BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG
Модератор: Общи модератори
BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG
Попаднах на едно видео, заснето от ТВ шоуто Top Gear, в което главните роли играят топ-версиите на едни лимузини. Е, почти топ, защото освен S63, има и друг по-силен - S65 AMG!
Да не говорим за представителя на нашата любима марка... 760Li, оборудвано с традиционния М-Пакет за фирмата.
http://www.youtube.com/watch?v=rM5S6RO1 ... r_embedded
Да не говорим за представителя на нашата любима марка... 760Li, оборудвано с традиционния М-Пакет за фирмата.
http://www.youtube.com/watch?v=rM5S6RO1 ... r_embedded
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Re: BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG
Това видео е от епизода който излезе снощи, който целия е жесток...
А за видеото - няма да коментирам пушека, който вдига 63ката, няма и да коментирам колко добре изглежда 7цата с М пакет...
А за видеото - няма да коментирам пушека, който вдига 63ката, няма и да коментирам колко добре изглежда 7цата с М пакет...
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Много малко инфо дават . Може и да има еС65 АМГ , ама то е над 200 000 евро и по принцип даже еС63 АМГ не е база за 760и а по скоро еС600 - също V12 Biturbo - мисля , че там нещата са още по-контрастни 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Каквото и да си говорим 7-цата и на цена и на всичко лично за мен е по-добра:driving:
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Май единстевно возията , говори в полза на еС класата (не че е маловажно в тоя клас) . Мисля си че догодина , като излезе и А8цата , продажбите на еС класата ще паднат доста а наследник не се замисля ж близките 3-4 години 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
A8, че ще стане бестселър - ще стане.Но вярвай ми, от това най-много ще страда "нащо" , защото S Class е толкова доказала се кола, че...не е нужно да обяснявам, предполагам.
Ако бяха изтипосали S600 вместо S63 ( защото наистина - той е реалния конкурент...760, макар и с М пакет не идва със спортно окачване, нали? ) резултатите на пистата щяха да бъдат наистина много в наша полза
Абе, този път отличен 6 на BMW за 7!
Ако бяха изтипосали S600 вместо S63 ( защото наистина - той е реалния конкурент...760, макар и с М пакет не идва със спортно окачване, нали? ) резултатите на пистата щяха да бъдат наистина много в наша полза

Абе, този път отличен 6 на BMW за 7!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Последното нещо,за което му пука на реален клиент е спорта в тия коли.
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
и S65 да беше пак нямаше да бие 7-цата!!!!Този мотор е страшилище отвсякъде!!!
Интересното е, че 7-цата записа време от 1:31.2, а S63 - 1:32.1 

- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
Направо ми пални сарцето тая 7-ца.Требва да направат и М7 и ще ги разбиат на всички,ще им натират носовете на смешните аудита и мерцедеси
.. някой от вас има ли си представа в12 тт в 65 колите как дърпа?
аз не мисля че има нещо в бмв гамата което да му се опъне... освен е60 м5/м6 и то само при много високи скорости където са на кантар...
също не забравяйте, че 600 тт и 65 тт са много различни коли ... едното е 5.5, другото е 6 литра с по-големи турбини, интеркулери с повишен дебит, по-големи спирачки и тн...
меро може да е по-бавен на пистата ама единственото място където тези коли ще се пробват в реалния свят са на аутобана на доускорение.. а там 65 мотора е недостижим...
а 63 мотора е недомислица (поне за мене) в е и с и цл-класата... тоз мотор аз го обичам само в ц-класата, обожавам го в цлк-черната серия и го толерирам в сл-класата и то само заради окачването и новата мцт трансмисия...
аз да кажа....

също не забравяйте, че 600 тт и 65 тт са много различни коли ... едното е 5.5, другото е 6 литра с по-големи турбини, интеркулери с повишен дебит, по-големи спирачки и тн...
меро може да е по-бавен на пистата ама единственото място където тези коли ще се пробват в реалния свят са на аутобана на доускорение.. а там 65 мотора е недостижим...
а 63 мотора е недомислица (поне за мене) в е и с и цл-класата... тоз мотор аз го обичам само в ц-класата, обожавам го в цлк-черната серия и го толерирам в сл-класата и то само заради окачването и новата мцт трансмисия...
аз да кажа....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Аз нямам представа С65 как дърпа защото не съм се возил или карал....но и ти ме съмнява да си се возил/карал в новото 760.Ако не е така извинявай.......но разликата между ЕС65 и 760 от 0-100 е 0.1 или 0.2 сек..... 7-мака е 8 скорости а не с 5 и оттам нагоре не се знае.Много на кантар са нещата.Но на пътя всичко може да се промени....шофьорите са различни!!!