Кой от вас колеги свърши тази работа :)
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Кой от вас колеги свърши тази работа :)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Много късно си направил screen shot
Имаше преди това вместо надпис Ауди Клуб България
HACKED BY WIZI
we own ya by Wizi & Co.

Имаше преди това вместо надпис Ауди Клуб България
HACKED BY WIZI
we own ya by Wizi & Co.

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- Новини
-
- InvisibleMan
- младши ентусиаст
-
Някой хакер е бил засечен от Ауди и си го е изкарал на форума
Моля, някой да направи Back-up
за да не стане и тука изцепка
...

Моля, някой да направи Back-up

...
Последна промяна InvisibleMan на 05 Май 2005, 1:29, променена общо 3 пъти
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
мен вчера ме засече едно лъснато Ауди (А3 или А4 беше) при ляв завой от булевард докато чаках да свършат колите и да мина на оранжево оня капут смотан се намести успоредно на мен в средата на кръстовището и се опита да мине пред мене... сигурно си е мислел "я го вижте тва недораслото момченце с тоя счупен пасат, лузър някъф... ей ся ше мина пред него, че бързам" ама
минах пред него с мръсна газ а той спря на средата на кръстовището и катастрофата с една засилена лада му се размина на косъм.. след тва ме понастигна ама вече си влизах в моя квартал, ако бях на булевард щях да скоча на спирачката барем ме цапне отзад после да го счупя от бой, да му взема застраховката, да му изработя акта и т.н.
мноо ги мразя такива лайнари, понякога едвам се сдържам да не свия разко вдясно и да го избутам от пътя!
само че... не съм хакер и не съм хакнал аз форума

мноо ги мразя такива лайнари, понякога едвам се сдържам да не свия разко вдясно и да го избутам от пътя!

само че... не съм хакер и не съм хакнал аз форума

- BAlexandrov
- Потребител
-
Имайки в предвид как е писан phpBB - нищо сигурно няма.
Аз поддържам форума на Митсубиши от както беше хакнат преди няколко месеца.
Какво мислите по въпроса да се направи някъде един скрит форум или мейл лист, където да споделяме идеи и проблеми по администрирането на това животно
Аз поддържам форума на Митсубиши от както беше хакнат преди няколко месеца.
Какво мислите по въпроса да се направи някъде един скрит форум или мейл лист, където да споделяме идеи и проблеми по администрирането на това животно

Колеги, моля не злорадствайте.....на всеки може да се случи. На мен днес ми е гадно, че го няма моят форум - помислете ако и с вашият се случи същото - никак не е приятно...Започнати теми, направени уговорки - чакаш отговори на въпроси - но някой скапаняк е решил да се направи на много знаещ и можещ и е развалил настроението на доста хора...моето също....надявам се, че не е повдигнал вашето.
А на колегата ДЕФЛЕППАРД, засечен от някакъв селянин с Ауди: пич, тъпанарите са неизтребими - те за съжаление карат и аудита, и беемвета и мерцедеси, което не означава, че с теб няма да пием по бира просто защото ние и сме и по-умни и по възпитани от тях, независимо каква кола караме в момента ...
А на колегата ДЕФЛЕППАРД, засечен от някакъв селянин с Ауди: пич, тъпанарите са неизтребими - те за съжаление карат и аудита, и беемвета и мерцедеси, което не означава, че с теб няма да пием по бира просто защото ние и сме и по-умни и по възпитани от тях, независимо каква кола караме в момента ...
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Наистина е много тъпо да се подигравате със случилото се
Ползваме една и съща система с аудитата, хостваме се на един сървър и т.н., та теоритически същото е възможно да сполети и нас. Направени са бекъпи на всичко още вчера. Когато аудитата се оправят ще ги разпитам какво е станало за да се предпазим евентуално и другите форуми. А мисля, че ако това наистина е ХАК, а не някоя глупост можем да хванем следите на мошеника
А за скрития форум, в който да споделяме техническа информация предложих на ауди феновете отдавна, а те гордо заявиха, че ще минават ей сега към Invision Power Board и нямало нужда. Това беше преди доста време. След това говорих с фолксвагените, но и те се ослушват все едно ги замесвам в престъпление. Та така идеята май отиде на вятъра... Ще си откриваме топлата вода наново всеки път, вместо да си помагаме.

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- BAlexandrov
- Потребител
-
TechSupport написа: А за скрития форум, в който да споделяме техническа информация предложих на ауди феновете отдавна, а те гордо заявиха, че ще минават ей сега към Invision Power Board и нямало нужда. Това беше преди доста време. След това говорих с фолксвагените, но и те се ослушват все едно ги замесвам в престъпление. Та така идеята май отиде на вятъра... Ще си откриваме топлата вода наново всеки път, вместо да си помагаме.
От пежо мисля че имат готовност - говорих с хора там. Ако кажеш - дай по ICQ да се разберем.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3