Питане Газ HELP
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Питане Газ HELP
Здравеите,абе вече се чуда гаде да я пусна тази тема.
Цтава вапрос за..някои им ли газ на М50 с пласмасови колектори и ако да даите инфо че направо се побарках всеки маистор казва не става с тези колектори газов инжекцион не искам да слагам 2300лв. си е още една колица .
Цтава вапрос за..някои им ли газ на М50 с пласмасови колектори и ако да даите инфо че направо се побарках всеки маистор казва не става с тези колектори газов инжекцион не искам да слагам 2300лв. си е още една колица .
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Питане Газ HELP
Rado1 написа:Здравеите,абе вече се чуда гаде да я пусна тази тема.
0887 118 140 - Станислав.
Имаше същия двигател и го направи на газ.Колата работеше доста добре и цената беше много прилична. Има газ сервиз, звънни му и кажи, че Любо те праща.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И аз се интересувам за тва дали може на М50 газ за 500-1000лв максимум, я разяснете как така става работата

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
BMW8 написа:И аз се интересувам за тва дали може на М50 газ за 500-1000лв максимум, я разяснете как така става работата![]()
![]()
![]()
За около 750 лв ти е разрешен въпроса. При интерес

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ми и аз сложих за 500 лв на М-50 върви чат пат пука за радост без последствия .Никога повече няма да сложа на такъв мотор газ. Те немците са си го сметнали на какво да върви.Вярно по-икономично е ,но за сметка на главоболието. 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Абе по-икономично, ама докато си избие газовия инжекцион, и току-виж си продал колата.
А между другото защо на пластмасови колектори не става слагането на газ?Заради ниската й температура ли, за какво?
А между другото защо на пластмасови колектори не става слагането на газ?Заради ниската й температура ли, за какво?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
AGT написа:Ми и аз сложих за 500 лв на М-50 върви чат пат пука за радост без последствия .Никога повече няма да сложа на такъв мотор газ. Те немците са си го сметнали на какво да върви.Вярно по-икономично е ,но за сметка на главоболието.
Я сподели опит и недей да си траеш кажи по подробно защо няма да сложиш и колко разход ти е давал и т.н.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Историята е следната:Разход на газ при нормално каране 16литра на 100км по-надоло не съм успял да я сваля при това лятото.Проблем:дори при палене на бензин колата "гърмеше"(не винаги) предполагам поради големият размер на всмукателните колектори (там най вероятно остава газ) и при запалване тя гръмваше.Не е особенно приятно палиш си колата на бензин а тя БАМ.За радост последствия нямаше.При сваляне от 3_та на 2_ра скорост ужасен гръм в следствие на което се беше имъкнал някакъв маркуч (слава богу мислех, че си заминаха колекторите ).Може и майсторите да са ми били криви но всички преди с които разговарях ми казваха на този мотор газ няма да сложим или слагаме ама на твоя отговорност.Всеки сам да си преценява при 1.70лв бензин със сигурност на газ е много по-добре.Вече съм се зарекъл на М-50 газ никога повече.
Съвет от КАТ !
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2