Кампания - Да запазим добрия тон в автомобилните форуми
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кампания - Да запазим добрия тон в автомобилните форуми
От близо 3 години следя няколко автомобилни форума.Без особено големи претенции за обективност бих искал да изложа някой свой наблюдения и бих се радвал ако те съвпадат и с по-голямата част от потребителите в българските автомобилни форуми.За тази цел ще започна с това какъв е замисъла на тези форуми според мен.
Има една общност от хора които гледат на автомобилите не като на средство за придвижване от точка А до точка Б ,а на нещо много повече.Това са автомобилните маняци или хората с “Бензин в кръвта” в които нещо трепва като чуят звука на редовия шестак.Имайки в предвид тези толкова общи черти в една не малобройна група хора с подчертавам ОБЩИ ИНТЕРЕСИ.Аз не мога да си обясна темите с караници и то на същата тази наша обща тема която ни е събрала и с някои ни е направила приятели
Как може да има конфронтации по тази тема след като това е просто хоби,увлечение,мания както искате така го наречете
По този начин се отдалечаваме от основния замисъл на автомобилните форуми,а именно това да е извор с отговори на технически въпроси и не на последно място да споделяме всичко около нашата обща мания-АВТОМОБИЛИТЕ без значение от тяхната марка.
Поради тази причина искам да започна една импровизирана кампания под надслов “Да запазим добрия тон в автомобилните форуми”.Които е съгласен с мен нека да си сложи на подпис този банер в знак на съпричастност към този проблем.Тук има и хора от други форуми нека те също помогнат , като сложат линк по форумите които посещават към тази тема.Вярвам,че много хора са отвратени от теми които излизат от добрия тон и нямат никакъв смисъл.
Има една общност от хора които гледат на автомобилите не като на средство за придвижване от точка А до точка Б ,а на нещо много повече.Това са автомобилните маняци или хората с “Бензин в кръвта” в които нещо трепва като чуят звука на редовия шестак.Имайки в предвид тези толкова общи черти в една не малобройна група хора с подчертавам ОБЩИ ИНТЕРЕСИ.Аз не мога да си обясна темите с караници и то на същата тази наша обща тема която ни е събрала и с някои ни е направила приятели

Поради тази причина искам да започна една импровизирана кампания под надслов “Да запазим добрия тон в автомобилните форуми”.Които е съгласен с мен нека да си сложи на подпис този банер в знак на съпричастност към този проблем.Тук има и хора от други форуми нека те също помогнат , като сложат линк по форумите които посещават към тази тема.Вярвам,че много хора са отвратени от теми които излизат от добрия тон и нямат никакъв смисъл.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна sparco на 26 Фев 2005, 0:26, променена общо 2 пъти
Подкрепям на 100%, но за мен всичко е въпрос на възпитание и комплекси! Нищо няма да се промени с кампании и банери! Въпреки това аз се включвам активно и ще направя всичко, което зависи от мен, за да популяризирам идеята
П.С. Интересно защо, след като кача банера на free.bol.bg след това не мога да го отворя?
Качете го някъде и дайте линк, за да може всеки, който иска, да го ползва 

П.С. Интересно защо, след като кача банера на free.bol.bg след това не мога да го отворя?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Ами това си е въпрос на възпитание и манталитет! Може и 300 човека да се стараят по всякакъв начин да се борят за запазване на добрия тон, но винаги ще изкочи от някъде 1 който ще наа.а си извинение всичко 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ок
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2