Желаете ли отделен форум "ДИЗЕЛ"?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Желаете ли отделен форум "ДИЗЕЛ"?
Колеги, целта на тази анкета е да разберем дали има интерес към един форум посветен само на дизела и заслужава ли си да се направи.
Предварително благодаря на всички участвали в анкетата.
УСПЕХ! 8)
Предварително благодаря на всички участвали в анкетата.
УСПЕХ! 8)
- ICE
- Ледения
-
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Аз гласувах, но не разбрах защо анкетата е с 5 въможни отговора като трябва да е само с "Да" и "Не"..къде ще отидат гласовете от "НЕ ЗНАМ, за мен няма значение"? Можеше тези хора които са гласували там да кажат просто "да" или "не".. ма ти си знаеш. 

- ICE
- Ледения
-
SlipKnoT,
Все пак има и хора, които не желаят да се ангажират с отговорите ДА - НЕ, пък и по този начин ще се разбере каква е активността на всички от форума. Такава е по-скоро идеята за тези които посочват като отговор - "не знам".
Все пак има и хора, които не желаят да се ангажират с отговорите ДА - НЕ, пък и по този начин ще се разбере каква е активността на всички от форума. Такава е по-скоро идеята за тези които посочват като отговор - "не знам".

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Стига бе момчета вие решихте, че тука могат да се създават подфоруми до безкрайност. Анкетата е абсолютно безмислена защото такъв форум няма да бъде създаден в близкото бъдеще. Моля също като имате такива мераци първо да се обръщате към админите на форума, защото хубаво е че по новата схема всичко с анкети се действа ама то не може да е така до безкрайност.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ICE
- Ледения
-
НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА СЪЗДАВАМ ДРАЗГИ, ако някой ме е разбрал по този начин, моля да ме извини.
Идеята ми беше да се види дали въобще има интерес и все пак да прочетем мненията и на други участници във форума. Иначе ми е напълно ясно, че такава идея би трябвало първо да се обсъди с админите.
Без тях тя никога няма да стане реалност.
УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ.

УСПЕШНА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Какво толкова ще се промени от още един форум за дизелите?
Ще падне реномето на форума или какво. Може да има форуми за Е36, 46, 28, които почти не се посещават, но дизела засега е табу? Така ли излиза?
Ще падне реномето на форума или какво. Може да има форуми за Е36, 46, 28, които почти не се посещават, но дизела засега е табу? Така ли излиза?
- Новини
-
bum_bum
Не, просто следваме структурата на марката по модели. На тази база е изграден форума
Представи си, че си нов потребител, караш Е36 дизел и имаш проблем. Влизаш тук и къде ще пишеш за проблема си? В основния форум, в Е36 или в Дизел? Ще усложним неимуверно нещата ако започнем освен по модели да разделяме модификацийте и по гориво. Утре някой ще каже и за газ форум и къде ще му излезе края?!
Това е причината да се губи смисъла от форум за дизелите. Просто вече сме избрали да следваме линията на моделно структуриране на техническите форуми и няма причина да я променяме или усложняваме
Не, просто следваме структурата на марката по модели. На тази база е изграден форума

Представи си, че си нов потребител, караш Е36 дизел и имаш проблем. Влизаш тук и къде ще пишеш за проблема си? В основния форум, в Е36 или в Дизел? Ще усложним неимуверно нещата ако започнем освен по модели да разделяме модификацийте и по гориво. Утре някой ще каже и за газ форум и къде ще му излезе края?!
Това е причината да се губи смисъла от форум за дизелите. Просто вече сме избрали да следваме линията на моделно структуриране на техническите форуми и няма причина да я променяме или усложняваме

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
За мен едно такова разделяне има резон най- вече защото по- масовите дизелови двигатели 2.5ТДС или само ТД са еднакви както за Е34, така и за Е36, а и за Е39. 318ТДС е със същата архитектура, но 4 цилиндров и т.н..
Все пак админите имат последната дума, аз просто подкрепям една идея, която ми се вижда добра..
Все пак админите имат последната дума, аз просто подкрепям една идея, която ми се вижда добра..
- Новини
-
bum_bum
Едно нещо трябва да е ясно както на теб, така и на всички посещаващи този форум. Аз и оранжевия ми колега Иво Войков сме администратори с едничката цел да направим прекарването на всеки тук приятно, да намерите помощ или просто да си коментирате някой тема. Т.е. като кажеш "вие, админите" и се чувствам все едно съм шеф на нещо, а не е така.
ние правим това, което е важно за всички вас
даваме най-доброто от себе си за да сте доволни всички
Въпреки че изтъкна добри аргументи, все още не съм убеден, че се налага такъв форум. Все пак ако проблема, за който някой иска да пише и касаещ се за дизеловите агрегати на БМВ, обхваща по-широк проблем, винаги може да го пусне в основния форум примерно а не в техническите
Едно нещо трябва да е ясно както на теб, така и на всички посещаващи този форум. Аз и оранжевия ми колега Иво Войков сме администратори с едничката цел да направим прекарването на всеки тук приятно, да намерите помощ или просто да си коментирате някой тема. Т.е. като кажеш "вие, админите" и се чувствам все едно съм шеф на нещо, а не е така.

Въпреки че изтъкна добри аргументи, все още не съм убеден, че се налага такъв форум. Все пак ако проблема, за който някой иска да пише и касаещ се за дизеловите агрегати на БМВ, обхваща по-широк проблем, винаги може да го пусне в основния форум примерно а не в техническите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2