Не правете така...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Не правете така...

Мнение от ghost » 12 Юли 2005, 11:18

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 12 Юли 2005, 11:30

аааа тоя е за трепане 140км и чете весник :help: :kuku: :kuku: :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 12 Юли 2005, 12:10

снимката е недействителна това пижо можели да вдигне 140??? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от M6 » 12 Юли 2005, 12:32

BAYRON написа:снимката е недействителна това пижо можели да вдигне 140??? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Въпроса е дали изобщо може да върви? :mhihi: :lol:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Юли 2005, 13:08

мисля че може да върви доста повече от некои стааааари моделчета на фен марката ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Юли 2005, 13:22

.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 17:58, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ghost » 12 Юли 2005, 13:43

[steeN] написа:Друго свойство му е да взема завои на 3 гуми :mhihi:
Иначе 140 не са му въобще проблем, ако е с по-голям двигател, визирам 1.4-1.6 :D

ММдам, това с гумите е допълнителна екстра, вградена от производителя. Иначе вдига 140 ... все пак е с 1 човек вътре само, и е леко. И 1.2 да е, ако има леко спускане може и повече ... д'еба и кочината

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 12 Юли 2005, 13:47

Ееее тва ми се струва вече пресилено къв трябва да си при 140 да четеш вестник ,как въобще ще се съсредоточиш да четеш при тая скорост...мисля че е инсценирана сцената...ама трябваше кръстословица да решава ,щеше да е още по-ефектно май :roll: :
But does a human form display to those who dwell in realms of day

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 12 Юли 2005, 14:09

Според мен има по-голяма вероятност дае нагласена . Първо че дори не е на магистрала , второ със 140 км/ч със слънчеви очила ли ще чете вестник мое да е луд ма . . . . .
както и да е де тва го правят обикновенно тираджийте и отнасят глоби от сорта на 500 EUR .
Най-мразя да съм прав!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ghost » 12 Юли 2005, 14:45

bravo написа:Според мен има по-голяма вероятност дае нагласена . Първо че дори не е на магистрала , второ със 140 км/ч със слънчеви очила ли ще чете вестник мое да е луд ма . . . . .
както и да е де тва го правят обикновенно тираджийте и отнасят глоби от сорта на 500 EUR .

Как разбра, че не е магистрала ? Според мен си е точно магистрала:

1) колата, от която се снима е в лявата лента
2) колата с типа дето чете вестник е в средната
3) Има бяла линия, и 3-та лента - аварийна.

Точно магистрала си е.

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 12 Юли 2005, 15:02

абе той da_wolf-а с 260км си бърка в джоба да си вади телефона и после снима тоя със 140 неможе да чете вестник а :mhihi: :mhihi:
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 12 Юли 2005, 15:35

какъв е проблема, той със едното око чете с другото гледа на пътя :mhihi: ,
при скорост 140 км/ч колата изминава само 40 метра за сек. Човек с отлично зрение може да виде поне 500 метра от пътя напред, по този начин направяйки една "снимка" за да се убеди че всичко е чисто пред него, след това той може да чете 12 сек, а през това време периферното му зрение помага да следи за евентуалната промяна на обстановката на пътя и да следи осевата линия да не излезе от пътя.
Нищо сложно няма, колко от нас избираха имената в GSMа движекей се из града, а това е доста по сложно.

Днеска съм попаднал на една доста по интересна тема в една статия.
Според едно проучване в австралия, след въвеждане на хендс фри и забрана на ползване на телефона по обичаен начин, броят на катастрофи станали по време на разговора е се увеличил.
Обяснение на това е, че свободните ръце не е залог за безопасно шофираре. Проблемът става не заради това, че ръцете ти заети, а за защото просто не бива да водиш разговори по телефона, особено някакви важни, изискващи повишено внимание, щото мозъкът не може пълноцено да обработва два канала на постъпване на информация. Това всъщонст води до бели, а не заети ръце.
Тъй като след въвеждане на хендс фри хората повече време провеждат във продолжителни разговори, преди на тях не им е било удобно, от там и идва покачване във статистиката за катастрофите.

Потребител
Аватар
Кара: E38 730d
Мечтае да кара: E38 740i
Детайли за колата: E38 730d
4/2000

Мнение от VANOS » 14 Юли 2005, 20:44

Според мен тоя чете важна за Пежо статия на тема "Как да си сменим маховика и задния мост преди да тръгнем за море" в рубриката "Смяна на консумативи" :mhihi:
Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 14 Юли 2005, 21:07

BAYRON написа:снимката е недействителна това пижо можели да вдигне 140??? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може, моето ги прави без проблем с 1,4 двигател. Но.. има и други снимки. Не само тази

Aurora написа:Проблемът става не заради това, че ръцете ти заети, а за защото просто не бива да водиш разговори по телефона

Казал им някой, коя е причината... Това е с 80 км. в час снимано е лично от мой френд в наши дни и у нас :mhihi:

http://www.bgphoto.net/photos/6689/o632 ... 000000.JPG :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Има и такива, дето нищо не им пречи да си карат.
Да караш Peugeot е страст!

Следваща

Назад към Основен Форум