Niakoi ot vas slagal li si e klima
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Niakoi ot vas slagal li si e klima
Niakoi ot vas slagal li si e klimatik?BMW-to mi niama i vse poveche i poveche go useshtam tova s nablijavane na toploto vreme.Koe e po dobre da si vzema-vtora upotreba original ili nov niakakav drug-ima razni italianski i nemski.Niama da vi se razsardia ako mi kajete kade eventualno moje da tarsia dobri novi ili vtora upotreba na kakva cena i dali e mnogo trudno montiraneto.Thanx predvaritelno
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
отг::Niakoi ot vas slagal li si e klima
Ami da ti kaza navremeto 93' tateto kypi edna Croma 1.9 TDI s klimatik, no dopulnitelno slozen. Znachi tova koeto ne mi haresa e che kogato se vkluchi klimatika oborotite leko padaha i kolata pochvashe da trese na prazen hod. Spored men problema beshe v avtomatichnia smukach ili ne znam kak se kazva, no koito povdia oborotite na prazen hod ili sled natiskane i otpyskane riazko na gasta motora da ne gasne ne srabotvashe s tozi klimatik. Problema moze da e bil v montaza ili klimatika. Ne znam. Po-dobre si slozi originalen. Ako ne togava gledai da ne te metnat s niakoi slab za da izleze po-tunko i posle da ne ti vurshi rabota. Pri segashnata kola koiato e s fabrichen klimatik kato se vkluchi oborotite padat za moment i vednaga se zadeistva ystroistvoto kato gi vrushta kum normalnite.
Imai predstava che moshnosta na kolata pada pri vklucvane. Kakva ti e kolata? Kolko konia? Vish dali tozi moment s padaneto na RPM pri prazen hod ste moze da se preodolee za da ne se nalaga da gi promeniash v zavisimost ot sezona.
Imai predstava che moshnosta na kolata pada pri vklucvane. Kakva ti e kolata? Kolko konia? Vish dali tozi moment s padaneto na RPM pri prazen hod ste moze da se preodolee za da ne se nalaga da gi promeniash v zavisimost ot sezona.
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
1-vo tova koeto se griji za oborotite ne e avtomati4niqt smukach a procesora i syotvetno raznite mu tam periferni ustroistva:)))
i 2-ro ,ne che se zaqjdam ama stava vypros za BMW a ne za fiatche:))
a otnosno klima-ta mislq che nqma da ima problemi da se sloji,poznavam chovek koito go e pravil,ostava da si izberesh dali stara ili nova instalaciq-zavisi parite koto ti se davat
i 2-ro ,ne che se zaqjdam ama stava vypros za BMW a ne za fiatche:))
a otnosno klima-ta mislq che nqma da ima problemi da se sloji,poznavam chovek koito go e pravil,ostava da si izberesh dali stara ili nova instalaciq-zavisi parite koto ti se davat

Поръчковия убиец е прав,твоята кола няма нищо общо с тази на парадоксалния и съвсем успешно ще се справи с въртенето на компресора.Оборотите на празния ход са си компютърно заложени и щом от RPM датчика постъпят данни че оборотите at IDLE намаляват под зададеното, щоргерета си ги компенсира.Да не говорим ,че сигурно въртящият момент на твоя двигател в малки обороти е сигурно колкото на фиатчето максималния.Така че няма да усетиш никакъв дискомфорт в работата на мотора.Е , при вкл. климатик ще имаш минимална загуба ,но тя се прежалва в жегите.
Относно монтажа,не се лъжи да си взимаш друг освен баварски и то от твоя модел.Сам разбираш че ако не е така , ще се наложат доста побългарявания (рязания на пласмаси,силиконизаций,пробиване на разни отвори и дупки) от които щете заболи сърцето.Абе грубиянска история , изобщо не ти я препоръчвам.
Ако пък си намериш истински , трябва да ти го слага много верен човек,щото да няма после поскръцва ми таблото по дупки,потраква ми нещо вътре и тн.
Относно монтажа,не се лъжи да си взимаш друг освен баварски и то от твоя модел.Сам разбираш че ако не е така , ще се наложат доста побългарявания (рязания на пласмаси,силиконизаций,пробиване на разни отвори и дупки) от които щете заболи сърцето.Абе грубиянска история , изобщо не ти я препоръчвам.
Ако пък си намериш истински , трябва да ти го слага много верен човек,щото да няма после поскръцва ми таблото по дупки,потраква ми нещо вътре и тн.
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Thanx mnogo za infoto.Sega chakam oferta da polucha ot Impas56-te slagat niakakvi italianski klimatici ma neznam dali sa stoka.A inache kolata mi e E36 320 24v 150 konia.Viarvam che niama da zagubi mnogo ot uskorenieto si
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Zaiadlivci! Opitvam se da my pomogna na choveka a vie se podigravate... Kakvo da vi kaza... I da vi go kaza pak niama da go razberete!
FIATCHE a? Croma... Mozebi Fiatishte... Verno Disel ama kakvo da se pravi. Dobre ama lova bas che 93 godina sigyrno i ladi ne ste karali!
95% sum sigyren che BMW-to posocheno ot Harry... na prazen hod ima po-maluk vutriasht moment ot fiata! Mozebi dori imoshnost! Toi si vurveshe na 4-ta bez da my se pipa gasta! Sega ste se zaformi edin spor kolko veliki sa bili BMW-tata i t.n. Ama na koito my se chete ste vidi che sum napisal DISEL, a disela na niski oboroti ima goliama moshtnost i vurrtiasht moment. To na vsichkoto otgore TDI ama pri 1100rpm na dali raboti Turbo-to.
FIATCHE a? Croma... Mozebi Fiatishte... Verno Disel ama kakvo da se pravi. Dobre ama lova bas che 93 godina sigyrno i ladi ne ste karali!
95% sum sigyren che BMW-to posocheno ot Harry... na prazen hod ima po-maluk vutriasht moment ot fiata! Mozebi dori imoshnost! Toi si vurveshe na 4-ta bez da my se pipa gasta! Sega ste se zaformi edin spor kolko veliki sa bili BMW-tata i t.n. Ama na koito my se chete ste vidi che sum napisal DISEL, a disela na niski oboroti ima goliama moshtnost i vurrtiasht moment. To na vsichkoto otgore TDI ama pri 1100rpm na dali raboti Turbo-to.
Shte zagubish okolo 10% moshtnost w naj-loshia sluchai obache shte spechelish stud prez liatoto, koeto si e jiwa dalawera 

