VW ни води!!!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
VW ни води!!!
Ако приемем че между фенските авто клубовете в българия има някакво съревнование, то спокойно мога да заявя че кубът на VW в България ни води! Сайта им е много по-добър, впочем ние нямаме сайт, а само форум - те имат и двете!Лепенките им също са по-добри от нашите
, логото също !Вижте сами:
лепенките им:
логото им:
а тук можете да видите сайта им:
www.vwclub-bg.org
Дайте да се активизираме, да си направим красив сайт, по-хубави лепенки и емблема! Чакам мненията ви!

лепенките им:

логото им:

а тук можете да видите сайта им:
www.vwclub-bg.org
Дайте да се активизираме, да си направим красив сайт, по-хубави лепенки и емблема! Чакам мненията ви!
::: vankata™ :::
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ми трампи Баварията за Фауве кат са по-готини, и + това сайта на клуба в момента се подготвя и ще изкърти зъбите на всичко 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз доколкото знам сайта е в разработка...
пък кой решава Фау-Ве дали води, в какво и как води...
И какъв е смисъла?

пък кой решава Фау-Ве дали води, в какво и как води...
И какъв е смисъла?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Или аз немога да се изказвам правилно или вие неможете да ме разберете!Как ще сменям БМВ за Фолксваген ???Напротив, точно тия момченца с тия коли, "Тате продаде кравата и ми купи Голф", на мен лично ми се правят на тежки и това ме вбеси.Оня ден един познат с Голф вика, абе вашия форум е гола вода, емблеми простотии всичко е отживелица, разправя ми че сайта си го подготвяма от 1 година и накрая сме щели да останем без сайт, даже бас искаше да ловим!Та затова пуснах тази тема да го споделя с вас - нали сме едно цяло!Не ме разбирайте погрешно!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Лепенките им са нечовешки грозни.Тва би загрознило даже голф
тва е лично мнение да не се обиждат водачите на подобни средства за ПРЕДВИЖВАНЕ.Емблемата ни е много добра(тва не го казвам от поза) и с нея присъстваме редом с чуждите БМВ форуми по света.Не знам друг такъв случай(ако има поправете ме)Пиис 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
Относно логот на клуба то е в горния ляв ъгъл на прозореца и мисля че в целия свят логото е еднакво като изключим очертанията на дължавата....мисля че точно ние нямаме право да го променяме.Всички официални клубове се крият под подобно лого 

Лепенките им хич не са лоши.
А и наистина трябва да се измисли нещо, освен адреса на сайта ни, да се направят и някви лепенки "BMW fen club BG" или нещо от тоя род.
Аз на страничните задни стъкла имам лепенки на сайта, ама седят малко се едно работиш на досовска програма.
Ако някой познава дизайнер или някой даде хубава идея може всичко да се направи от фолио.Имам познат който работи в студио което прави реклами от фолио и съм виждал кви ли не неща да правят.
Може и един конкурс да се организира за хора които да си предложат идейте за лого или лепенки на фен клуб.Пък шефовете на клуба да решат коя идея е най-добра.

А и наистина трябва да се измисли нещо, освен адреса на сайта ни, да се направят и някви лепенки "BMW fen club BG" или нещо от тоя род.
Аз на страничните задни стъкла имам лепенки на сайта, ама седят малко се едно работиш на досовска програма.

