Привет от BAWARECA
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Привет от BAWARECA
Здравейте BMW-маниаци,
Много се радвам че макар и късно открих този клуб. Не казвам "вашия" защото макар и да съм нов тука аз съм дългогодишен поклонник на марката. Когато преди 10 г. си купих първата баварка......е-е-ех сега звучи малко смешно но тогава кой имаше 525?! И оттогава не мога да ги възприемам другите коли нещо ми бледнеят. Още повече работата ми е свързана с всякакви коли/управител на автосервиз съм/ и постоянно правя всякакви сравнения и кво да ви кажа- Табуретки на колела! Е,има и дивани ама пак мебел. Вярно аз все старички си купувам но съм карал и правил всякакви и съм се убедил,че няма по издържана в техническо отношение кола.МВ са на това ниво но пък при тях всичко е дяволски усложнено. А пък за удоволствието от карането просто няма смисъл да говорим. Вие повечето сте фенове на 3-ката, аз пък на 5-цата. Просто няма друга кола която да чувствам като продължение на тялото си. А аз нали съм си "малко" луд /като всички вас разбира се/ от какви ситуации съм излизал с тези коли даже и на мен не ми се вярва. А пък леваците нека разправят че била к**ва на пътя, занасяла и т.н. - техниката в невежи ръце е куп желязо!
Надявам се да се запознаем скоро на сбирките макар че вчера ми размазаха старата тройка а старата петица е в процес на "upgrade" но се надявам скоро да тръгне.
Е,чао засега и чакам писмата ви!
P.S. И добре че е Монтоя да ни отсрами малко, иначе сме станали за смях на врабчетата!
Много се радвам че макар и късно открих този клуб. Не казвам "вашия" защото макар и да съм нов тука аз съм дългогодишен поклонник на марката. Когато преди 10 г. си купих първата баварка......е-е-ех сега звучи малко смешно но тогава кой имаше 525?! И оттогава не мога да ги възприемам другите коли нещо ми бледнеят. Още повече работата ми е свързана с всякакви коли/управител на автосервиз съм/ и постоянно правя всякакви сравнения и кво да ви кажа- Табуретки на колела! Е,има и дивани ама пак мебел. Вярно аз все старички си купувам но съм карал и правил всякакви и съм се убедил,че няма по издържана в техническо отношение кола.МВ са на това ниво но пък при тях всичко е дяволски усложнено. А пък за удоволствието от карането просто няма смисъл да говорим. Вие повечето сте фенове на 3-ката, аз пък на 5-цата. Просто няма друга кола която да чувствам като продължение на тялото си. А аз нали съм си "малко" луд /като всички вас разбира се/ от какви ситуации съм излизал с тези коли даже и на мен не ми се вярва. А пък леваците нека разправят че била к**ва на пътя, занасяла и т.н. - техниката в невежи ръце е куп желязо!
Надявам се да се запознаем скоро на сбирките макар че вчера ми размазаха старата тройка а старата петица е в процес на "upgrade" но се надявам скоро да тръгне.
Е,чао засега и чакам писмата ви!
P.S. И добре че е Монтоя да ни отсрами малко, иначе сме станали за смях на врабчетата!
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Добре дошъл и от мен. Попаднал си на точното място и точните хора 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
A priqtelka ima6 li,6toto 6tata za takiwa bez priqtelki we4e e zapalnen.
a,tq ima li hubawi priqtelki,a kolko sa?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
B U L L I написа:A priqtelka ima6 li,6toto 6tata za takiwa bez priqtelki we4e e zapalnen.
А освен жена ми или ?! Колега как не те е срам бе аз преди 10г. жена от Казанлак дойдох да си взема а ти питаш мен -Софиянеца за хубави каки. Ти да имаш късмет Май на събора да не събереш фенки,фенки....
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
sory ,brato neznaeh 4e si jenen.moite saboleznowaniq 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
hi
zdrasti bavarec, az systo sym nov tuk, no po strastta maj vsicki si prilicame. moeto bmw-ce systo e staricko, no ne iskam vaobste da si go smeniam, prosto tova sa razkoshni letacki:)))
nakoi moze li da mi kaza nesto povece za sabora?
nakoi moze li da mi kaza nesto povece za sabora?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
12 мнения
• Страница 1 от 1