Крадливо племе от Щутгард
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Крадливо племе от Щутгард
Излиза нова S-Класа, тази есен.
Погледнете снимките от вътре на интериора и ми кажете какви прилики откривате с новата 7ца.
Статията в оригинал от AutoBild.de
Като заредите линка, горе в ляво има малка снимка на колата, под нея има текст "27 Bilder", там ще ви се отвори малко прозорче със снимките.
За мен това си е жива кражба на почти целия интериор 1:0,872... Дано вие като по-запалени фенове не го намиате толкова трагично.
... някой видя ли къде е скоростният лост? Мда, точно така - това е той!
Погледнете снимките от вътре на интериора и ми кажете какви прилики откривате с новата 7ца.
Статията в оригинал от AutoBild.de
Като заредите линка, горе в ляво има малка снимка на колата, под нея има текст "27 Bilder", там ще ви се отвори малко прозорче със снимките.
За мен това си е жива кражба на почти целия интериор 1:0,872... Дано вие като по-запалени фенове не го намиате толкова трагично.
... някой видя ли къде е скоростният лост? Мда, точно така - това е той!

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Прилика има, но явно е, възможностите са огроничени на хората!
Жалко е че все повече заприличва на кореиска кола
(от големите
), с тези джанти със спици издавиха рибата!
Явно залагат на клиенти без естетически потребности!
ПС Да пази господ!

Жалко е че все повече заприличва на кореиска кола
(от големите

Явно залагат на клиенти без естетически потребности!
ПС Да пази господ!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Откриите разликите (ако има такива)
Лично на мен ми прилича много на нещо средно между БМВ 7 и Ауди А6

Лично на мен ми прилича много на нещо средно между БМВ 7 и Ауди А6

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Че ще заимстват от Майбах (дизайна е мако казано "вдъхнове" от него)за новата ес-ка беше ясно, ама защо посегнаха на БМВ, говори кофти за имиджа... Все пак Мерца си е сериозна фирма
П.С. Това го написах преди да разгледам снимките докрай, като гледам и Ауто билд са направили парелел с Майбах...

П.С. Това го написах преди да разгледам снимките докрай, като гледам и Ауто билд са направили парелел с Майбах...

Never mistake motion for action...
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Да ме прощават от МБ .. но старата S класа е има няма 100-на пъти по красива ... моделите им станаха много еднообразни .. намирам много прилики с ЦЛС-а ... а за приликите с интериора на 7-цата .. те се очевидни ... не знам ... как мислят че другите няма да го забележат ... при новата 760 .. и новата S класа ... 7-цата е моя фаворит по външен дизайн !

R.I.P Landikar
Е тоя път се усраха чакаш чаках , ама тоя път се усраха ама яко....до коленете ,............то бива бива тяхната майка....... крали крали, че ако откачиш кората на вратата на бмв-то ще пасне на мерца.
невероятно от вътре БМВ 7 от вън Форд Мондео ама едно към едно.
Моля някой да качи ако му попадне неква снимка на форд има същите фарове раздувки на калниците

невероятно от вътре БМВ 7 от вън Форд Мондео ама едно към едно.
Моля някой да качи ако му попадне неква снимка на форд има същите фарове раздувки на калниците

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Говорите всички доста пристрастно
Основната прилика е еднаквия цвят на интериора ,командния джойстик по средата,облегалките за ръцете на вратите и въздооьводите на армат. табло.
Не е чак толкова много
Основната прилика е еднаквия цвят на интериора ,командния джойстик по средата,облегалките за ръцете на вратите и въздооьводите на армат. табло.
Не е чак толкова много

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Е кво не бе, то кьорав да си ще видиш, че има яко кражба, идиоти! Тия станаха по-зле от Лексус.....ама толкова си могат кво да ги напраим...
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Така общи неща:
- имат светла тапицерия
- имат волан
- имат махагон
- имат копчета
какво толкова еднакво видяхте?
- имат светла тапицерия
- имат волан
- имат махагон
- имат копчета
какво толкова еднакво видяхте?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Земи тоя грозофил.........не е реално тва
Ако не сте видяли оборотомера заради нещата разсейващи ви със своята грозота то наподобява оборотомера на Опел Вехтра
За външност няа кво да говорим
И спрете да унижавате известните корейски фирми за някаква прилика с "ТОВА" защото ще ни съдят........нищо не са ви направили клетите корейци 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2