HELP - Утре съм на съд...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

HELP - Утре съм на съд...

Мнение от JP » 13 Юли 2005, 15:36

Преди почти година обжалвах едно наказателно постановление, издадено въз основа на акт за превишена скорост... Утре ме викат на съд, а адвокатът ми е в чужбина... Май ще трябва да се явявам сам. Някой бил ли е в подобна ситуация? Можете ли да помогнете със съвет? :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 13 Юли 2005, 16:08

Отиди утре и им обясни, че адвокатът ти е в чужбина, кажи им кога ще се върне в България и поискай от съдията да отложи за тогава. Имаш това право, така че няма да имаш проблеми ;)
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Юли 2005, 16:25

JP
И аз съм на същото но след два месеца. Обжалвам всичко, което ми надращят гадовете ;)

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 13 Юли 2005, 17:49

няма смисъл да ходиш....те ще дадът ход на делото ще те пишат неявил се и ще ти дойде съдебно решение.
просто ще ти напишат че в момента на съставяне на акта ти си нямал възражение нямало е свидетели и неможе в съда нищо да докажеш.
ако пък е друго яче ходи в съда и кажи че нямаш защита и да отложат делото при явяване на защитата ;)
успех
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JP » 13 Юли 2005, 18:03

agopsi, не съм много съгласен... Става дума за превишена скорост на прословутия в София бул. "България"... В една наредба на Столична община се казва, че там максимално разрешената скорост е 70 км/ч... В акта, в който аз съм отбелязал възражение, пише че съм превишил максимално разрешената скорост от 50 км/ч... Точно това обжалвам. Смятам, че съдът трябва да отмени наказателното постановление, на основание неправомерно съставен акт и затова ще се явя, пък каквото стане...

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 13 Юли 2005, 18:25

!!Asen_X написа:JP
И аз съм на същото но след два месеца. Обжалвам всичко, което ми надращят гадовете ;)

а аз си чакам вече 8 месеца да ме викнат на съд ...само ми удължават последния акт който не прилича на нищо вече :mhihi: Забравих как излглежда контролния ми талон.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 13 Юли 2005, 20:28

ходи бе човек не им се давай можеш ли да си смениш адвоката по време на делото

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Юли 2005, 1:15

MADVANIO
И аз имам един мухлясал акт и ми го удължиха чак до август и само дебна наказателно постановление и от него и ела да гледаш как се обжалва акт за винетка :mhihi: Иначе предишния, който обжалвам е за катастрофата и искат да ми натресат 100 лева глоба, което е смешно при положение че няма никакви щети а и се лъзнах на непочистено петно та сега първо ще обжалвам акта после ще клатя общината ;)

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 19 Юли 2005, 17:10

MADVANIO написа:

а аз си чакам вече 8 месеца да ме викнат на съд ...само ми удължават последния акт който не прилича на нищо вече :mhihi: Забравих как излглежда контролния ми талон.

Ха! Аматьор, аз моя контролен талон не съм го виждал с години :winky:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Отиди!

Мнение от 5етко 5етицата » 19 Юли 2005, 17:36

Отиди :!:
Просто бъди откровен :!:
Съдията също го спират (после как се оправя е друг :?:), но и на него му губят времето на път.
Не е необходимо да си адвокат, за да кажеш:
"Аз мисля, че НЕ СЪМ ВИНОВЕН".
Решението го взима съда.
Делото ще е за няколко минути, по всяка вероятност.
Но бъди точен преди започване :!:
А пък ако точно полицаят, който ти го е написал не се яви и пратят някоя фуражка просто за бройка, считай, че ше имаш да черпиш :bchug:

ИМАШ ОЩЕ 3 ИНСТАНЦИИ ЗА ОБЖАЛВАНЕ АКО СЪВСЕМ ОКЛЕПАШ НЕЩАТА.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 20 Юли 2005, 12:35

Nasti написа:
MADVANIO написа:

Ха! Аматьор, аз моя контролен талон не съм го виждал с години :winky:

Как ще си го виждал?!?
Като те видях снощи как мина по Витошка лошо ми стана :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Юли 2005, 18:56

абе момчета и аз съм така :) здраво обжалване.. на 10ти октомрви ще ме викат и мен обаче има проблемче - загубих бележката с която ме викат.. тва може ли нещо да.. се направи дубликат или духам просто?
No bling at the Ring

Назад към Основен Форум