HELP - Утре съм на съд...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
HELP - Утре съм на съд...
Преди почти година обжалвах едно наказателно постановление, издадено въз основа на акт за превишена скорост... Утре ме викат на съд, а адвокатът ми е в чужбина... Май ще трябва да се явявам сам. Някой бил ли е в подобна ситуация? Можете ли да помогнете със съвет? 

- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Отиди утре и им обясни, че адвокатът ти е в чужбина, кажи им кога ще се върне в България и поискай от съдията да отложи за тогава. Имаш това право, така че няма да имаш проблеми 

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- Новини
-
няма смисъл да ходиш....те ще дадът ход на делото ще те пишат неявил се и ще ти дойде съдебно решение.
просто ще ти напишат че в момента на съставяне на акта ти си нямал възражение нямало е свидетели и неможе в съда нищо да докажеш.
ако пък е друго яче ходи в съда и кажи че нямаш защита и да отложат делото при явяване на защитата
успех
просто ще ти напишат че в момента на съставяне на акта ти си нямал възражение нямало е свидетели и неможе в съда нищо да докажеш.
ако пък е друго яче ходи в съда и кажи че нямаш защита и да отложат делото при явяване на защитата

успех
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================
======================
agopsi, не съм много съгласен... Става дума за превишена скорост на прословутия в София бул. "България"... В една наредба на Столична община се казва, че там максимално разрешената скорост е 70 км/ч... В акта, в който аз съм отбелязал възражение, пише че съм превишил максимално разрешената скорост от 50 км/ч... Точно това обжалвам. Смятам, че съдът трябва да отмени наказателното постановление, на основание неправомерно съставен акт и затова ще се явя, пък каквото стане...
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
!!Asen_X написа:JP
И аз съм на същото но след два месеца. Обжалвам всичко, което ми надращят гадовете
а аз си чакам вече 8 месеца да ме викнат на съд ...само ми удължават последния акт който не прилича на нищо вече

- Новини
-
MADVANIO
И аз имам един мухлясал акт и ми го удължиха чак до август и само дебна наказателно постановление и от него и ела да гледаш как се обжалва акт за винетка
Иначе предишния, който обжалвам е за катастрофата и искат да ми натресат 100 лева глоба, което е смешно при положение че няма никакви щети а и се лъзнах на непочистено петно та сега първо ще обжалвам акта после ще клатя общината 
И аз имам един мухлясал акт и ми го удължиха чак до август и само дебна наказателно постановление и от него и ела да гледаш как се обжалва акт за винетка

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
MADVANIO написа:!!Asen_X написа:JP
И аз съм на същото но след два месеца. Обжалвам всичко, което ми надращят гадовете
а аз си чакам вече 8 месеца да ме викнат на съд ...само ми удължават последния акт който не прилича на нищо вечеЗабравих как излглежда контролния ми талон.
Ха! Аматьор, аз моя контролен талон не съм го виждал с години

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Отиди!
Отиди
Просто бъди откровен
Съдията също го спират (после как се оправя е друг
), но и на него му губят времето на път.
Не е необходимо да си адвокат, за да кажеш:
"Аз мисля, че НЕ СЪМ ВИНОВЕН".
Решението го взима съда.
Делото ще е за няколко минути, по всяка вероятност.
Но бъди точен преди започване
А пък ако точно полицаят, който ти го е написал не се яви и пратят някоя фуражка просто за бройка, считай, че ше имаш да черпиш
ИМАШ ОЩЕ 3 ИНСТАНЦИИ ЗА ОБЖАЛВАНЕ АКО СЪВСЕМ ОКЛЕПАШ НЕЩАТА.

Просто бъди откровен

Съдията също го спират (после как се оправя е друг

Не е необходимо да си адвокат, за да кажеш:
"Аз мисля, че НЕ СЪМ ВИНОВЕН".
Решението го взима съда.
Делото ще е за няколко минути, по всяка вероятност.
Но бъди точен преди започване

А пък ако точно полицаят, който ти го е написал не се яви и пратят някоя фуражка просто за бройка, считай, че ше имаш да черпиш

ИМАШ ОЩЕ 3 ИНСТАНЦИИ ЗА ОБЖАЛВАНЕ АКО СЪВСЕМ ОКЛЕПАШ НЕЩАТА.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
Nasti написа:MADVANIO написа:!!Asen_X написа:JP
а аз си чакам вече 8 месеца да ме викнат на съд ...само ми удължават последния акт който не прилича на нищо вечеЗабравих как излглежда контролния ми талон.
Ха! Аматьор, аз моя контролен талон не съм го виждал с години
Как ще си го виждал?!?
Като те видях снощи как мина по Витошка лошо ми стана

12 мнения
• Страница 1 от 1