предупреждавате ли за полицейски постове на пътя?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
предупреждавате ли за полицейски постове на пътя?
нещо което може би е интересно на много от членовете на клуба
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Лошото е че мен никога не ме предупреждават, а още по лошото е че ми отказаха да земат 50лв вчера на Околовръстното и съм с акт за 120км/ч при ограничение 50км/ч и то добре че с толкоз, писна ми антирадара и в следващия момент куката беше на платното мамка му, хиенки са вече, а като отказа да вземе чичо 50-толев на цяло вече се зачудих какво става.
аз присветквам на отсрещните коли дори да няма добра видимост на фаровете през храстите или мантинелата, чувствам се длъжен

аз присветквам на отсрещните коли дори да няма добра видимост на фаровете през храстите или мантинелата, чувствам се длъжен

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
В повечето случей да ..само ако има кола пред мен се въздържам...че има такива умници дет си мислят, че на тях светкаш.. поне аз така мисля 

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Винаги щом има възможност, за мен това е въпрос на солидарност.
дори се опитвам да подсещам и тези зад мен като им мигам леко със спирачките. Кофти работа са куките, много нахитряха крият се като като мишки. Таман ги видиш те вече те спират. Лошото е , че хем искам да има полиция хем да ме пропускат абе луда работа. Вчера минавам покрай магурата да си направя обратно завойче на ляво през линийте поглеждам няма патрулка завивам и хоп от храстите изскача чичко полицай с палка и кучан с актове, а зад него другия се хили ехидно 10 оправи работата ама..... Вярно бях в нарушение обаче ако ги бях видял намаше да се врътна (не е извинение).
трябва да се виждат и хората да имат респект от тях не да си плащат и да ги плюят после. (мое мнение) 

дори се опитвам да подсещам и тези зад мен като им мигам леко със спирачките. Кофти работа са куките, много нахитряха крият се като като мишки. Таман ги видиш те вече те спират. Лошото е , че хем искам да има полиция хем да ме пропускат абе луда работа. Вчера минавам покрай магурата да си направя обратно завойче на ляво през линийте поглеждам няма патрулка завивам и хоп от храстите изскача чичко полицай с палка и кучан с актове, а зад него другия се хили ехидно 10 оправи работата ама..... Вярно бях в нарушение обаче ако ги бях видял намаше да се врътна (не е извинение).

Ма много ме кефи тази кола!!!

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
viper написа:Присветвам избирателно: на голфове и мерцедеси НЕ; Требва да се цака конкуренцията![]()
![]()
извинявай че ти дишам въздуха и че ти трия асфалта

добре че има и нормални хораВинаги щом има възможност, за мен това е въпрос на солидарност.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Винаги присветквам,правя го по савест,но сам забелязал 4е като карам в провинцията само хора от София са ме предуреждавали,а ако присветне6 на някои местен,тои се 4уди кво иска6 да му каже6 и наи 4есто и тои по4ва да ми светка
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
oxam написа:viper написа:Присветвам избирателно: на голфове и мерцедеси НЕ; Требва да се цака конкуренцията![]()
![]()
извинявай че ти дишам въздуха и че ти трия асфалта![]()
МУХАХАХХАХААХАХАХАХА

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Трябва да има толерантност на пътя, няма значение дали някой кара Голф, Мерцедес, Бмв или Жигула!!! Мисля че на всеки му е било полезно някой да го преупреди за полиция. Тогава мисля 4е е редно и той да върне жеста! Шофьорите трябва взаимно да се уважават, независимо от преподчитанията им за марка! Това едно съвсем малко нещо, което може до някаква степен да намали както и птп-тата, така и забогатяването на полицаите, а също и излишните нерви по оправянвто на отнетите точки и плащането на актове!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2