Кражба:(
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Кражба:(

Аз съм си виновен че оставих панела вътре,та дори и задницата не са измъкнали-явно аларамата ги е изплашила копеленцата

Но все пак резултатът е кофти-счупено предно дясно,стъкло,яке, и панел на Pioneer DEH-5630 черен(ако все пак некои ви предлага

Случката е на Стамболииски пред KFC и то в 20:00!!!Внимаваите там, после във полицията разбрах че съм 3-ти за тая вечер-со явно там деистват малките гадни наркоманчета,леле ако бях чул нещо как щеше да играе 9мм

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Мда гадно.Но никога нищо в колата без надзор щот крадът дори и най-дребни неща за да преживеят да утре.....мамка им наркоманска.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
на мене и на 1 приятел ни откраднаха гсм ите на обща стойност около 700 лв
некви гадни наркомани!панирахме се после ги подгонихме на спирката крещим "върнете ни гсм ите гадни п****ииии"тия от спирката ни гледат спокойно!заплашиха ни с нож и после сме ги търсили 20 човека в квартала гадни наркомани!и сега се нервя супер мн и си мисля кво ше ги напраа с 1 ГОЛЯМ нож к*******А гадни и тва преди коледа моя ГСМ на 3 дена и до сега нищо ЛЕЛЕЕЕЕЕ
само да видя пак поне 1 от тях
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ ше ги избия гадни п****и
некви гадни наркомани!панирахме се после ги подгонихме на спирката крещим "върнете ни гсм ите гадни п****ииии"тия от спирката ни гледат спокойно!заплашиха ни с нож и после сме ги търсили 20 човека в квартала гадни наркомани!и сега се нервя супер мн и си мисля кво ше ги напраа с 1 ГОЛЯМ нож к*******А гадни и тва преди коледа моя ГСМ на 3 дена и до сега нищо ЛЕЛЕЕЕЕЕ
само да видя пак поне 1 от тях

Live it like you Love it
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Cobra, сори за случилото се... Иначе, ако искаш пусни един ПМ да ти дам телефона на един, който може да ти намери панел/ изкупи задната част...
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
!!Asen_X написа:Cobra
Защо не закарате пак там друга кола, оставете вътре мобилен телефон и я оставете отключена. Инсталираш се с няколко верни авери наблизо и щом видиш кифльовците да се навъртат - бой докато не направиш лицевите им мускули на салата.
страхотна идея

- Cobra
- Turbo Pilot
-
Мислиш ли че вчера вече не висях там?Ама нищо батка-така се бехме приготвили-аз,брата,Jim Beam, и Magnum, че направо щеш да ги утрепа,ама....З....би 

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Re: Кражба:(
Преди живеех в блока на Одрин и Стамболийски-китайската стена, та отстрани на него има един малък паркинг където се събират всяка нощ наркоманчетата.Всяка сутрин като си отивах към колата разритвах винаги по няколко спринцовки на земята, ако искаш направете им една хайка нощес с твоите авери пък може някой да пропее....Cobra написа::evil: Такааа вчера вечерта и аз изгориях с музиката!
Аз съм си виновен че оставих панела вътре,та дори и задницата не са измъкнали-явно аларамата ги е изплашила копеленцата![]()
Но все пак резултатът е кофти-счупено предно дясно,стъкло,яке, и панел на Pioneer DEH-5630 черен(ако все пак некои ви предлага![]()
)Друг е въпросът че тои половината му цифри ги нямаше та да си го ползват със здраве
!
Случката е на Стамболииски пред KFC и то в 20:00!!!Внимаваите там, после във полицията разбрах че съм 3-ти за тая вечер-со явно там деистват малките гадни наркоманчета,леле ако бях чул нещо как щеше да играе 9ммАма уви-та сега съм отворен за предложения за продажба на задница или да купя панел!-Ама тва за другите теми!
![]()
Та в този ред на мисли след като си купих вече 2-ръка стъкло - ако некои може срещу почерпка да ми осигури фактура за пред застрахователите ще съм АДСКИ благодарен!

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
blqsu4ko написа:...
ех деба що на мен не ми се случи така някой да се опита да краде от мене...
ама все ме крадат когато мен ме няма

лятото ми свиха гсм за 500лв. от стаята (през прозореца)
на майка ми 2 чанти + 2 гсм-а
на брат ми чантичка с мн документи и около 600лв.
на баща ми цялото цд + счупено стъкло, а на следващия ден като си сложи ново цд и нов джам и цялата кола (е36) да не говорим че беше в навечерието на рд-то му....
всичките случаи отвкъщи без да ги усетим (нямало никой в стаята)
толкоз злоба съм им насъбрал, че само да хвана един... един единствен ми дай боже, за да си излея всичкия яд... пък после ще мисля как да оттърва дрънголника

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2