За днешното ни прекарване в село Гуцал

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

За днешното ни прекарване в село Гуцал

Мнение от Иво » 24 Юли 2005, 23:53

Дълго се чудех дали да пиша, защото си трябва мотивация, бири-мири, музи и power, за да се пише :D Ще започна с това, че всичко бе една голяма грешка :D :D :D С Прасковката и Боби пристигаме първи на Църна Маца. Трябваше да се разберем срещата да е на Лукойл, както правим винаги ама хей така и всичко се? Объркааааа :) Да отбележа, че бяхме първи на срещата, а пристигнахме с 30 минути закъснение нашата кола, защото по независещи от нас причини обиколихме балкана, ей така на разходка :mhihi: След като поседяхме малко на Църна Маца видяхме да прелита една много синя Е28, ама много синя ви казвам, а аз кат говоря не си приказвам само. Та от многото синя една ръка маха в стил "айде айде след нас". Ние си викаме те са се разбрали с другите и газ след тях. Обаче какво става. Те спрели на Лукойл, а ние мааме напред и не ги виждаме. Разминахме се. Спряхме малко настрани и след малко пристига една Е39-ка комби с немски номера и кой да видим. Чегевара. Който за щастие се ориентирал по стикерите на клуба. Ей, хубава работа са тез стикери :D Решаваме, че имало друга Църна Маца, която е на +2км. Отиваме на +3-4 ама няма такива неща. Спираме и звъним на групата от Лукойл. Те чакали Боби И прасковката, които са с мен всъщност, а ние чакаме Скот, който пък се оказа с тях... Ех... мъка мъка :D Полетяхме по магистралата в следния екип -> АЗ в ролята на Е30, психопат ваньо с Е28 и чегевара с Е39. Целият екишаж -> Аз, боби, прасковката (гери), психопатваниньо, мая, че и скот. И както се пее в една песен. Айде мацко с двеста и двайсе, по цариградско. Само, че сега беше магистралката :) Ванката се захапа с някакво колибри и известно време си играеха на котка и мишка, на вълк и коте, на БМВ и щайга ииии така нататъка :) Отзад ние в екипажот трима души успояхме да прекърчим звъковата бариера като 316-ката вдигна 210. По километраж естествено! Са да не ме захапе некой недоклатен рейсър. Фън да става. Имаме и снимки :D Та така, така, леко полеко ние с Е30-то решихме да се направим, че познаваме пътя и сбъркахме отбивката, а другите така бяха набрали скорост, че продължиха напред. Решихме да се чакаме в долна баня ама ние се вкарахме в играта. След като минахме през Ихтиман, въртяхме се, то не беше Самоков, Боровец, направо разчертахме нови пътища, та пристигнахме с +30 мин след другите :mhihi: И съответно -30лв. бензин :mhihi: Пристигнахме в дома, аплодисменти. Хората бяха разхвърляли вече бирите, опънали софрите, а ние тепърва навлизаме на партито. Беше много фън. Децата са супер, много ни обичат и ние тях. Изснимахме апаратчето, което Лъки ни даде за еднократната употреба. Та ще има около 25 снимки материал. Естествено имаше доста фурор, возихме се, въртяхме се. Първия тур беше за разгряване на гумите сякаш. Некви бесни лади фърчаха и ни гледаха лошо. Имам чуството, че в това селце едиствените хора, които ни обичат са децата. Ако мога да ги нарека хора, имайки предвид колко бира пийват :mhihi: И кво станаааааа. Пак всички сме на центара. На малкиьо сентар. Седиме, гледаме, топло е, асвалта се напекъл моли се на некой да му изчете водата да се поохлади. Ма Ванката не мислеше така. Реши да го позгрее малко и като се почнаха едни въртели, земииии, такава голяма окръжност нема вервайте ми :) И после рев и пушек. Целия сентар се задими, бабите обявиха бедствено положение, въх ше избухне таз кола. Абе не знам ама аз лично събрах очите :) След това поразтоварих част от дечурлята и влезнах в ритъм ала 316. Леки кръгчета само с малко гума по паважа :mhihi: След малко пък Чегевара се оказа, че врътнал нещо в двора и имало батъл между гумата му и неква арматура като победител излязла арматурата. Бърза смяна на гумата и газ към ЕКО. Ние поостанахме. То не беше футбол. Между другото 7:4 за нас с помощ на някои играчи от Гуцал Тийм :) Имаше некви германки там се мотаха, некви чужденци ама децата нас ни тачат много, много, много и аз много ги тачим. А Любо им е влезал под кожата щом две от тех ми викаха ей любооооо, любооооо :mhihi: Дано така между бирите успеем да им повлияем и с нещо положително! Не може да се опише бе хора!!! Мая се оказа каше футболистка и разцъка малко дузпички с Емо. Който не знае кой е Емо няма да му кажа. Да дойде и сам да види :idea: Щот кат си говорим всички са там ама като отидем сме само някои хора и приказките изприказвани. Са обмисляме палатки. Разчитаме на Мая за организация и мотивация, защото ние сме много несериозни :) Хораааааааа!!! Беше велико просто!!! Дечурлята как се радват ей! И как ни изпратиха, както първият път!!! Всички горе на пътя и в засада викове, глъч. ... На връщане закарахме Емо и Ангелчо. Струва ми се, че вече и те знаят какво реално означава оня лаф с айде мацко, с двеста и дайсе по цариградско :mhihi: Гледаха километража е така :shock: :shock: :shock: А ванката летеше некаде ма ние се ориентирахме по багажника му в далечината :mhihi: Понеже е много син и се вижда от далече :D Какво да ви кажа стегайте се. Хем има забавни пътувания с БМВ, хем разговори и весело изкарване с едни наши наистина истински приятели! Демек за всеки по нещо! Ако некой успее да прочете всички тия глупости, които в продължение на не знам колко си минути писах му казвам наздраве :D Ако имате някакви въпроси или туко виж стане дискусия ще пишем допълнително. Извинявайта ако съм забравил нещо. И пак ви казвам! Елате и няма да съжалявате!!! Никога!!!

П.П. Дайте някак си да организираме нещата и Емо и Ангелчо да ги водим на ЕКО да видят за какво става дума!!! Те пребивават на Захарна Фабрика!!! Чао!!! 8)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 25 Юли 2005, 0:00

Малко са истинските хора като вас. ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

mafozi
Аватар

Мнение от mafozi » 25 Юли 2005, 2:24

Евала на вас ....
Bavarishe......

не знаеш колко истина има в думите ти :(

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 25 Юли 2005, 2:34

Значи забавно викате а?

Браво.

Знаете че ако бях по на близо щях да намина, ама уви. 15000км при 7 на 100 (щото съм гъзар с ЕТА) са около $1200 Австралийски за бензин. А после и връщане трее.

Ще пуснете ли снимки на БГФото да ви видя?
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Юли 2005, 0:07

Видях се днес за малко с три момчета от Гуцал, които работят в София. Който иска можем да се видим пак с тях. Прекарахме добре. Разбрах, че Любо е обещал на Ангел да мине да се видят :) А пък Мая е казала за ЕКО, така че май ще имаме още общи срещи :) Много са точни хората, разбрах още куп неща :) Респект 8)
Изображение
Изображение

Назад към Основен Форум