Първото ви каране?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ах. интересна тема
моето ама най-първо каране беше като бях на 21- със инструктор със една ладичка 2105.. сложи ме на раковска (до пл. славейков) точно по обяд и каза- тръгвай!... аз го погледнах като отровен и казах култовото "ма как?".. добре че колата беше със двойни педали...

моето ама най-първо каране беше като бях на 21- със инструктор със една ладичка 2105.. сложи ме на раковска (до пл. славейков) точно по обяд и каза- тръгвай!... аз го погледнах като отровен и казах култовото "ма как?".. добре че колата беше със двойни педали...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMW_TUNING_MAN
- Потребител
-
Аз в момента съм на 13 години и сам карал 2 коли.Първо на 8 години една инструкторска LADA 1600,ама само на първа.Сега бащами кара един Fiat 126p,но скоро ще го сменя с Е36 320i
.Та с фиата имам около 400км 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
На 3 години. Седя си аз в семейния ЗАЗ 965 (едва ли го помните - гърбавичък един такъв), въртя си кормилото, бръмча си, сменям си скорости, решавам да пробвам какво ще стане, ако натисна черното копче на оная тръба дето е между седалките. И не щеш ли, зазката тръгва по нанадолнището (забравих да спомена, че е спряна на улицата, която е един черен път с коловози, намираща се пред нашата вила, която по това време беше предпоследната къща на Банкя). Върви си тя в коловозите аз крещя незнайно дали от радост или от страх. Баща ми и чичо ми както си пииват ракииката на верандата зарязват всичко и хукват по колата. Единият се хваща за бронята и почва да се мъчи да я спре (не знам как му се е отдало като знам колко е ниско, но нали детето е вътре), а другият се опитва да ме извади през вратата. Е да, ама не. На зазката вратата се отваря назад и за да ме извади трябва да прескочи пред колата. А това е доста трудно, още повече пиинал. Накрая аз решавам, че съм карал достатъчно и решавам да сляза. За мой късмет вратата ми е учтиво отворена от баща ми и аз скачам от колата. И попадам в нежните прегръдки на............
бодливата тел, с която е оградена вилата на съседите. От тогава съм фен на колите. Видя ли кола, сядам в нея и си бръмчаааааааааааа.
бодливата тел, с която е оградена вилата на съседите. От тогава съм фен на колите. Видя ли кола, сядам в нея и си бръмчаааааааааааа.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
мойто първо каране беше на 17 гдинки с БМВ автоматик на мото пистата в СОФИЯ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
аз баба жигула подкарах за първи път сам на седалката на 12г.иначе сина ми,само шофираше(аз давах газ и ръчках скоростите) седнал в мен на жигулата,иначе сам на седалката караше за пръв път втората ми кола Seat Cordoba '95 1.6.преди 2 седмици му дадох да кара Баварката към 8км и беше очарован.каза че наистина го има това sheer driving pleasure.
пп:синът ми е на 14
пп:синът ми е на 14
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Аз направих сефтето на 12-13 години със семейното возило-Вартбург.50 метра и спрях в последния момент зад една жигула.Тва всичкото стана на един паркинг.Интересното е че тръгнах с въртеж.
Имаше малко пясък на асфалта.

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
На 8-9 години - КРАЗ 

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
На 11г. на тате Трабито. Еее от 3-4 път успях да го накарам да потегли, ама ЧУВСТВОТО ЗА ПЪРВИ, АМА ЗА НАЙ-ПЪРВИ ПЪТ ДА "КАРАШ" Е ПРОСТО НЕВЕРОЯТНО. И даже сега като се сетя къв кеф беше просто настръхвам. Това, че ти управляваш нещо, че всичко зависи от теб самия, няма аналог, затова още се кефя на Трабита-та!!!
П.С. Малко се отклоних от темата, ама се развълнувах, за което най-учтиво моля да ме извините
Спомени, спомени ...
П.С. Малко се отклоних от темата, ама се развълнувах, за което най-учтиво моля да ме извините

Спомени, спомени ...

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
На 14 г., преди година точно беше на BMW E34... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
На 4-5 години Москвича на баща ми (21412 - тва си е полвин БМВ
) та той натискаше педалите и сменяше скоростите а аз седях в скута му и въртях волана по улиците на село 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
на 17се и от тогава НЕ СЛИЗАМ
всеки път сядам с удоволствие в автомобила (независимо какъв е)

всеки път сядам с удоволствие в автомобила (независимо какъв е)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
аз на 13 се научих сега съм на 16 и редовно изкарвам Баварката от паркинга и си я глезя като моя а и подрунквам на дядо ми колата
ТДС - Турбо Див Селянин
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3