Дискусия относно баловете
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Дискусия относно баловете
обръщам се кам вси4ки и отварям тази тема за да се дискутира едно на4инание
Ще помоля вси4ки да обърнат внимание и да изкажат своето мнение по вапроса
Такам миналата година ауди клуба е направила с благотворителна цел извозването на децата (абитуриенти) от някои дом в софия ,защото както знаете до ресторанта ги карат или с реис или както могат да отидат ,както и са сабрали пари4ки за да им дадат джобни за ве4ерта .
запитването мие ще има ли желаещи от нашия форум за осаществяване на тази инициятива ,като предварително ще се разбере от кои дом ще се земат децата и докаде ще се карат
несам много наясно с домовете в софиа и колко абитуриента ще имат тази година но при желание от нас може да се задеистват нещата сас садеиствието на ауди форума и да се проу4и вапроса ?
тук ве4е ще се наложи всеки изявил желание да раполага с автомобил ли4ен или служебен тип бмв
за да се сабере прили4на броика коли ,сами рабирате защо ,немисля 4е ще ни коства кои знае колко разходи за бензин ,за да закраме децата
моля дискотираите темата ,и кажете какво мислите по вапроса
ще помоля модераторите да сложат темата като важна за да и обърнат пове4е внимание

Такам миналата година ауди клуба е направила с благотворителна цел извозването на децата (абитуриенти) от някои дом в софия ,защото както знаете до ресторанта ги карат или с реис или както могат да отидат ,както и са сабрали пари4ки за да им дадат джобни за ве4ерта .
запитването мие ще има ли желаещи от нашия форум за осаществяване на тази инициятива ,като предварително ще се разбере от кои дом ще се земат децата и докаде ще се карат
несам много наясно с домовете в софиа и колко абитуриента ще имат тази година но при желание от нас може да се задеистват нещата сас садеиствието на ауди форума и да се проу4и вапроса ?
тук ве4е ще се наложи всеки изявил желание да раполага с автомобил ли4ен или служебен тип бмв

моля дискотираите темата ,и кажете какво мислите по вапроса
ще помоля модераторите да сложат темата като важна за да и обърнат пове4е внимание

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Мда, и аз бих се включил с грозната е30-ка от подписа ми...
Ама зависи за коя дата говорим, че и аз имам бал тая година 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
много добре момчета тази проява дано да не стане като тва в ГУЦАЛ жалко че нямам бмв та да се включа и аз УСПЕХ и да покажем че сме наи добрия КЛУБ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
супер и аз бих се включил с мойта е30ка.иначе мога да намеря информация за домовете в софия,но има и деца които учат в други училища.а в домовете там са само за отглеждане,а не за учене.трябва да се проучи в кои домове има абитуренти.ще помоля някой да ми помогне в това да разбереме от кои домове завършват най-много.или най-добре ауди клуба да кажат как са разбра ли.успех!
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================
======================
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
бройте и мен!
..само да се знае датата предварително, защото може би ще карам и други абитуренти....с е34 съм...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
ludiagsm написа:Аз взимам по 30 лв.
Тук 29.90 ... само тази година...
Ама лудия е по красив да знаете.

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4