Ако някой познава дизайнер или някой даде хубава идея може всичко да се направи от фолио.Имам познат който работи в студио което прави реклами от фолио и съм виждал кви ли не неща да правят.
Може и един конкурс да се организира за хора които да си предложат идейте за лого или лепенки на фен клуб.Пък шефовете на клуба да решат коя идея е най-добра.
Lud umora nemaaaa.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
хм VW ни водели ,в какво ни водят бе човек....ще започна:
лепенките им са малко по съвременни като дизайн,но пък ние ги имаме от 3-4 години,а те от 2 дена,мисля че е нормално....
Колкото до логото,както каза Крика първо така сме известни в БМВ ЕВРОПА(VW-тата дали са член на тяхния европейски клуб?????).Второ това е модела на лого официално признат от същия този клуб(БМВ ЕВРОПА).....Трето на мен лично ми харесва така.....
Форума им е малко по-зле от нашия(посещавам го тъй като един познат има ГОЛФ и понякога ме кара да влизам)...Колокото до сайта чакай да пуснем нашия пък тогава да ги сравняваме(надявам се нашия е да е номер едно)
айде и умната
лепенките им са малко по съвременни като дизайн,но пък ние ги имаме от 3-4 години,а те от 2 дена,мисля че е нормално....
Колкото до логото,както каза Крика първо така сме известни в БМВ ЕВРОПА(VW-тата дали са член на тяхния европейски клуб?????).Второ това е модела на лого официално признат от същия този клуб(БМВ ЕВРОПА).....Трето на мен лично ми харесва така.....
Форума им е малко по-зле от нашия(посещавам го тъй като един познат има ГОЛФ и понякога ме кара да влизам)...Колокото до сайта чакай да пуснем нашия пък тогава да ги сравняваме(надявам се нашия е да е номер едно)
айде и умната

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Е ама не е достатъчно фиешъън уе ко като цял свят го използва ние у наше село немаме външен и не ги познаваме
.И кат мина по главната и мацките не виждат че съм от Дъ Клубъ
Тъжно е но България традициите нямат грам стойност 

Последна промяна krika на 04 Мар 2005, 16:43, променена общо 1 път
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- vankata™
- младши ентусиаст
-
ОК! За лого съм съгласен, но за лепенките, спокойно можем да ги по усъвременим, защо да лежим на стари лаври от преди 3-4 години!Защо не пуснем една тема в която обявяваме конкурс за лепенки и да видим, ако някой предложи нещо красиво да си го направим!А колкото до сайта, и аз се надявам да е много красив и да избием рибата!
П.С.: Някой знае ли кога ще бъде пуснат в експлоатация ??? За сайта говоря !!!

П.С.: Някой знае ли кога ще бъде пуснат в експлоатация ??? За сайта говоря !!!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
krika написа:Е ама не е достатъчно фиешъън уе ко като цял свят го използва.И кат мина по главната и мацките не виждат че съм от Дъ КлубъВ България традициите нямат грам стойност
Ако трябва да съм честен, нямах никаква представа,че това лого е едно за всички официални клубове на БМВ.Ако го знаех можех да затворя устата на доя с Голфа !!!
Извинете ми за невежеството !
Лепенките на БМВ Клуб България са адски стилни и изчистени. А и ако не се лъжа са по модел на DTM Power, които също са с този вариант. Аз лично не бих си залепил разни цветнички неща по колата... Иначе искрено се радвам за напредъка на WV Клуб. Нашите стикери са история и традиция. Дори някой ден да бъдат сменени, което силно ме съмнява аз ще се радвам, че моят автомобил носи техния първообраз 

човек се учи докато е жив...
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
За мен форумът и стикерите, са си ни много добри!Аз лично много се кефа на стикерите www.BMWPower-bg.net!Суппер стилни са!Не бива да се сменяват според мен!А за сайта съм съгласен че вече доста време се забави!До колкото си спомням се говореше нещо за началото на Януари месец да бъде пуснат, но явно има още работа по-него!Дано бъде качен в най-скоро време!Искренно се надявам да е добър, съдържателен и красив!
Иначе за сайта на VW, мога да кажа само че е добър!Има доста неща, статий, новини и т.н.!Дизайнът му е приличен!Абе надявам се нашият да е по добър!
Иначе за сайта на VW, мога да кажа само че е добър!Има доста неща, статий, новини и т.н.!Дизайнът му е приличен!Абе надявам се нашият да е по добър!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
И ко като им е по-хубав сайта,VW никога няма да успеят да настигнат BMW в каквото и да било.
BMW Forever

BMW Forever

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3