Дойде времето за face lift на Е93 + E93 M3 + e92 M3
Модератор: Общи модератори
Дойде времето за face lift на Е93 + E93 M3 + e92 M3
http://www.leftlanenews.com/bmw-3-serie ... -2011.html
На пръв поглед има променени огледала, бъбреците ми изглеждат малко по-големи и стоповете са диодни.
На пръв поглед има променени огледала, бъбреците ми изглеждат малко по-големи и стоповете са диодни.
Последна промяна MaXimal на 05 Фев 2010, 17:01, променена общо 2 пъти
Re: Дойде времето за face lift на Е93
На втори поглед огледалата са много грозни... а ако формата на стоповете е същата, значи няма да са оправли единствения куспур на Е92/93
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
MAXIMAL - още някой ти беше казвал - интересни са ти темите , но ВСИЧКИТЕ ти теми се състоят от един линк
. Не мислиш ли че като един от по-старите тук , трябва да положиш малко повече усилие в съставянето на една тема , вместо само да пастенеш линка към е90пост.ком или нещо такова 

acho.rs написа:MAXIMAL - още някой ти беше казвал - интересни са ти темите , но ВСИЧКИТЕ ти теми се състоят от един линк. Не мислиш ли че като един от по-старите тук , трябва да положиш малко повече усилие в съставянето на една тема , вместо само да пастенеш линка към е90пост.ком или нещо такова
И според теб какво повече може да се напише по тая тема при положение, че няма никаква информация. Единствената достоверна информация за фейслифта са снимките.
Koliu написа:На втори поглед огледалата са много грозни... а ако формата на стоповете е същата, значи няма да са оправли единствения куспур на Е92/93
За сефте чувам на някого да не му харесват стоповете...
Последна промяна MaXimal на 30 Сеп 2009, 9:43, променена общо 1 път
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
айде нема да се крия. АЗ бях

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
MaXimal написа:acho.rs написа:.........Koliu написа:На втори поглед огледалата са много грозни... а ако формата на стоповете е същата, значи няма да са оправли единствения куспур на Е92/93
За сефте чувам на някого да не му харесват стоповете...
На мен не ми харесват ВЪОБЩЕ. 90% от хората, които познавам не им хресват, останалите 10% смятат, че са О.К. . Но НИКОЙ не познавам, който да казва, че са много красиви. Единствено вечер изглеждат доста добре с двете хоризаонтални линии.
Например на А5 задницата е в пъти по-добра (казавам го въпреки, че имам Е93)
Красиви са според мен, независимо дали имат диодни светлини - или не 

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Огледалата са отвратителни както при фейса на Е-90/91 

Очевидно по визията няма да има кой-знае какви промени. Нещо по двигателите да имате инфо? Крайно време е за 2-литра-4 цил.турбо, че тая атмосферка със 170 к.с. е много куц...
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Само огледалата не ми харесват, малки са по-хубави...!
П.С И човек си пуска темите както си иска и желае. Въпрос на вкус е.... Все още няма някакъв шаблон са пускане на теми!
П.С И човек си пуска темите както си иска и желае. Въпрос на вкус е.... Все още няма някакъв шаблон са пускане на теми!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
сори за
прав си, но това е основен форум и ще е далеч по-хубаво и радващо окото ако темите са изпипани, направени, със снимки и т.н.
в една друга тема на колегата бях написал, че заради подобен пост в чужд форум ми изтриха темата и после друг човек използвайки същия материал я беше направил по техните изисквания, така че макар и базирани на информация от други форуми и сайтове темите тук могат да стават по-хубави, но нека да не спорим повече на тази тема. всеки има право да пуска темите си по собствено осмотрение, още повече че модераторите и администраторите нямат нищо против това. просто идеята ми е както казах по-горе е "основния форум" да е по преедставителен и подреден

vesko06 написа:П.С И човек си пуска темите както си иска и желае. Въпрос на вкус е.... Все още няма някакъв шаблон са пускане на теми!
прав си, но това е основен форум и ще е далеч по-хубаво и радващо окото ако темите са изпипани, направени, със снимки и т.н.
в една друга тема на колегата бях написал, че заради подобен пост в чужд форум ми изтриха темата и после друг човек използвайки същия материал я беше направил по техните изисквания, така че макар и базирани на информация от други форуми и сайтове темите тук могат да стават по-хубави, но нека да не спорим повече на тази тема. всеки има право да пуска темите си по собствено осмотрение, още повече че модераторите и администраторите нямат нищо против това. просто идеята ми е както казах по-горе е "основния форум" да е по преедставителен и подреден

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
speeder88 написа:сори за
vesko06 написа:П.С И човек си пуска темите както си иска и желае. Въпрос на вкус е.... Все още няма някакъв шаблон са пускане на теми!
Вместо да флуудиш само... кажи ми какво може да се напише по тая тема при положение, че няма никаква информация за е93 фейслифт? Нито кога ще излезне точно, нито какви промени ще има, нито с какви двигатели ще е.