Гуцал

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Гуцал

Мнение от ati » 19 Май 2005, 13:39

малко забавена, но все още актуална тема. В понеделник ходихем с Асен, Теч Съпорта и Любо до дома. Асен и Любо изясниха положението, ставало донякъде въпрос за недоразумение. Като цяло е малко трудно да се определи какво става, защото отговорниците и директорката не са отговорни въобще и оставят децата сами, без надзор, а и децата все пак в тези трусни условия са се научили да оцеляват с хитрини- истината е явно някъде по средата. Засега положението е парирано, канени сме на 4-ти на тяхно празненство.
Има и още нещо - Любо ще вози абитуриентка оттам до София и на следващия ден обратно, предвидил е джобни пари за нея също. Та аз предлагам да се включи с по 5 лева да помогнем на Любо, защото два пъти ходене до там не са малко пари, а никой от нас не е цъфнал и вързал.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 19 Май 2005, 13:45

Любо :bowdown: :bowdown: :bowdown: :!:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Май 2005, 18:32

ок кажи на кой да ги дам на ЛюБО ли :?:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Май 2005, 22:53

леле :bcry: :bcry: :bcry: аз къв съм тъп видях го вчера и забравих да му дам :bcry: :bcry: ЛюБО кога мога да ти дам имаш и от мен некой лев нали знаеш ;) ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Май 2005, 2:42

При разговора ми с директорката и домакина на дома стана ясно, че за момента не се нуждаят от уредба или телевизор. Проблем в най-скоро време ще са летните обувки за децата. За това реших със събраните пари да закупя обувки на децата - те са 28 в момента. Днес отново говорих с домакина, но той пак не беше готов със списъка с номерата на обувките. В момента който получа номерата ще отида до склада на Sandic(не са скъпи и са здрави) и ще се опитам да договоря някаква отстъпка за да мога да закупя обувки за всички. Ако там ми откажат имам позната която пазарува на едро в Илиянци и ползва отстъпки там. Ще се опитам да на правя всичко възможно да взема нещо добро на достъпна цена.
Някой от децата имат проблем с училището. Доста от тях ще повтарят по всичко. В приятелски разговор им обясних, че за тези които се постараят и забележа, че имат и минимален напредък ще има поощрения(например един ден в София Ленд). Децата обещаха че шв се вземат в ръце и ще положат усилия, пък ще видим... Общо взето изкарах им една дълга лекция как трябва да ходят на училище и ако не друго поне да слушат в час защото това е само в тяхна полза. Поговорихме и за кражбите и за това как от дребните се минава към по-големите и накрая завършваш на 18 години в затвора(нарочно ги посплаших малко).
В общи линии това беше основното. При повече инфо ще пиша отново.
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 21 Май 2005, 10:20

1. В мен има 50 лв. останали от коледното пазруване. Слагай ги в сметката. Дори и да не се видиме преди пазаруването ти дай от теб, а аз ще ти ги дам когато се видиме (тази неделя или четвъртък).
2. Идеята за Софияленд не е лоша. Албена има договор с тях и може да помислиме как да ги изнудим за по-ниски цени. Въпросът е как да ги докараме всичките до тук. Трябва да се намери автобус от региона, защото иначе трябва да се платят два пълни курса, т.е. 400 км. х 1,20 лв. = 480 лв. А от провинцията ще е само за 200-220 км., а и цената може да е по-ниска от 1,20 на км.
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 21 Май 2005, 22:47

Любо, имаш още 20 лева за бала от един дарител, който пожела да остане в сянка ( :wave: )
Ати

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Май 2005, 0:26

Предай му на дарителя, че съм му още сърдит ;)

Аватар

Мнение от ati » 22 Май 2005, 20:07

Мисля, че се бъркаш, защото не познаваш дарителя :uups:
Важното е, че има сърдечни хора сред нас.
Ати

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Май 2005, 20:27

Упси :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 24 Май 2005, 7:29

имам един познат дето също иска да се включи ма не е от сф :) .... има ли някой банкова сметка или нещо от сорта където могат да се преведат ?

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 24 Май 2005, 16:21

Преди малко разговарях с домакина на дома. Вече имам номерата на нуждаещите се от обувки - това са 20 деца. Мисля че ще е по-добре ако направо се закупят 28 чифта за да има за всяко дете и да няма сърдити. Утре ще намина през складовете и ще видя какво ще успея да договоря ;)
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 24 Май 2005, 20:22

Ако трябват още пари за обувките свиркайте готов съм да дам :idea:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар

Мнение от X-citer » 24 Май 2005, 20:28

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Ей хора, златни сте! Не можете да си представите колко много се радвам че се познавам с вас!
Пеца, ще се постарая да напазарувам с тези пари - дано да стане - надявам се като обясня на за какво ги купувам, съответния търговец да направи някаква отстъпка и да не търси максимална печалба от тези 28 чифта обувки ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 25 Май 2005, 11:37

Важното е децата да са доволни, пари ще се саберат ако нестигнат. Аз също съм готов да даря някой лев в случей на недостиг.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

Следваща

Назад към Основен Форум