Има ли нужда Х5 от 408 коня?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Има ли нужда Х5 от 408 коня?
Има ли нужда според вас във Х5 Е70 да се монтира 4.4 мотора с 408 к.с. и така да бъде запълнена нишата между 4.8 мотора с 355 к.с и Х5 М Битурбо?
На мен ми харесва много Е70, но цената на Х5М 555 к.с е баснословна, а 355 к.с пък са малко вече да бъде конкурентен.
Чудя се дали в Мюнхен смятат да монтират на Е70 и 8 цилиндровия мотор с 408 коня?
На мен ми харесва много Е70, но цената на Х5М 555 к.с е баснословна, а 355 к.с пък са малко вече да бъде конкурентен.
Чудя се дали в Мюнхен смятат да монтират на Е70 и 8 цилиндровия мотор с 408 коня?
Последна промяна Демирев на 02 Апр 2010, 15:29, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Има ли нужда Х5 от 408 коня?
Кога ще пуснат фейслифта на Е70?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Еми наскоро го показаха официално, предполагам, че до лятото ще започнат продажбите.

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Демирев написа:Има ли нужда според вас във Х5 Е70 да се монтира 4.4 мотора с 408 к.с. и така да бъде запълнена нишата между 4.8 мотора с 355 к.с и Х5 М Битурбо?
Колега Демирев, БМВ изобщо няма нужда да запълват ниша между 4.8 мотора с 355 к.с. и 4.4 битурбо с 408 к.с., по простата причина че фейслифт моделът Х5 Е70 който наскоро бе официално представен чрез пресрелийз, изобщо няма да се предлага с двигател V8 4.8 s 355 к.с., или казано по друг начин 4.4 V8 Biturbo заменя атмосферния осмак

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Х5 няма нужда от никакви двг над 3.0д че става летящ автобус ,ама гласувах с не ме вълнува щото всъщност не ме вълнува
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колкото повече толкова повече 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Alexi написа:Х5 няма нужда от никакви двг над 3.0д че става летящ автобус ,ама гласувах с не ме вълнува щото всъщност не ме вълнува
Да ама ако тръгнеш да търсиш смисъл в това да , защо хората си купуват камиони за в града , няма да намериш ясен отговор

Аз гласувах с ДА - защо БМВ да изостават от другите ламери , а сега Кю7 и МЛ просто не ги виждам ... опс , излезе и перформанс пак за Х6

ммда, МЛ-а дето е от 2005та година изостава съвсем лекичко ... =)))
да не говорим, че бмв в продължение на има няма 4 години дишаха прахта на мерцедес точно заради факта, че нямаха конкурент на мл63 =))))
да не говорим, че бмв в продължение на има няма 4 години дишаха прахта на мерцедес точно заради факта, че нямаха конкурент на мл63 =))))
No bling at the Ring
BadAngel написа:да не говорим, че бмв в продължение на има няма 4 години дишаха прахта на мерцедес точно заради факта, че нямаха конкурент на мл63 =))))
А сега МЛ63 ще диша прахта на Х5М, докато със следващото поколение не са опитат да извадят нещо по-конкурентноспособно.

MCar написа:BadAngel написа:да не говорим, че бмв в продължение на има няма 4 години дишаха прахта на мерцедес точно заради факта, че нямаха конкурент на мл63 =))))
А сега МЛ63 ще диша прахта на Х5М, докато със следващото поколение не са опитат да извадят нещо по-конкурентноспособно.
що мислиш така? 6.2 литра срещу 4.4, все някак трябва да може да се конкурират =))
знаеш какъв е потенциала на 63 мотора, според мен с лекота могат да го надуят над 560 коня, като в слс, от атмосверен матор, а не битурбо, като при бмв =))
да не говорим, че поне в българия мерцедес е по-престижната марка от бмв, така че местните новобогаташи веднага ще направят фийдбек на нашия пазар =))
No bling at the Ring
BadAngel написа:що мислиш така? 6.2 литра срещу 4.4, все някак трябва да може да се конкурират =))
знаеш какъв е потенциала на 63 мотора, според мен с лекота могат да го надуят над 560 коня, като в слс, от атмосверен матор, а не битурбо, като при бмв =))
да не говорим, че поне в българия мерцедес е по-престижната марка от бмв, така че местните новобогаташи веднага ще направят фийдбек на нашия пазар =))
Досега няма нито един тест, който да съм гледал и МЛ63 да се справя наравно с Х5М. МЛ-ът не може да постигне поведение на пътя, каквото има при Х5, не може да се мери и по ускорение. Да не говорим, че един от големите минуси на МЛ е, че за тази мощност, която има, са му направили ужасно слаби спирачки (при фейслифта може и да е оправен този проблем, но преди си го имаше).
Иначе, те ще го надуят този мотор, това е ясно. Но според мен това ще стане чак при следващото поколение на МЛ. Тогава вече нещата може и да седят по друг начин.

66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5