КОНКУРС: Баннер за BMWPower-BG.net

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

КОНКУРС: Баннер за BMWPower-BG.net

Мнение от LandShark » 25 Фев 2003, 20:40

Тъй като сайта все още няма изработен баннер, а на мен все не ми остава време да направя такъв, реших да обявя конкурс за изработката на баннер на сайта.

НАГРАДАТА: Победителят от конкурса ще получи пълен комплект каталози за 2003г. на любимите ни автомобили с марка BMW, осигурени от официалния вносител за България - ДАРУКАР.

УСЛОВИЯТА:
До 24:00ч на 9 март 2003 година да представите проекта си за стандартен баннер на сайта (размер 468х60 пиксела). Приемат се jpg, gif, flash файлове. Ще държа да представите и сорс файла, във формата на програмата която изпозлвате за изработка на банера (примерно Adobe PhotoShop PSD format, CorelDraw! CDR format, Shockwave Flash (*.FLA) или там каквото ви е по сърце).

Ще се оценява:
1) Естетичност.
2) Качество на изображението.

Второстепенни фактори:
*) Размер на крайния файл също е важен (да не пратите някаква многомегабайтова анимация!?), но не е от първостепенно значение.
*) Използването на чисто български елементи (примерно снимки от наши сбирки, или нещо друго напомнящо ни за милата ни родина) е плюс, но не е задължително условие.

Ако имате някакви въпроси, коментари и т.н. - питайте или тук, или по емайл, или с ЛС.

Успех!

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 13 Мар 2003, 19:26

И така, тъй като срока изтече, мога да обявя резултата вече... Измежду получитените работи, най-много ми допаднаха тези на Ich0, поради което на него отсъждам наградата!

А в най-скоро време ще можете и да видите неговите работи... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 14 Мар 2003, 20:23

4estito!!!

Назад към Основен Форум