Откриване на новия БМВ Център.....
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Откриване на новия БМВ Център.....
Значи влизам вчера в българската страница на БМВ и какво да видя....
Камор отварят официално новият център в Бизнес парка на Младост 4 и понеже Владо от доста време гледам че не влиза във форума реших да разтрабя аз тази новинка. Ако има желаещи може да ходим организирано, на сайта се прави регистрация за покана както беше с предпремиерата на първата серия на БМВ в резиденция Лозенец, датите за откриването за 16-и и 17-и, предполагам, че повечето хора ще са свободни в неделя така че може да направим едно групово посещенийце ако искате
Ако решите преместете темата във форума за събори и мероприятия, но на този етап считам, че е по добре да е в основния форум

Ако решите преместете темата във форума за събори и мероприятия, но на този етап считам, че е по добре да е в основния форум

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
аз си взех покана за 16-ти....ама дали ще отида незнам
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Dimo
- баварски фанатик
-
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Брат то хората немаме да заредим па ти да ходим да им гледам колите по 70к+ нема файда....да си ги продават със здраве 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Е ти па на лада е светлинни пред дару.То други кат дару няма....голям срам беше..
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
маи преди малко го откриха понеже от горната МЛ 4 имаше некфи прожектори и гърмежи
ТДС - Турбо Див Селянин
- Dimo
- баварски фанатик
-
Има такова нещо ама май тва е официално откриване за определени хора
, за нас простосмъртните ще е събота и неделя

- Dimo
- баварски фанатик
-
Ами след като не се организирахме групово днеска посетих откриването и искам да споделя няколко впечатления.
Видях новата тройка, наистина изглежда страшно добре на живо, който не вярва нека я види с очите си, задницата е зашеметяваща, просто трябва да се види, изобщо не прилича на Хюндай както предполагах, отвътре е много широка, особено отзад просто невероятна. Видях също и М5 с 19-ки гуми вярвате или не ама дисковете на спирачките на тва животно са колкото 13 цолова гума не могат да се опишат с думи, мислех че капака покриваш самият двигател е пластмасов, но явно съм се лъгал и изобщо не си личи какво се крие под предницата на този автомобил
Успех да пробвам също 6-та серия купе незнам защо но тази кола ми допадна най много
просто ТHE BEST !!! Накрая се качих и в новата седмица, която ме изненада с теснотата си, наистина ме изненада, очаквах повече място в такъв клас автомобил, а се оказа че отпред мястото е колкото и в шестата серия, а отзад една идея повече
В крайна сметка мога да кажа, че центърът си го бива направиха ми впечатление някои липси
и това че имаше 1000 човека охрана и само един служител към който да се обръшат хората, но да не бъдем дребнави, всичко беше супер с изключение на цените 
Видях новата тройка, наистина изглежда страшно добре на живо, който не вярва нека я види с очите си, задницата е зашеметяваща, просто трябва да се види, изобщо не прилича на Хюндай както предполагах, отвътре е много широка, особено отзад просто невероятна. Видях също и М5 с 19-ки гуми вярвате или не ама дисковете на спирачките на тва животно са колкото 13 цолова гума не могат да се опишат с думи, мислех че капака покриваш самият двигател е пластмасов, но явно съм се лъгал и изобщо не си личи какво се крие под предницата на този автомобил

Успех да пробвам също 6-та серия купе незнам защо но тази кола ми допадна най много

В крайна сметка мога да кажа, че центърът си го бива направиха ми впечатление някои липси

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2