за винетките
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
за винетките
вчера 2 пъти го казаха по новините и неможах да го чуя
някой знае ли кога точно свършва гратисния период и стават задължителни ? и като се купи годишна винетка примерно през 10.05.2005 месец тя до 31.12.2005 ли ще трае или до 10.05.2006 ?

някой знае ли кога точно свършва гратисния период и стават задължителни ? и като се купи годишна винетка примерно през 10.05.2005 месец тя до 31.12.2005 ли ще трае или до 10.05.2006 ?
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Гратисния период е до 6-ти януари...Казаха по националното радио не вярвам да не са запознати....
54лв-1 година,за седмица беше 4 лева....За месец 10 ли не си спомням ще ви излъжа за последното...
В някаква друга страна зачестили кражбите на предни стъкла на автомобили заради винетките
....Залепят се в долния десен ъгъл на стъклото.Глобата за леките коли без винетка е 100лв....
Иначе за мен т'ва са глупости...Заобиколни пътеки и т'ва е

В някаква друга страна зачестили кражбите на предни стъкла на автомобили заради винетките

Иначе за мен т'ва са глупости...Заобиколни пътеки и т'ва е

8.32
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
PIONEER написа:..............
В някаква друга страна зачестили кражбите на предни стъкла на автомобили заради винетките....Залепят се в долния десен ъгъл на стъклото................
Айдееееееееее, детската градина пак се изказа.
Яворееееееееее, търся предно съткло за Е34. Ама да е с винетка, че не ми се дават толкова пари.
Абе Пионерче, само ми обясни батка, как точно ще ползват моето стъкло с моята винетка, аааааааааа?

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Виж тъй казаха аз не знам кво е тва винетки,застраховки ала бала...с документации не се занимавам...Иначе това го чух по радиото
предаването-хора,пътища,автомобили...

8.32
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Бе тoй май свикна вече
Иначе съм мноооооого далече от мисълта, че Явор се занимава с такива неща. Ама се почна от една тема дето някакъв тъпак го обвини, че търгува с ..... И нали знаеш, като му излезе име на едно куче, че е бясно
Пък ако се е обидил, ще го черпя една БИРА за извинение 

за винетките, просто това не е като в другте страни на излизане/влизане в някаква местност да има пропускателен пункт и да те пускат с бариери! Там като си я лепнап на стъклото тя е с датчик и като наближиш бариерата се вдига ... !
Просто усещам как който пътува извън софия и това ще е поредния повод за 20левката на полицая... !
Има един много лош минус, не че досега като беше по другия вариант беше печелившо, но ...
Парите от тези винетки са САМО за извънградските пътища а за ремонтите на градските пътища евентуално щяло да се пуска от бюджета!!! така, че досега ако сме плащали специално за хубави пътища в града, представете си сега като не плащаме за тях за какво ще става въпрос
Просто усещам как който пътува извън софия и това ще е поредния повод за 20левката на полицая... !

Има един много лош минус, не че досега като беше по другия вариант беше печелившо, но ...

Парите от тези винетки са САМО за извънградските пътища а за ремонтите на градските пътища евентуално щяло да се пуска от бюджета!!! така, че досега ако сме плащали специално за хубави пътища в града, представете си сега като не плащаме за тях за какво ще става въпрос

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4