относно двигателя!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
относно двигателя!
Аз лично го мия защото ми харесва да е чист .Но по въпроса срещнах противоречиви мнения предполагам ще е интересно да разберем каква е практиката на тази операция.
Благодаря
Благодаря

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
последния път ,като си измих двигателя , ми изгоря датчик. От тогава минаха 8 г. и не съм прабвал пак 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз моя веднъж съм го мил и няма да повторя таз грешка ,алармата пищя безпричинно седмици наред докато изсъхне каквото се е намокрило там.. позабърсвам го с парцалче от праха чат пат ,понякога като искам да го глезя силиконов спрей на гумените детайли ,но рядко ..
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
alx написа:на нормални коли- по принцип не пипамзамивам само ако искам да видя дали не тече от някъде прясно масло...
На трабано съм чувал че само от резервоара може да тече масло

П.С. казвам ти да знаеш, да не се хабиш занапред

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Този въпрос трябва да ми го зададете след като си купя кола която ме кефи. В момента отговора е твърдо НЕ.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми един път на 1-2 месеца, все пак тва според мен е все едно да не си миеш колата отвън щото да не и падне некой калник
(е тва не е идеалния пример ама...
)

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
На колата винаги си държим двигателя чист, почти всеки сезон го мием, хем се вижда даки не сълзи от някъде, хем е чисто без прахоляци и боклуци.
А относно проблемите с аларми и т.н-пичове явно просто не знаете къде да отидете да ви свършат като хората тая работа - в автомивката в която бачках(там си мием винаги двигателя) всякакви такива части се увиват и предпазват от намокряне, после няма грижи
А относно проблемите с аларми и т.н-пичове явно просто не знаете къде да отидете да ви свършат като хората тая работа - в автомивката в която бачках(там си мием винаги двигателя) всякакви такива части се увиват и предпазват от намокряне, после няма грижи

- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Мих го 1 път само защото трябваше да видя от къде има теч на масло, но там хората си знаеха че преди да пробвам да паля трябва да забърше тук там, но все пак не обичам да си правя подобни експерименти с електрониката ( не че е много де
).

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2