90hp e wyprosnoto Fiatche...sorry Fiatishte. Wyrtiashtia moment ne mojah da go otkria no sys sigurnost e po-nisyk ot tozi na 320i.
Първо се извинявам за отклоняване на темата от BMW-тата, но се придържам към темата Impas56,искаха ми 3000лв за такъв италиянски климатик за Golf3. Един познат си сложи точно на BMW, при което след пускане на климатика му се изпотяваха прозорците прилчно, и въбще беше му се объркало цялото парно.. Според мен най-добре си е да сложиш клима от някой бутурясан баварец, за да знаеш, че си е original blend
и няма да имаш подобни проблеми!

ne gubia 10% moshtnost ta ako shte v ada da si karam kolata!!! Ako pak moje po-toplo da mi stane ama da znam che shte imam 10% poveche moshtnost, niama nikakvi problemi - shte tarpia!!! :-)
E30 318iS '91
E30 318iS '91
Kvato i shte Croma da e nemoe da e po-moshtna ot 150HP...shtoto prosto niaa takav model....
E30 318iS '91
E30 318iS '91
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Vchera zvaniah v Impas 56-Tia sa luudi
Klimatika za moiata kola s montaj i palnene bil 4300 lv i sam polzval niakakva otstapka ot 10% i stavalo 3800 lv.Ludi hora-4000 lv za nekakav smotan italianski klimatik deto i ne go znam kakav e .Iasno e -shte tarsia vtora upotreba originalen.Ako na niakoi mu izpadne neshto-moje da svirka

А ти през 1993 си ходил прав под масата и си казвал "ди-ди-ди-ди-зелче" :-)
Що за твърдение? Верно, че аз през 1993 съм карал трабантче, ама все пак тук има хора, които са по-възрастни от тебе и от мене, ако не си забелязал...
Що за твърдение? Верно, че аз през 1993 съм карал трабантче, ама все пак тук има хора, които са по-възрастни от тебе и от мене, ако не си забелязал...
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
re:Niakoi ot vas slagal li si e klima
Niakoi ot vas slagal li si e klimatik?BMW-to mi niama i vse poveche i poveche go useshtam tova s nablijavane na toploto vreme.Koe e po dobre da si vzema-vtora upotreba original ili nov niakakav drug-ima razni italianski i nemski.Niama da vi se razsardia ako mi kajete kade eventualno moje da tarsia dobri novi ili vtora upotreba na kakva cena i dali e mnogo trudno montiraneto.Thanx predvaritelno
Zdrasti, edin ot shefovete mi e maniac na tema BMW .. karashe 318 e36 ako ne se luzha beshe modela[izglezhda kato na fxmaker kupeto s tezi farove i stopove], koeto beshe bez klimatik i toi si slozhi v Impas56 kato rezultat ot tova se poluchi:
1. Slozhiha nov po-goliam radiator otpred, za da imalo hubavo ohlazhdane.
2. Leko spadane v moshtnostta.
3. Pri gradsko karane liatoto na 30 gradusa sled 15 min pochvashe da duha ne osobeno hladen vuzduh.
4. Kolata trepereshe na svoboden hod.
5. 2 puti mu pulniha klimatika za 1 godina [neznam zashto]
6. Cena obshto s vsichki nastroiki i gluposti nad 5500 leva spored nego.
Lichno moe mnenie: ili si slozhi orginalen klimatik ot nekoe udareno BMW ili po-dobre nedei si slaga taralezh v gashtite s Impas56 i izobshto nefabrichen klimatik.
(__]==OOOO==[__)
WWell BE COOL
HITMAN
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
отг::re:Niakoi ot vas slagal li si e klima
Thanx za infoto
Niama prosto nikakav nachin da dam 4000 lv za klimatik.Za tia pari shte si vzema dve blondinki da mi duhat studeno
))

Niama prosto nikakav nachin da dam 4000 lv za klimatik.Za tia pari shte si vzema dve blondinki da mi duhat studeno

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2