Кво ще кажете са този представител от '67-ма
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Кво ще кажете са този представител от '67-ма
Значи преди 2 седмици , наемрих една кола, старо БМВ и помислих че е от някъде 70-75 година, което си е бая старичко ...Аз лично съм голям фен на БМВ и особено на ретро колите ... та разбира се веднага е снимах и после потърсих инфо в нета. не намерих точно подобни снимки, но разбрах че колата е горе-долу от тия години ... свързах се със собственика и той ми каза че колата е от '67 (тоя модел се произвжда от '66) двигателя е 2000 кубика с карбуратор и 4-скорости. и разбира се .... ел. стъкла ... за 1700лв. !!! потърсих пак в нета и намерих такива подобни направени коли дето са станали супер яки ... тва се води модел БМВ 2002 от '67-ма година ... супер мноо ме зариби тая кола ... проблема е че е седяла там 3-4 години и не се знае дали е в движение ...
кво ша кажете за тва автомобилче ? мен лично ми се иска да си го взема и да си го реставрирам, щот тва си е реликва, такова чудо не се среща често .... ма май ша си ми остане само мечта
.....

кво ша кажете за тва автомобилче ? мен лично ми се иска да си го взема и да си го реставрирам, щот тва си е реликва, такова чудо не се среща често .... ма май ша си ми остане само мечта

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Кефи ме от всякъде. Ако имах време и заден двор, щях аз да го купя.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
WeiSTD написа:Кефи ме от всякъде. Ако имах време и заден двор, щях аз да го купя.
аз пък ако имах пари щях да го направа .... ама ...
иначе колата е в смолян. а антикрилото просто ме разби ... някой път ша ида да го махна щот седи особено грозно...
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Re: Кво ще кажете са този представител от '67-ма
fANTONa написа:и разбира се .... ел. стъкла ... [/img]
Че то тогава Илектричество имало ли е?
Аз пък ако имах пари, двор и време щях да го направя.
Ма и гумите не са лоши.
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
Re: Кво ще кажете са този представител от '67-ма
XaMaB написа:fANTONa написа:и разбира се .... ел. стъкла ... [/img]
Че то тогава Илектричество имало ли е?
Аз пък ако имах пари, двор и време щях да го направя.
Ма и гумите не са лоши.
ами и аз се учудих, но докато гледах през джама кво е вутре и не забелязах ръчка за стъклото, а после пък видях 2 копчета до ръчната.... и като се свързах със собственика и той каза че са ел.
а гумите са Пирели 215х50 15" , но са галоши ... джантите ме кефат мене.
аз двор имам, време се ще намеря, ама мноо му иска тоя - 1700лв, ся верно че има оригинален двигател и скоростна кутия и бая неща са си оригинални, ама 1700 лв от каде да ги намера, пък и ся ша кандидатства да уча .... и .... общо взето мноо ми е кофти че нищо не моа направа ....
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6480
А за стъклата честно казано много много не ми се вярва, дори и LUX версията я няма тая гиздийка...
Иначе, като изключим пейката, си е изрод, и с тези калници...

А за стъклата честно казано много много не ми се вярва, дори и LUX версията я няма тая гиздийка...

Иначе, като изключим пейката, си е изрод, и с тези калници...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Е те стъклата са слагани допалнително
А иначе колата е супер просто плаче за добар собственок с пара и желание да я направиии

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
продава се едно БМВ 2000. На вид е горе долу като тва ама е с квадратни фарове. За 600лв. с едно мазе части. Ако не е заминало вече

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
С точно такова, но Бяло се "срещнах" преди около месец и половина на бул."Янко Сакъзов" в София.
Никелирано, спретнато, снежно бяло, пребоядисано много добре, поддържано, една "малка фантазия".
Жалко, че не можех да спра шофьора на разкошното возило, за да го поразпитам за подробности около поддръжката. Невероятно изглеждаше, на фона на всички съвремемнни автомобили наоколо. Пожелах му мислено, със здраве да си го кара и да е с късмет, да го поддържа все така като Ново
Никелирано, спретнато, снежно бяло, пребоядисано много добре, поддържано, една "малка фантазия".
Жалко, че не можех да спра шофьора на разкошното возило, за да го поразпитам за подробности около поддръжката. Невероятно изглеждаше, на фона на всички съвремемнни автомобили наоколо. Пожелах му мислено, със здраве да си го кара и да е с късмет, да го поддържа все така като Ново

Да караш Peugeot е страст!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Това бялото съм го виждал и в Пловдив (може и друго да е )ама е много запазено и си върви без никви проблеми.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3