? за винетките

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

? за винетките

Мнение от Hellrider » 17 Фев 2005, 16:49

ако си купя годишна винетка през май или юни 54лв май беше до кога ще е валидна?
и ако е до края на годината не трябва ли да има намаление?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 17 Фев 2005, 17:00

Когато и да си купиш годишна винетка, валидноста и е до 31.01.2006г., затова или си я купи още сега или си копувай само когато ти трябва :arrow: месечна или седмична ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 01 Мар 2005, 22:40

много кофти е така!
поне да имаше половин годишна :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 01 Мар 2005, 23:23

Hellrider написа:много кофти е така!
поне да имаше половин годишна :evil:

Не забравяй, че живееш в България и те управлява съмнителен цар с външен вид, като на Ленин :mhihi: :mhihi: :mhihi: И на мен ми удариха подобен пръст отзад. Сключих 3-месечна ГО на 25 януари(за резервната кола) и днес разбрах, че е действителна до 01 април, въпреки, че пише 3 месеца :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Мар 2005, 3:20

фиделе и аз за малко да изгоря така но нали се познаваме тука та ми казаха да изчакам 3-4 дена да мине 30 за да се води от 1 иначе горя :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90

Мнение от Toledo » 02 Мар 2005, 9:58

И още нешо - с тия фиксирани дати точно по Коледа ни чака здраво изваждане всяка година. Аз карам две коли и още от сега споменавам разни майки профилактично :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 02 Мар 2005, 22:53

bam-bam написа:фиделе и аз за малко да изгоря така но нали се познаваме тука та ми казаха да изчакам 3-4 дена да мине 30 за да се води от 1 иначе горя :)

:D :D Благодарско за подкрепата!!! Значи съвет към всички колеги и приятели: Днес бях в офис на "Виктория" там се фиксират ден и час в полиците (начало и край), така, че Ви я препоръчвам. Ако има и други такива застрахователи - PRONTO пишете :lol: :lol: :lol:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Мар 2005, 9:54

Toledo написа:И още нешо - с тия фиксирани дати точно по Коледа ни чака здраво изваждане всяка година. Аз карам две коли и още от сега споменавам разни майки профилактично :twisted:

Тук още няколко човека караме по няколко коли и много отдавна споменаваме майки, баби, някои изпаднали в нервни кризи и бащи.
С тия граждански безотговорности, минетки и т.н. безобразия ни направиха смешни! Аз за това избягвам подобни теми - нали говорим за това да спазваме добрия тон във форумите...
А за тоя рекет наречен каско изобщо не ми се говори...
Случай от вчера - на един приятел каското му изтича снощи в 0:00ч., момчето решава че ще го подновява вчера през деня, само че представете си какво му е учудването, когато сутринта бързайки да ходи при застрахователите, разбира че няма да има какво да застрахова... :shock:

Е*ана работа
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 05 Мар 2005, 1:02

Nasti, такива като тези дето са дебнали да изтече каското да умират в лай*а. Ако знаеш какви замисли имам за такива крадливи копеленца....
Ще краднат за последно..
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от audi V6 » 05 Мар 2005, 11:44

Може да им направиме капан. Оставяме някъде една кола с изтичащо каско и се кротваме с тръбите... Ама ако не я дигнат ще се отвисиме като...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 10 Мар 2005, 18:48

Има ли разлика между инвалидните и стандартните винетки? Питам защото един човек ми дава инвалидна та дали ще се познае ако я сложа.

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 10 Мар 2005, 18:54

Не разлика няма-ама как така ти е дава като тя се води на колата? ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

Мнение от Milionera213 » 10 Мар 2005, 18:59

Ако питаш мене слагай смело инвалидната винетка, аз се питам защо още никой не е направил ментета, или ако е направил да каже от каде да си купиме тънканата :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 10 Мар 2005, 19:11

Cobra написа:Не разлика няма-ама как така ти е дава като тя се води на колата? ;)

Точно това питам пише ли или има някакъв знак на нея, че е за точно определена кола. Щото като гледам залепени инвалидна и нормална винетка, няма никаква разлика между тях. На втория отрязък дето не се лепи има баркод освем там да е кодирано нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Мар 2005, 19:47

Все пак трябва колата, на която има инвалидна винетка да е регистрирана на инвалид, иначе не става. А по темата - когато и да купиш годишната винетка, важи до 31.12 на текущата година. Нещо като гражданската отговорност , която не може да се прехвърля и всеки нов собственик си прави нова. Това е положението - добре дошъл в родната реалност. :evil:
Never mistake motion for action...

Следваща

Назад към Основен Форум