BMW разработва М7 ???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

BMW разработва М7 ???

Мнение от Лалов » 28 Май 2009, 16:42

Май BMW не са се отказали от М вариант на новата 7-а Серия :mhihi: Погледнете шпионските... изглежда предната броня ще е доста агресивна :shock:

:arrow: http://www.7post.com/forums/showthread.php?t=267143

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 28 Май 2009, 17:05

Едва ли. Сигурно ще е някакъв аеродинамичен пакет, както пишат момчетата в онзи форум.
М7 би било голяма глупост, според мен.
Последна промяна icak на 28 Май 2009, 17:08, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Май 2009, 17:08

Защо да е глупост, след като Мерцедес успешно продават С65 АМГ :roll:
Може да има някакво чудо от героизъм и да излезне пряк конкурент на 65АМГ с марката БМВ 8)
Въпреки че дори и конкурент на атмосферният 63амг също би било добър вариант ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 28 Май 2009, 17:17

twinshark написа:Едва ли. Сигурно ще е някакъв аеродинамичен пакет, както пишат момчетата в онзи форум.
М7 би било голяма глупост, според мен.

И според мен е някакъв по-спортен пакет, но има време, ще видим :)
Със сигурност прототипа, който тестват е 750i, съдейки по ауспуховите тръби 8)
Последна промяна Лалов на 28 Май 2009, 20:03, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 28 Май 2009, 17:45

kriso85 написа:Защо да е глупост, след като Мерцедес успешно продават С65 АМГ :roll:
Може да има някакво чудо от героизъм и да излезне пряк конкурент на 65АМГ с марката БМВ 8)

Колега, да не навлизаме в спорове, ама все пак едно е M, друго е AMG. Различни политики, различни истории... поне така трябва да бъде де. Нашата история предполагам си я чел, погледни и тази на AMG.
Иначе е ясно, че на всичко може да се пикае... мисля, че Х5М и Х6М бяха достатъчни, със 7-цата ще се олеят вече.
На всеки истински фен би му харесало любимата марка да държи на традициите си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Май 2009, 18:33

twinshark написа:
kriso85 написа:Защо да е глупост, след като Мерцедес успешно продават С65 АМГ :roll:

Колега, да не навлизаме в спорове, ама все пак едно е M, друго е AMG. Различни политики, различни истории... поне така трябва да бъде де. Нашата история предполагам си я чел, погледни и тази на AMG.
Иначе е ясно, че на всичко може да се пикае... мисля, че Х5М и Х6М бяха достатъчни, със 7-цата ще се олеят вече.

Това беше оправданието , когато нямаше аналог на МЛ63 АМГ,Кайен Турбо и Туарег ВВ12 ... Все пак 7цата има мноооого повече спортен дух от Х5цата , най-малкото защото завива със 4те търкала :twisted: Аз лично се убедих , че тва за политиките и традициите е пълна боза - яко комерс и тва . Ето заради тва очаквам и М7 , особено както сме тръгнали да се надсвирваме със Мерц,Порше и тн .

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 28 Май 2009, 19:20

Апартамент с 600 коня :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Мнение от VEYRON » 28 Май 2009, 19:26

LizarD написа:Апартамент с 600 коня :mhihi:

Powersliding castle :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 28 Май 2009, 20:03

Като се замисля, доста вероятно е този пакет да се окаже M Sport Package :roll:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 28 Май 2009, 20:22

Не ми се вижда достатачно агресивна за М7, със тези стандартни 19-ки и главни промени само на предната броня,не ми се вярва по вероятно 760и сас спорт пакет..
Но, както каза колегата по-горе всички традиций за жалост си имат край,имайки в предвид икономическото положение и борбата за пазара м-ду мерц. нищо чудно БМВ да правят преки конкуренти на АМГ-тата , за хауди не искам и да споменавам ...
P.S. всичко може да се направи само да има кой да го купува , нали се сеща те ,че това не е изледователски център за нови технологий ,а индустрия за печелене на пари :) 8)
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 29 Май 2009, 0:13

twinshark написа:

Колега на мен също не ми се навлиза в спорове, но за какви традиции говориш :roll: БМВ вече правят джипове, правят вече и турбо-бензинови двигатели. Даже и спортни джипове.
Подготвят 5 ГТ (лек хеджбек).
Има и турбо агрегат излезнал от МгмбХ
:roll: Очаквам и М7 да излезе.
Традициите отдавна не са това което са (неква реклама беше май това). Всичко е въпрос на пазар и клиенти, а не на някакви сантименти.
Ако решат че ще се купува, повярвай М7 ще излезе много,много скоро.
Още повече, че има С8 на Ауди , С ... АМГ на Мерц , не може БМВ да изостава от тази борба. А още повече В12 на Е65 е некъв много голям провал, сега и новото 760и ще бъде по-слабо от Х5м , така че е нормално флагмана на БМВ , а именно 7цата да се сдобие с голЕм и Мощен 12 цилиндров агрегат, започващ с буквата S
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Май 2009, 19:28

EcLipSeR написа:Не ми се вижда достатачно агресивна за М7, със тези стандартни 19-ки и главни промени само на предната броня,не ми се вярва по вероятно 760и сас спорт пакет..
Но, както каза колегата по-горе всички традиций за жалост си имат край,имайки в предвид икономическото положение и борбата за пазара м-ду мерц. нищо чудно БМВ да правят преки конкуренти на АМГ-тата , за хауди не искам и да споменавам ...
P.S. всичко може да се направи само да има кой да го купува , нали се сеща те ,че това не е изледователски център за нови технологий ,а индустрия за печелене на пари :) 8)

Кво за хауди - нещо лошо ли намираш във С8 със V10ката от Галардо ? И те я изкараха , при положение че в продажба имаха по-мощния (на хартия) W12 . Интересно е и че Мерц пуснаха С63 АМГ - АМГ което е много близо по мощност до серийния С600 , така че може и БМВ да направят нещо със малко повече коне , но много повече динамика :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 29 Май 2009, 19:46

twinshark написа:Колега, да не навлизаме в спорове, ама все пак едно е M, друго е AMG. Различни политики, различни истории... поне така трябва да бъде де. Нашата история предполагам си я чел, погледни и тази на AMG.

Аз бих запитал "истинските фенове" кой вариант предпочитат - любимата им марка да продължава да е водещ производител на луксозни автомобили, или да бъде купена от някой концерн като FIAT или VAG? Аз вероятно не се класирам в категорията, защото няма да получа оргазъм, ако BMW обяви, че свежда продукцията си до Е30 М3, 635 CSi и 850 CSi... Но хич не ми се иска тази марка да я сполети същото, което и "спазващите традициите" Ферари, Астън, Ягуар... :roll:
Последна промяна Feanor на 29 Май 2009, 19:48, променена общо 1 път
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 29 Май 2009, 19:47

" ... по-малката мощност не винаги означава по-лоша динамика ... "

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 29 Май 2009, 23:15

Следваща

Назад към Основен Форум