Ужасен инцидент БМВ помете чакащи на спирка в столицата
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ужасен инцидент БМВ помете чакащи на спирка в столицата
Е това не бива да се случва
никога!!!
тожа е линка в dir.bg
http://dnes.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MI ... 85559.php#
Ако модераторите имат забележки,да вземат мерки спрямо темата.

тожа е линка в dir.bg
http://dnes.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MI ... 85559.php#
Ако модераторите имат забележки,да вземат мерки спрямо темата.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Какво става с тоя свят бе
То направо
Преди три дни пак и сега,как да кара човек,как да ходи пеш
Бог да прости хората

То направо

Преди три дни пак и сега,как да кара човек,как да ходи пеш
Бог да прости хората

- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
аз бях на работа - и се чудех какви са толкоз тез 100000 сирени на секви видове МПС-та със спец. режим на движение(работя точно в подлеза на бул."България" и бул."Д. Несторов". не мислех 4е е станала злополуката толкоз близо до нас... УЖАСНО Е ДА СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА ПРОИЗШЕСТВИЯ! Гадно ми стана като си помислих ,че и двамата загинали са ги чакали да се приберат...
П.С. На това проклето кръстовище за последните 2-3 месеца се запалиха 3 коли - все по нощите! (За първи път видях, коли да горят като факли
-мислех 4е само по филмите ги палят...
Направо ми е гадно като чуя или видя такава тежка катастрофа - нека помълчим по една минута в памет на починалите от такава тежка и нелепа смърт - А И ДА СЕ ЗАМИСЛЯМЕ, КОГАТО НАТИСКАМЕ ПЕДАЛА НА ГАЗТА!!!
"Пушката - веднъж гърми празна..." - народна поговорка

П.С. На това проклето кръстовище за последните 2-3 месеца се запалиха 3 коли - все по нощите! (За първи път видях, коли да горят като факли

Направо ми е гадно като чуя или видя такава тежка катастрофа - нека помълчим по една минута в памет на починалите от такава тежка и нелепа смърт - А И ДА СЕ ЗАМИСЛЯМЕ, КОГАТО НАТИСКАМЕ ПЕДАЛА НА ГАЗТА!!!
"Пушката - веднъж гърми празна..." - народна поговорка
Последна промяна bonbonev на 15 Мар 2005, 23:18, променена общо 1 път
абееееее кво става бе !!!!!!
ето малко инфо ...
http://www.focus-news.net/index.php?cat ... PHPSESSID=

ето малко инфо ...
http://www.focus-news.net/index.php?cat ... PHPSESSID=

!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================
======================
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Майка му стара значи, кой е виновен сега, шофьорът или полицията и липсата на закони? В Ирак даваме по малко жертви за 1 година отколкото в БГ за една седмица, войските ли да си изтеглим или да спрем движението? Тва на държава не прилича вече, може ли такова нещо, всеки иска да кара бързо ама все пак тва са хора бе!

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
В материала на агенция "фокус" има и извадка от най-тежките катастрофи от минали години - забележете колко често БМВ е причината за катастрофа
Днес сутринта на "Борис 3-ти" до автогара Овча Купел Фиат Темпра се беше врязъл с голяма скорост в чакащия на автобусната спирка автобус - слава богу, че точно в този момент е спрял да качва хора автобуса, защото иначе щеше да е втория за деня случай с пометени на спирка пешеходци.
Не съм голям, не съм и заядлив, но като видях как е смачкан Фиата се разтреперих от бяс и за жалост имаше вече пристигнала полиция, иначе......
Фиата идвал от околовръстното и се удря в едната страна на автобуса в насрещното - не знам как и с колко е карал тоя, но никъде в цивилизована държава не би трябвало да види повече книжка. Жалко, че органите на реда бяха по-бързи, иначе щеше да види тоя как се решават по нецивилизован начин нещата.
То вече и пеш не можеп да се движиш
Ати

Днес сутринта на "Борис 3-ти" до автогара Овча Купел Фиат Темпра се беше врязъл с голяма скорост в чакащия на автобусната спирка автобус - слава богу, че точно в този момент е спрял да качва хора автобуса, защото иначе щеше да е втория за деня случай с пометени на спирка пешеходци.
Не съм голям, не съм и заядлив, но като видях как е смачкан Фиата се разтреперих от бяс и за жалост имаше вече пристигнала полиция, иначе......

Фиата идвал от околовръстното и се удря в едната страна на автобуса в насрещното - не знам как и с колко е карал тоя, но никъде в цивилизована държава не би трябвало да види повече книжка. Жалко, че органите на реда бяха по-бързи, иначе щеше да види тоя как се решават по нецивилизован начин нещата.
То вече и пеш не можеп да се движиш

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Абе всеки бърза за някъде - сутринта на два пъти, щяха да ме ударят, защото трябват да минат преди мен и то от създадената от тях допълнителна лента. Докога, ще се толерира това по пътищата, всички селяци трябва да избиват комплекси и да покажат на другите колко са велики, и ги боли х*я за законите и т.н. Трябва, да има ченгета на всеки ъгъл и глобите да са от 1000 Евро нагоре за умишлени нарушения. А тъпите куки, гледат от всеки да вземат 10 лв. и по-живо по-здраво. Нещастна държава сме и това си е

