Писане само на кирилица .....
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Писане само на кирилица .....
Премествам написаното от LandShark в друг форум, където не всички имат достъп..
" Здравейте,
тъй и тъй съм започнал с подобренията по форума, ето го и последното: Web клавиатура от www.kredor.com. Не съм я поставил по най-красият възможен начин (това беше основната трудност всъщност, къде да поставя бутончето за превключване на кирилица + рекламния бутон на Кредор)...
Хайде да пишем всички на кирилица!!! Вече нямате извинение. Доколкото я тествах - работи! Тя е решението за всеки, които няма инсталирана кирилица на компютъра. Изисква по-модерен браузър (IE 5+, Netscape 6+) и поддържа английски (означен с синьо EN), фонетична кирилица (червено BP), и БДС кирилица (оранжево BG). Превключва се или с помощта на мишката (кликайки с левия бутон върху бутончето с надписа на текущия език) или с клавиатурата Shift+WinLogo. За сега ще намерите това бутонче при всяко писане на мнение (или ЛС), както и при редактиране на профил, а и при ВХОД (Login) във форума. "
Модераторите молим, всички да пишат на кирилица!
" Здравейте,
тъй и тъй съм започнал с подобренията по форума, ето го и последното: Web клавиатура от www.kredor.com. Не съм я поставил по най-красият възможен начин (това беше основната трудност всъщност, къде да поставя бутончето за превключване на кирилица + рекламния бутон на Кредор)...
Хайде да пишем всички на кирилица!!! Вече нямате извинение. Доколкото я тествах - работи! Тя е решението за всеки, които няма инсталирана кирилица на компютъра. Изисква по-модерен браузър (IE 5+, Netscape 6+) и поддържа английски (означен с синьо EN), фонетична кирилица (червено BP), и БДС кирилица (оранжево BG). Превключва се или с помощта на мишката (кликайки с левия бутон върху бутончето с надписа на текущия език) или с клавиатурата Shift+WinLogo. За сега ще намерите това бутонче при всяко писане на мнение (или ЛС), както и при редактиране на профил, а и при ВХОД (Login) във форума. "
Модераторите молим, всички да пишат на кирилица!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Абсолютно подкрепям!
Точно така! Никой вече няма сериозно оправдание да не пише на кирилица!
Не знам за вас, но аз вече като видя нещо написано на латиница и повече от 1-2 реда изобщо не го чета, щото за времето което ще изгубя за разшифровка, мога да прочете няколко нормални съобщения.
Не знам за вас, но аз вече като видя нещо написано на латиница и повече от 1-2 реда изобщо не го чета, щото за времето което ще изгубя за разшифровка, мога да прочете няколко нормални съобщения.
Само Дизел!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Край на извиненията. Само кирилица 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
между другото
като се цъкне с десния бутон на мишката върху превключвателя, излиза в отделен прозорец картинка с разположението на кирилските букви върху клавиатурата, така че дори и да ги нямате гравирани да може да се оправите... 

Re: Абсолютно подкрепям!
Смок написа:Точно така! Никой вече няма сериозно оправдание да не пише на кирилица!
ОК, само ако можеШ да ми помогнеШ в деШифроването на Ш****** немска QWERTZ клавиатура Ще съм ти адски благодарен

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
е бати ми то било мноо просто ве тва (ВР),не го знаех за какво служи.
е ве4е и аз сам в 4ас
е ве4е и аз сам в 4ас

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
14 мнения
• Страница 1 от 1