СРЕЩУ НЕ БМВ КАРАЩИТЕ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

СРЕЩУ НЕ БМВ КАРАЩИТЕ

Мнение от kamoev » 21 Яну 2005, 0:26

ТАЗИ ТЕМА Я ПУСКАМ В 4ЕСТ НА ВСИЧКИ "ЕНТУСИАСТИ" РАЗБИРАЧИ ,ИГРАЧИ ,КАРАТИСТИ(КАРАЧИ НА ОПЕЛ,РЕНО И...) ЗАЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА УЧАСТВАТЕ В ТОЗИ САИТ?И КАМ МОДЕРАТОРИТЕ МОЛЯ ВИ МИСЛЕХ ЧЕ СТЕ МАНИАЦИ! КАК ТИЯ СЪС ОПЕЛИТЕ ИЗКАЗВАТ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ БЕ?КОИТО Е СЪС МЕН ,4Е ТОЗИ САИТ Е ЗА БМВ ПРИТЕЖАВАЩИ ЛЮДЕ,И ТО ХОРА КОИТО ОБИ4АТ И ПОПДОБРЯВАТ СВОЕТО БМВ ДА МИ ПИШЕ!ЗА ОСТАНАЛИТЕ.................................. :evil:

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 21 Яну 2005, 0:31

А за теб :1: пръкнал си се от никадето преди няма и месец и вече ще създаваш нов ред :!: Без да познаваш хората от форума не се изказвай неподготвен, защото това, че караш БМВ не те прави ентусиаст :evil:

ае да махна цинизмите
Последна промяна Nikolay1 на 21 Яну 2005, 1:20, променена общо 1 път
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 21 Яну 2005, 0:35

И Мерцедес и БМВ и много различни коли сме имали.. изградил сьм си мнение коя е колата.. и няма нищо лошо да сьм си БМВ ентусиаст.. КОгато вече сьм способен да си взема собствена кола тя ще е БМВ... :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 21 Яну 2005, 0:39

Нянаш БМВ :arrow: Нямаш компетентоно мнение :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СРЕЩУ НЕ БМВ КАРАЩИТЕ

Мнение от acrimonious » 21 Яну 2005, 0:39

kamoev написа:ТАЗИ ТЕМА Я ПУСКАМ В 4ЕСТ НА ВСИЧКИ "ЕНТУСИАСТИ" РАЗБИРАЧИ ,ИГРАЧИ ,КАРАТИСТИ(КАРАЧИ НА ОПЕЛ,РЕНО И...) ЗАЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА УЧАСТВАТЕ В ТОЗИ САИТ?И КАМ МОДЕРАТОРИТЕ МОЛЯ ВИ МИСЛЕХ ЧЕ СТЕ МАНИАЦИ! КАК ТИЯ СЪС ОПЕЛИТЕ ИЗКАЗВАТ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ БЕ?КОИТО Е СЪС МЕН ,4Е ТОЗИ САИТ Е ЗА БМВ ПРИТЕЖАВАЩИ ЛЮДЕ,И ТО ХОРА КОИТО ОБИ4АТ И ПОПДОБРЯВАТ СВОЕТО БМВ ДА МИ ПИШЕ!ЗА ОСТАНАЛИТЕ.................................. :evil:

No brain, no pain... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от InvisibleMan » 21 Яну 2005, 0:48

Стига сте разпалвали конфликти из форума :banghead: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kamoev » 21 Яну 2005, 0:53

ами ти се е*и в гъза отворен! но въпреки всичко SORRY ако си се обидил ентусиасте!а кое според теб те прави ентусиаст,да дремя пред компюъра нон стоп,и да пиша мнения на тъпи теми???????? предпочитам да си карам колата.п.с. ако искаш да видиш откъде сасм се пръкнал в неделя съм на faces

[b]По-полека с изказванията, да не си останеш сам ентусиаст - с бан [/b]

