Имам нужда от съвет!!!!!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Имам нужда от съвет!!!!!
Решил съм да си купя Е36 ,но на колкото места и да отида срещам коренно различни цени.На Горубляне под 8к добро БМВ няма.
Един човек от Елин Пелин си е взел за 5500лв.читаво от Дупница и е
много доволен от него.Та може ли да се вярва на дупничари и ако имате познат към който да ме насочите ще съм ви много благодарен.
Споменаха ми и за една атокъща в Търново само с баварци но скоро нямам път на там!
Един човек от Елин Пелин си е взел за 5500лв.читаво от Дупница и е
много доволен от него.Та може ли да се вярва на дупничари и ако имате познат към който да ме насочите ще съм ви много благодарен.
Споменаха ми и за една атокъща в Търново само с баварци но скоро нямам път на там!
Човек се учи докато е прост (Цицерон)
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Само искам да знаеш, че повечето коли продаващи се в София (нов внос) са купени именно от Дупница.. и там можеш да купиш на добра цена, но за състояние не знам.. 

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Най-добре е да идете на място, специално БМВ-тата са на доста по-прилични цени от колкото в София, аз мойто си го купих от там и сериозни проблеми не е показало (да чукам на дърво де). Последния път когато търсих кола там не за мен, се натъкнах на едно изключително запазено е36 купе 320 93' със всички екстри + 1 airbag + кожа и то перфектна, черен металик без забележки външно с много добре изглеждащ агрегат и много добре работещ (не че съм разбирач но знам как работи читав М50) и пича каза че ще ми я даде на 6900
ако съм сериозен.

Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Milionera213 написа:Най-добре е да идете на място, специално БМВ-тата са на доста по-прилични цени от колкото в София, аз мойто си го купих от там и сериозни проблеми не е показало (да чукам на дърво де). Последния път когато търсих кола там не за мен, се натъкнах на едно изключително запазено е36 купе 320 93' със всички екстри + 1 airbag + кожа и то перфектна, черен металик без забележки външно с много добре изглеждащ агрегат и много добре работещ (не че съм разбирач но знам как работи читав М50) и пича каза че ще ми я даде на 6900ако съм сериозен.

А сега сериозно: Ти пита ли човека дали може да я караш на сервиз който си избереш в София, а не някой негов или в Дупница?

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
L.e.x.x. написа:Много ще съм благодарен ако ме насочите към конкретна
автокъща име адрес и др.
не знам как е в София ама във Варна 99% от тия автокъщи са мошеници и само гледат как да те излъжат... за твой късмет в София имате един сервиз наречен Дару Кар - на теория там са най-добрите "разбирачи" на БМВ-та, та като си харесаш дадена кола и ти се прииска да я купиш отиваш там и се изръсваш двойно или тройно за обстоен преглед на цялото техническо състояние на колата - но ще знаеш какво купуваш... лошото в случая е че не можеш да водиш всяка втора кола (предполагам)ама... си струва да дадеш 2-300лв. за прегледи на коли и да купиш "истинска" е36ца!
П.С. няма автокъша, която да те задължи да я прегледаш в определен сервиз - ако има такава просто можеш да им покажеш среден пръст и да им обърнеш гръб!
успех с избирането и купуването

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
DEFLEPPARD написа:L.e.x.x. написа:П.С. няма автокъша, която да те задължи да я прегледаш в определен сервиз - ако има такава просто можеш да им покажеш среден пръст и да им обърнеш гръб!
успех с избирането и купуването
Има, има и още как, даже не да една и две, ама то по тва се познава и стоката, а от такива наистина ме е заболиал да го показвам този среден пръст, ама не ми е омръзнало

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
От кадето и да се купи кола на старо си е котка в чувал, който и да ти я продава няма да ти даде и гледаш в цилиндрите. Естествено че за по-малко пари ще купиш кола по-стара година и с някакви забелжки, но това не знаечи че колата не е хубава, въпроса е като я вземеш да я обслужиш качествено и да се увериш че работи охладителната система. След това трепереиш един месец да не ти гръмне мотора
напичаш се няколко пъти до Vmax да се увериш че е читав мотора и джаркаш смело

Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Абсолютно си е на късмет ! Важно е как ще се отнесеш след това към колата и дали можеш да правиш компромиси... В тази връзка как ви се виждат на пръв поглед тройките в тази автокъща ? Утре мисля да се разходя, гледам и лизинг правят..
http://www.mobilecs.mobile.bg/
http://www.mobilecs.mobile.bg/
stay tuned

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Днес цял ден се разкарвам по авто къщи,та като ще ходиш към Дружба
мини и към тази автокъща
http://www.avto.mobile.bg/
мини и към тази автокъща

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
В тая автокъща Е класата комби 2.9ТД никога не е била такси в Германия неееееее никогаааааа!!!!!!!

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2