на кръстопът
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
на кръстопът
Здравейте BMW маниаци и други болни на тази тема! Страхотно е усещането да управляваш този най-добър автомобил, аз имам е30/м40 от 5 години и мисля, че не бих карал автомобил от друга марка. Изчетох много от форумите, не всичко, но имаше един за газовите уредби. Такаааа.... от самото начало си сложих обикновена АГУ за 318i и до сега съм много доволен... Нямам проблем с нея. Уредбата е GROT, холандска е и на 65000 от поставянето й, трябваше да се подмени мембраната. Иначе демаража не е много по-различен, е това зависи от настройката все пак. При разход 13-14/100 колата се държи като на бензин.
През годините сам сменил хидравлични повдигачи, инжекцион помпа и водна помпа. Тук трябва да добавя накрайници, амортесьори и май това е...
Искам да взема 325... 95 - 96год. Въпроса ми към "клуба на знаещите" е дали да я търся тук (България) или да си направя екскурзията то Германия? Моля дайте съвет!
През годините сам сменил хидравлични повдигачи, инжекцион помпа и водна помпа. Тук трябва да добавя накрайници, амортесьори и май това е...
Искам да взема 325... 95 - 96год. Въпроса ми към "клуба на знаещите" е дали да я търся тук (България) или да си направя екскурзията то Германия? Моля дайте съвет!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Само да те питам известно ли ти е ,че ако си внесеш 325 акциза+ДДС ти е малко над 9000лв ? + свястно такова в Германия минимум 2000-2500 евро+разноски по докарване регистрация,застраховка.Излиза ,че 325 би трябвало да ти легне над 17 000лв което направо си е скъпичко.Ти си знаеш най добре ама наистина трябва да си голям фен за да платиш толкова пари на скапаната ни държава.Иначе от Германия вероятността е да е много по-читава колата от тук.Успех.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- Новини
-
Dr. Lektar
Здравей и добре дошъл във БМВ форума
На въпроса ти...
Да вкараш от чужбина автомобил с 2.5 двигател ще ти излезе меко казано - СОЛЕНО заради акзиза (или митото незнам кое беше). В сайта mobile.bg има митнически калкулатор и там можеш да провериш колко точно ще е цифрата при вноса. Ако разполагаш с достатъчно средства за да си покриеш този никак не малък разход то тогава няма друго какво да те спира да внесеш кола от чужбина.
Здравей и добре дошъл във БМВ форума

На въпроса ти...
Да вкараш от чужбина автомобил с 2.5 двигател ще ти излезе меко казано - СОЛЕНО заради акзиза (или митото незнам кое беше). В сайта mobile.bg има митнически калкулатор и там можеш да провериш колко точно ще е цифрата при вноса. Ако разполагаш с достатъчно средства за да си покриеш този никак не малък разход то тогава няма друго какво да те спира да внесеш кола от чужбина.
Не знам дали ще съм ти полезен, но тук в България покарах няколко 325-ици, преди да си купя моята кола. Цените им определено са по-ниски, отколкото да внесеш, но всички до една бяха в ужасно състояние. Ти сам избери, откъде да я купиш, но имай предвид при огелда и бъди много внимателен в преценката си за колата, защото който си я е купил тази 325-ца преди теб, не я е взел за да кара детето на детска градина и жената на работа. Тия колки се вземат да се карат, на Запад повярвай ми знаят как да го правят. ПОжелавам ти усепх и дано намериш запазена и на добра цена!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
За тази категория коли е вярно че повечето са жестоко уморени,така че трябва много да внимаваш!
Мой личен съвет е вземи си 325тдс,тя не е акцизна а върви доста,както и все пак е нагта при тоя 2лв бензин
Иначе на 325-цата няма какво да й стъпи на вървеж,но дали си струва за кола над 10 год.?
Мой личен съвет е вземи си 325тдс,тя не е акцизна а върви доста,както и все пак е нагта при тоя 2лв бензин

Иначе на 325-цата няма какво да й стъпи на вървеж,но дали си струва за кола над 10 год.?

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
Вси4ките сте пи4ове!
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА СЪВЕТИТЕ!
О4евидно няма да ходиме до ГФР-то, много е голям акциза + ДДС-то над 9к...
За мен, е30 е по-добро от е36... Някак е по истинско и по-голяма агресия има в тази кола... Сигурен съм, 4е феновете на е30 ще ме подкрепят!
Относно сбирките в София, как се посрещат новодошлите? Надявам се няма гадости някакви
, 6тото предпочитам 
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА СЪВЕТИТЕ!
О4евидно няма да ходиме до ГФР-то, много е голям акциза + ДДС-то над 9к...

За мен, е30 е по-добро от е36... Някак е по истинско и по-голяма агресия има в тази кола... Сигурен съм, 4е феновете на е30 ще ме подкрепят!
Относно сбирките в София, как се посрещат новодошлите? Надявам се няма гадости някакви

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Dr. Lektar написа:Относно сбирките в София, как се посрещат новодошлите? Надявам се няма гадости някакви, 6тото предпочитам
Новодошлите посрещаме като приятели, винаги

May the BMW force be with you!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
nyky написа: А за това,че
Е34 е по-зъл от Е36 ,много хора не са съгласни
Dr. Lektar говори за Е-30 не за Е-34
"""За мен, е30 е по-добро от е36... Някак е по истинско и по-голяма агресия има в тази кола... ""
Съвет от КАТ !
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2