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Точно на това място на България е винаги заледено вечерно време през зимата и асфалта ли е кофти или незнам какво, но много пъти ми е правило впечатление, че колата поднася на тоя завой ако влеза с повече газ... Не, че това оправдава шофьора.
Иначе тва, че куките дремат си е ясно, аз си останах без книжка заради това, че номера ми бил на място на което не се виждал добре, 3 акта ми написаха затова, а като ме спрат понеже не давам 10лв ми пишат, че съм и без колан и с 3 последователни акта книжката май отече.. Номера ще го махна от там, не защото куките така искат, а защото е наистина ниско и се драска като скоча в някоя голяма дупка, а в града винаги ще си карам без колан щото ми пречи (много стяга). Та мисълта ми беше, че вместо да се заяждат за номера и колана ми и да се залагат като мишки по ъглите да хванат някой, дето кара по затворена улица или нещо такокова да бяха застанали на това или някое друго потенциално опасно място и можеше да спасят нечий човешки живот.
Иначе тва, че куките дремат си е ясно, аз си останах без книжка заради това, че номера ми бил на място на което не се виждал добре, 3 акта ми написаха затова, а като ме спрат понеже не давам 10лв ми пишат, че съм и без колан и с 3 последователни акта книжката май отече.. Номера ще го махна от там, не защото куките така искат, а защото е наистина ниско и се драска като скоча в някоя голяма дупка, а в града винаги ще си карам без колан щото ми пречи (много стяга). Та мисълта ми беше, че вместо да се заяждат за номера и колана ми и да се залагат като мишки по ъглите да хванат някой, дето кара по затворена улица или нещо такокова да бяха застанали на това или някое друго потенциално опасно място и можеше да спасят нечий човешки живот.
Абе слагай си колан и в града помага, аз леко се чукнах преди известно време в този пред мен и щях да се фрасна яко в арматурното табло ако нямах колан
иначе.. абе случват се тия работи, няма кво да си закриваме очите.. още повече сега като се постопли всички караме малко по-бясно.. караме стари коли.. резултатите са на лице в германия съм сигурен че и половината коли над 5 години няма да могат да минат техническите прегледи, докато в бг техническия преглед е основно проверка на шаси и двигател (повод да вземат левчета, ако нещо не е наред.. ХММ)

No bling at the Ring
bum_bum написа:Точно на това място на България е винаги заледено вечерно време през зимата и асфалта ли е кофти или незнам какво, но много пъти ми е правило впечатление, че колата поднася на тоя завой ако влеза с повече газ... Не, че това оправдава шофьора.

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Просто нямам думи!ТРАГЕДИЯ!Не мога да повярвам че това се случва! Не мога да проумея защо не се взимат мерки? ЗАЩО???
Просто в момента се чувствам адски гадно, заради невините хора които загиват! Хора, колеги, приятели, ентусиасти нека помислим над това което става!Нека мислим преди да правим каквото и да е било!Нека караме винаги не с едно, а с две на ум!
Това са хора за бога!

Просто в момента се чувствам адски гадно, заради невините хора които загиват! Хора, колеги, приятели, ентусиасти нека помислим над това което става!Нека мислим преди да правим каквото и да е било!Нека караме винаги не с едно, а с две на ум!
Това са хора за бога!

- vankata™
- младши ентусиаст
-
BMW8 написа:Майка му стара значи, кой е виновен сега, шофьорът или полицията и липсата на закони? В Ирак даваме по малко жертви за 1 година отколкото в БГ за една седмица, войските ли да си изтеглим или да спрем движението? Тва на държава не прилича вече, може ли такова нещо, всеки иска да кара бързо ама все пак тва са хора бе!
Закони има, ама няма кой да ги спазва!Всички карат като луди, а совобено колегите ни с БМВ-та!На ден с моята кола минавам над 100 км - такава ми е работата!Е, колеги какво да ви кажа, ако знаете колко БМВ-та и Голфове прелитат покрай мен, понякой път ме хваща страх!Аз немога да разбера как може да се кара толкова безодговорно, ми тая жена дето кротко си е стояла и е чакала автобуса за да се прибере при децата или при съпруга си, или приятел или родители ...... Замисляме ли се всички за какво трагедия става въпрос, а замисляме ли се че на мястото на тази жена може да е майка ни, или сестра или приятелка ????Мен тръпки ме побиват, като се сетя как сестрами всеки ден ходи на училище от Надежда до Борово, или как майка ми всеки ден ходи на работа от Надежда до Овча Купел!
Колеги, дайте да направим нещо, трябва да направим ние първата крачка иначе нищо няма да се промени и след 3 дни всичко ще се забрави!Дайте вместо да си слагаме табелки в подписите за добър тон по форумите и др. да работим в тази посока!Членовете на клуба са много - неможе толкова много хора да са слаби и безпомощни, защото днес е била непозната жена за нас, а утре не се знае ......
::: vankata™ :::
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А какво ще кажете някаква кампания за цивилизовано поведене на пътя или нещо такова със стикери на страничното стъкло, като тези "аз не карам пил"?
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5