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 21 Яну 2005, 1:00

Хахаха, момчета, трябва да призная, тази вечер се смях доста, ще ме извинявате за шего(у)бийството, ама...
Батко Камоев така като гледам от скоро се е научил да влиза във форума, пък вече започна по юзърите да псува. Че чак и с главни букви, ц ц ц ... Пич, това че караш БМВ с огромна кубатура (1600 кубични сантиметра не са малко, ей, предтавете си това колко концентрат е;)) може би до известна степен ти дава право да говориш по този начин... По начин, по който някои от нас (наистина, много по-скромни - кой с 325, 330, 525, 635.. а някои и с 540 :roll: ) не си позволяваме да говорим. Все пак това е форум, който се старае да развали отношенията си с абсолютно всички българи, които имат поне малко октан в кръвта си, така че няма да е зле всички новодошли да взимат пример от Батко Камоев и да хранят всички гадни юзъри наред!!!

НАПРЕД, ОРЛИ МОИ!!!

Ахахахахаха... сори, момчета, ма не се сдържах...ах...ах...

:conf: :mhihi:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 21 Яну 2005, 1:03

Ти никога не се сдьржаш :mhihi: :mhihi:

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 21 Яну 2005, 1:04

Драги ми батко Камоев, ние като се събирахме по 20 човека+ на феисис, всъщност на ЕКО преди повече от година никога не сме спорили кой е ентусиаст, кой какво кара и т.н. , а ти както и доста други индивиди изобщо не бяхте чували за форума ми се струва, прав ли съм? Хайде да не се хвърляме кой ентусиаст, кой собственик и кой..... ако нервите са ти опънати от глупостите прочетени през последния месец други ги четем (даже и пишем) от 3 години, няма смисъл допълнително да се разпалват спорове :!:
П.С. Аз не съм ентусиаст, даже и фен не съм на БМВ, във форумът съм единствено за да следя кога има походи и събори където да се напивам като свиня и да се заяждам с разни ентусиасти, хоби ми е кво да правя.. Айде със здраве и не се пали толкова.
Oня русия

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: много
Мечтае да кара: винаги

Мнение от Инаф » 21 Яну 2005, 1:11

По броя на мненията ли ще определяш кой е ентусиаст и кой не ,Николай 1 ли си само лай ли си... разбирач :no:
E60 ///M5 is the ultimate BMW.

..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 21 Яну 2005, 1:13

Моля ви модератори бийте ми бана у г*зо и да се приключва. Повече няма да ме видите обещавам. Защото нямам нито БМВ нито Мазерати следователно не съм фен на БМВ и не мога да давам компетентно мнение. :bcry:

По-полека с изказванията
Изображение

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 21 Яну 2005, 1:15

Инаф някъде да съм говорил за мнения и връзката им с ентусиазма? Ако се вгледаш моите са доста по-малко от тези на някои потребители за 2-3месеца, а дали съм 1 или другото.... сам си решавай, просто чети и мисли преди да пишеш :!:
Oня русия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kamoev » 21 Яну 2005, 1:15

Ами не се паля брато ама не бях аз първи със псувните.сажалявам че не сам бил на сбирките ви но вапрос на време и възможности,а на хората които са СЪС ОКТАН в кръвта ще кажа ЕВАЛА БАТКО!аз никога не сам карал коли със голям двигател АМА НИКОГА!! само някой и друга] :mhihi: от това по голяма обида за мен нямаше,апропо моето бмв не ходи по писти и гонки братле,имам си кола за чекнене.но щом това и критерия изтриите ме от сайта аз не сЪм манияк И НЯМАМ БЕНЗИН В КРЪВТА :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 21 Яну 2005, 1:16

Инаф написа:По броя на мненията ли ще определяш кой е ентусиаст и кой не ,Николай 1 ли си само лай ли си... разбирач :no:

Принципно не съдим само по постовете, но да влизаш от няколко часа тук и да започнеш да пускаш такива теми е някакси... странно :D
MORE BEER!

Следваща

Назад към Основен Форум