Знаете ли за тази промоция на НР?!?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Знаете ли за тази промоция на НР?!?
На принтери HP PhotoSmart за всеки закупен принтер от промоцията се получава подарък BMW.Williams болид с дистанционно упраление!!! Виж снимката.
До колкото съм запознат, този болид в някой от случаите значително превишава цената на принтера!!!
Ако се интересувате от още подробности, питайте и ще изкопча информация, а евентуално и по-добри цени на принтерите
До колкото съм запознат, този болид в някой от случаите значително превишава цената на принтера!!!
Ако се интересувате от още подробности, питайте и ще изкопча информация, а евентуално и по-добри цени на принтерите

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Колега, промоцията е перфектна, но за кой магазини важи? Иначе бих си купил принтер само заради Баварията, стига да отговаря на описанието
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тая скорост ако е вярна това е доста добър ел.RC
Ма ме съмнява да е така за 133лв фотопринтера + болида

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
тези колички ги видях миналата седмица в мащаб 1:13 тук за 9.90 EUR в Sеgmüller (Parsdorf bei München). Беше промоция на магазина който чества 80 год. от създаването си ... и не бяха само БМВ - просто се сменя лепенката
мастилено-струен принтер не бих си купил вече никога! Има лазарни принтери примерно НР 1100 за по 130 EUR ... с 1 тонер изкарваш 2-3000 копия. Аз имам Kyocera 680 и инвестицията ми досега в него се равнява на около 1/8 от инвестицията ми в предишният маст. струен .... МОЕ МНЕНИЕ!

мастилено-струен принтер не бих си купил вече никога! Има лазарни принтери примерно НР 1100 за по 130 EUR ... с 1 тонер изкарваш 2-3000 копия. Аз имам Kyocera 680 и инвестицията ми досега в него се равнява на около 1/8 от инвестицията ми в предишният маст. струен .... МОЕ МНЕНИЕ!
Последна промяна CheGevara на 27 Мар 2005, 14:15, променена общо 1 път
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
krika написа:Ма ме съмнява да е така за 133лв фотопринтера + болида
Не 133лв а 133$+20% ддс =243лв Цените в ЖАР винаги са обявени без ДДС.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
CheGevara:
ези колички ги видях миналата седмица в мащаб 1:13 тук за 9.90 EUR в Sеgmüller (Parsdorf bei München).
Дали неможе да спретнем някоя масова покупка пак
?Аз съм адски навит!Щом имало и други,пък са на една цена!
Иначе и аз преди няколко дена чух,и мойта реакция беше че това РЦ моделче надвишава цената на принтера....но иначе звучи примамливо!
ези колички ги видях миналата седмица в мащаб 1:13 тук за 9.90 EUR в Sеgmüller (Parsdorf bei München).
Дали неможе да спретнем някоя масова покупка пак

Иначе и аз преди няколко дена чух,и мойта реакция беше че това РЦ моделче надвишава цената на принтера....но иначе звучи примамливо!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Че-обади се бре човек.Може верно да се спретне една поръчка от 6-7 автомобилчета!Аз гарантирам1!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
ами аз имах подобна количка едно време- бях си я купувал от Варна за немалката сума от 800 лева(стари пари). По характеристика трябваше да вдига 80 км/ч обаче аз повече от 25 не мисля, че правеше
Пък и 8 батерии по волт и половина удряха сериозно по бюджета
На всичкото отгоре се хабяха за няма и 20 минути! 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
moto написа:Че-обади се бре човек.Може верно да се спретне една поръчка от 6-7 автомобилчета!Аз гарантирам1!
тъй като в момента тука е великден и имаме 4 дена почивка, не мога да проверя дали количките са още тук и какви модели има още ... още повече, че магазина е извън града и ... нема време да се ходи до там ...
само да кажа, че те не са с размери на сапунерка а 1:13 мисля че беше, което си е голямо, във всеки случай кутията в която стояха беше около 1 м дълга ...сами се сещате какво пише отдолу 'made in China' ... утре или най-късно вдругиден (требва и да се работи) ще мина през магазина и ще пиша дали ги има още ...
ми да взема import-export бюро да отворя да гееееее ...

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Off-topic: мислех че е отживелица да се публикуват цени в USD в България? А рекламите без ДДС са си поредната българщина - това никъде другаде го няма, всичко що е за крайни клиенти (брошури, каталози, рекламни материали) включва ДДС.
...тъй като работя във фирма вносител на HP, както повечето от Вас знаят, ето детайлите от промоцията...
...няма да пускам нашите цени за да не ме обвините в реклама и печалбарсто (тука това е навик)...
Какво е необходимо да направи клиентът?
1) да закупи нов HP Photosmart принтер
2) да попълни формуляр за участие и да го изпрати по пощата на посочения адрес. ВАЖНО! Клиентът задължително трябва да приложи копие от гаранционната карта (Приемо-предавателен протокол)
3) да отговори на въпрос с изброени възможни отговори
4) да е съгласен с условията за участие, описани на гърба на формуляра (напомнете на клиента да ги прочете)
Продукти, които обхваща промоцията:
HP Photosmart 325/375 (Q3414B/ Q3419B)
HP Photosmart 7450/7760 (Q3409A/ Q3015A)
HP Photosmart 8150/8450 (Q3399B/ Q3388B)
HP Photosmart 2610/2710 All-in-One (Q5542B/ Q5552B)
...това са условията при нас, но си мисля, че щом при нас са тия и при останалите са така... Успех !!!
...няма да пускам нашите цени за да не ме обвините в реклама и печалбарсто (тука това е навик)...
Какво е необходимо да направи клиентът?
1) да закупи нов HP Photosmart принтер
2) да попълни формуляр за участие и да го изпрати по пощата на посочения адрес. ВАЖНО! Клиентът задължително трябва да приложи копие от гаранционната карта (Приемо-предавателен протокол)
3) да отговори на въпрос с изброени възможни отговори
4) да е съгласен с условията за участие, описани на гърба на формуляра (напомнете на клиента да ги прочете)
Продукти, които обхваща промоцията:
HP Photosmart 325/375 (Q3414B/ Q3419B)
HP Photosmart 7450/7760 (Q3409A/ Q3015A)
HP Photosmart 8150/8450 (Q3399B/ Q3388B)
HP Photosmart 2610/2710 All-in-One (Q5542B/ Q5552B)
...това са условията при нас, но си мисля, че щом при нас са тия и при останалите са така... Успех !!!
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
цитирам:
- Шумахер се натриса на Култард в дъжда на Белгия. след това отива в бокса на макларън за да бъде боксова круша;
- Шумахер се троши още в загряващата обиколка;
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2