КАТ - масова проверка за А П Т Е Ч К И
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
КАТ - масова проверка за А П Т Е Ч К И
Ей т'ва ми го метна един познат...
Всеки шофьор в страната ще бъде проверен дали има в автомобила си аптечка с годни за употреба лекарства.
Мащабната акция на КАТ започва от днес, предаде "Стандарт". Причина за проверките са стотиците сигнали за фалшиви аптечки, подадени в "Пътна полиция". В тях липсват задължителните стерилни марли и памучни кърпи за превръзка. От КАТ съобщиха, че целта на акцията е да засекат негодните аптечки, но няма да налагат жестоки глоби. Всеки шофьор обаче, който няма в автомобила си годна за употреба аптечка, ще плаща акт от 10 лв.

Всеки шофьор в страната ще бъде проверен дали има в автомобила си аптечка с годни за употреба лекарства.
Мащабната акция на КАТ започва от днес, предаде "Стандарт". Причина за проверките са стотиците сигнали за фалшиви аптечки, подадени в "Пътна полиция". В тях липсват задължителните стерилни марли и памучни кърпи за превръзка. От КАТ съобщиха, че целта на акцията е да засекат негодните аптечки, но няма да налагат жестоки глоби. Всеки шофьор обаче, който няма в автомобила си годна за употреба аптечка, ще плаща акт от 10 лв.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Даааам мен вече се опитаха да ме"глобят"
,ама аз нали и резервна гума нямам(нямам гъде да гу държа
) съвсем ги обърках и си мианх с предупреждение 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Cobra написа:Даааам мен вече се опитаха да ме"глобят",ама аз нали и резервна гума нямам(нямам гъде да гу държа
Странна ми беше причината поради която правят проверката при шофьорите а не при продавачите.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Re: КАТ - масова проверка за А П Т Е Ч К И
[quote="turboto"]Ей т'ва ми го метна един познат...
По БДС вече няма лекарства в аптечките

Re: КАТ - масова проверка за А П Т Е Ч К И
Turboman написа:turboto написа:Ей т'ва ми го метна един познат...![]()
Абсолютно точно си го казал, защото в моята се съдържат само марли и бинтове и различни превързочни материали за евентуални кръвоспирания, друго едва ли може да се направи, недай си боже ако се случи птп. И те не знаят какво по-точно искат

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Всъщност нямаме лекарства в аптечките си, защото законът не го изисква изрично (знайно е, че в тази страна всичко, което не е забранено, е разрешено) и всеки се опитва да мине по най-тънката лайсна, а продавачите - съответно с най-лесна печалба...
Аптечката - както и пожарогасителя, и триъгълника - си я взех навремето точно за да мине колата прегледа при регистрация в КАТ. Да не дава Господ, с това нейно съдържание не може да се помогне никому при евентуална злополука. Има два бинта накръст.
Аптечката - както и пожарогасителя, и триъгълника - си я взех навремето точно за да мине колата прегледа при регистрация в КАТ. Да не дава Господ, с това нейно съдържание не може да се помогне никому при евентуална злополука. Има два бинта накръст.
You will find adventure
or the adventure will find you.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Cobra написа:Даааам мен вече се опитаха да ме"глобят",ама аз нали и резервна гума нямам(нямам гъде да гу държа
OFF TOPIC:
резервна гума нали не е задължително!? ... щото тия с Е90 ще плащат доживот глоби

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
А някъде има ли описано какво трябва да има в една аптечка?
Да купувам 2 марли от аптеката и да си карам
Да купувам 2 марли от аптеката и да си карам

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
абе вие се молете да не ви поискат "устройство за изкуствено дишане", че не познавам човек, който да го има в колата. А се изисква по ЗДП. (аз лично имам някъде в къщи, изглежда много еротично-визирам Ани и Ели
)
Ето и линк онези двете белички тръби се слагат една в друга и стават по-дългички
http://brcvt.hit.bg/ured2.gif

Ето и линк онези двете белички тръби се слагат една в друга и стават по-дългички

http://brcvt.hit.bg/ured2.gif

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Вече яко офтопик, но откога за изкуственото дишане трябва устройство?
Методът уста в уста е по-естествено еротичен, все пак
Картинката не ми се отваря, но подозирам, че това е третото съдържимо на типовата аптечка освен двата бинта (не съм сигурна, поглеждала съм в нея веднъж).

Картинката не ми се отваря, но подозирам, че това е третото съдържимо на типовата аптечка освен двата бинта (не съм сигурна, поглеждала съм в нея веднъж).
You will find adventure
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Този уред си е баш за "уста в уста" самоче се слага с цел да не се заразиш с някоя гадост от този на когото прилагаш "услугата" 

R.I.P Landikar
Тия братя от Мюнхен си знаят работата. Моята аптечка е слава богу неупотребявана до сега и в нея има както споменах само превързочни мат.: Бинтове, марли (стерилни и нестерилни), малки, големи, лекопласт и др. такива и една ножица за бинтове. Срокът им е пет години, но апарат за изк. дишане няма.
Може би като казват, че трябва да има лекарства имат предвид някое стресоуспокояващо да пием по едно, ако случайно не издържим на гледката...
Може би като казват, че трябва да има лекарства имат предвид някое стресоуспокояващо да пием по едно, ако случайно не издържим на гледката...

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328

А иначе , аз си минах прегледа в КАТ , при регистрацията , без триъгълник, аптечка , пожарогасител

на стриктни пф
да им скачам на законите

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4