Знаете ли за тази промоция на НР?!?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Знаете ли за тази промоция на НР?!?

Мнение от //M_Power » 27 Мар 2005, 0:48

На принтери HP PhotoSmart за всеки закупен принтер от промоцията се получава подарък BMW.Williams болид с дистанционно упраление!!! Виж снимката.
До колкото съм запознат, този болид в някой от случаите значително превишава цената на принтера!!!
Ако се интересувате от още подробности, питайте и ще изкопча информация, а евентуално и по-добри цени на принтерите :idea:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 27 Мар 2005, 1:12

Колега, промоцията е перфектна, но за кой магазини важи? Иначе бих си купил принтер само заради Баварията, стига да отговаря на описанието

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Мар 2005, 3:09

Тая скорост ако е вярна това е доста добър ел.RC :!: Ма ме съмнява да е така за 133лв фотопринтера + болида

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 27 Мар 2005, 9:13

тези колички ги видях миналата седмица в мащаб 1:13 тук за 9.90 EUR в Sеgmüller (Parsdorf bei München). Беше промоция на магазина който чества 80 год. от създаването си ... и не бяха само БМВ - просто се сменя лепенката :mhihi:

мастилено-струен принтер не бих си купил вече никога! Има лазарни принтери примерно НР 1100 за по 130 EUR ... с 1 тонер изкарваш 2-3000 копия. Аз имам Kyocera 680 и инвестицията ми досега в него се равнява на около 1/8 от инвестицията ми в предишният маст. струен .... МОЕ МНЕНИЕ!
Последна промяна CheGevara на 27 Мар 2005, 14:15, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 27 Мар 2005, 14:05

krika написа:Ма ме съмнява да е така за 133лв фотопринтера + болида

Не 133лв а 133$+20% ддс =243лв Цените в ЖАР винаги са обявени без ДДС.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 27 Мар 2005, 16:18

CheGevara:
ези колички ги видях миналата седмица в мащаб 1:13 тук за 9.90 EUR в Sеgmüller (Parsdorf bei München).
Дали неможе да спретнем някоя масова покупка пак :D ?Аз съм адски навит!Щом имало и други,пък са на една цена!

Иначе и аз преди няколко дена чух,и мойта реакция беше че това РЦ моделче надвишава цената на принтера....но иначе звучи примамливо!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 28 Мар 2005, 18:26

Дайте ми количката!
Мастилници НЕ искам повече.
Това за по стабилно натоварване не става.
Ако ще и да е най-скъпия :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 28 Мар 2005, 18:43

Че-обади се бре човек.Може верно да се спретне една поръчка от 6-7 автомобилчета!Аз гарантирам1!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 28 Мар 2005, 19:06

Ако колата се движи с 8 батерии от волт и половина, доколкото разбрах не искам да ви описвам какъв ад би било това. При тази скорост, която ми се струва адски невъзможна батериите ще си отиват за нула време :shock:
човек се учи докато е жив...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 28 Мар 2005, 19:16

Колега ЧЕТЕШ ЛИ обявата или така през Редовете :?:
КОМПЛЕКТ батерии ВКЛЮЧЕНИ в комплекта презареждаеми.
Е Никел Кадмиеви са ма идеални неща няма :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 28 Мар 2005, 19:25

Къде пише, че са включени в комплекта :P
човек се учи докато е жив...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 28 Мар 2005, 23:23

ами аз имах подобна количка едно време- бях си я купувал от Варна за немалката сума от 800 лева(стари пари). По характеристика трябваше да вдига 80 км/ч обаче аз повече от 25 не мисля, че правеше :roll: Пък и 8 батерии по волт и половина удряха сериозно по бюджета :help: На всичкото отгоре се хабяха за няма и 20 минути! :uups:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 28 Мар 2005, 23:25

moto написа:Че-обади се бре човек.Може верно да се спретне една поръчка от 6-7 автомобилчета!Аз гарантирам1!

тъй като в момента тука е великден и имаме 4 дена почивка, не мога да проверя дали количките са още тук и какви модели има още ... още повече, че магазина е извън града и ... нема време да се ходи до там ...

само да кажа, че те не са с размери на сапунерка а 1:13 мисля че беше, което си е голямо, във всеки случай кутията в която стояха беше около 1 м дълга ...сами се сещате какво пише отдолу 'made in China' ... утре или най-късно вдругиден (требва и да се работи) ще мина през магазина и ще пиша дали ги има още ...

ми да взема import-export бюро да отворя да гееееее ... :mhihi:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 29 Мар 2005, 10:23

Off-topic: мислех че е отживелица да се публикуват цени в USD в България? А рекламите без ДДС са си поредната българщина - това никъде другаде го няма, всичко що е за крайни клиенти (брошури, каталози, рекламни материали) включва ДДС.

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 29 Мар 2005, 16:23

...тъй като работя във фирма вносител на HP, както повечето от Вас знаят, ето детайлите от промоцията...
...няма да пускам нашите цени за да не ме обвините в реклама и печалбарсто (тука това е навик)...

Какво е необходимо да направи клиентът?
1) да закупи нов HP Photosmart принтер
2) да попълни формуляр за участие и да го изпрати по пощата на посочения адрес. ВАЖНО! Клиентът задължително трябва да приложи копие от гаранционната карта (Приемо-предавателен протокол)
3) да отговори на въпрос с изброени възможни отговори
4) да е съгласен с условията за участие, описани на гърба на формуляра (напомнете на клиента да ги прочете)

Продукти, които обхваща промоцията:
HP Photosmart 325/375 (Q3414B/ Q3419B)
HP Photosmart 7450/7760 (Q3409A/ Q3015A)
HP Photosmart 8150/8450 (Q3399B/ Q3388B)
HP Photosmart 2610/2710 All-in-One (Q5542B/ Q5552B)
...това са условията при нас, но си мисля, че щом при нас са тия и при останалите са така... Успех !!!
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

Следваща

Назад към Основен Форум