е стигнал проекта..
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
gyrate написа:Има един проект за такава пътна карта на БГ но нямам идея до къде е стигнал проекта..
Още е в процес на проектиране.
Колкото до GPS,не сам сигорен дали сам разбрал правилно дали става вапрос за навигация или проследяващо устроиство при кражба?!
По скоро в случая става въпрос за второто,та според мен това е наи сигорния на4ин да си намериш колата при кражба.Миналия месец говорих с едни момчета от подобна охранителна фирма и ми казаха 4е,колкото коли откраднат с такава система до 2 часа ги намират веднага.Устройствата стрували около 200-300$ и на месец наистина е 15лв абонамента
Turboman написа:gyrate написа:
.
Колкото до GPS,не сам сигорен дали сам разбрал правилно дали става вапрос за навигация или проследяващо устроиство при кражба?!
Yes ,правилно си разбрал точно за проследяващо устроиство при кражба става въпрос.
15 лв.

StreetPilot III Deluxe гарантира сателитна навигация за широкия пазар на собствениците на автомобили. Този портативен автомобилен GPS е перфектен спътник за Вашето бизнес или туристическо пътуване. Цветната електронна карта показва Вашето положение на фона на заобикалящите улици, забележителности, хотели и т.н. Вие може да сваляте карти от City Navigator MapSourcetm CD-ROM за повече детайли, търсене на забележителности, адреси и др. Изберете посоката и StreetPilot ще Ви изчисли маршрут, ще изобрази маршрута и ще Ви дава гласови съобщения кога и накъде да завиете. Вие можете също да качвате подробни карти в допълнителната памет – 128 МВ от City Navigator MapSourcetм, който е в комплекта. StreetPilot динамично преизчислява маршрута, ако пропуснете пряка.
StreetPilot може да запаметява до 500 точки, до 50 маршрута, както и "следата" на движението Ви.
Комплекта идва с комуникационен кабел, захранващ кабел от запалка с външен говорител, USB програматор, стойка за монтиране на GPS на таблото, както и диск .
инфо (http://www.mobilebulgaria.com/gpss/view.php?id=12)
само някакви си 1227 лв
StreetPilot може да запаметява до 500 точки, до 50 маршрута, както и "следата" на движението Ви.
Комплекта идва с комуникационен кабел, захранващ кабел от запалка с външен говорител, USB програматор, стойка за монтиране на GPS на таблото, както и диск .
инфо (http://www.mobilebulgaria.com/gpss/view.php?id=12)
само някакви си 1227 лв
0889429419
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
половината бъркате GPS с навигационна система ,2те нямат много общо .. ГПС може да се сложи на всеки автомобил ,аз имам на служебния .. карта има и то много подробна ,но не в реално време като навигационна с/ма ,нито има нейните глезотии ,просто теглиш информация и гледаш къде си ходил ,само за това служи .. има средна и максимална скорост ,разтояния ,всички градове са картотекирани много подробно с улици номера ,магазини и т.н.
14 мнения
• Страница 1 от 1