Колко е митото за BMW 325 и 525 произведени 2004 година
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Колко е митото за BMW 325 и 525 произведени 2004 година
Колко е митото за BMW 325 и 525 произведени 2004 година и на каква цена горе долу могат да се продадат веднага.Имам оферта за БМВ 525 за 45 000 лева без мито.Има и други модели като 530,545 вси4ки са бензинови
.Автомобилите са 4исто нови на 0 километра

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Всичко зависи от това какви екстри има. И аз си мислех набутвам се като го вкарам , защото реалната цена на Камор да кажем е 90 а аз като го докарам ще ,ми излезне 85.. въпроса обаче е че за да е металик боята трябва да дадеш 1000 лв, да не говороме за всички останали дрболии без който по-добре да не си купуваш нова кола, и тя стана 120000 ... А модела който вкараваш ги има всиките тези .. така че всичко зависи какви екстри има колата, в Камор има конфигуратор, влзе да видиш колко ще ти излезне една 525 с екстирте който ти я предлагат и тогава мисли 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
e87 120d написа:Защото на 165 коня е 7500 лева това е акциз, ддс и мито на 198 коня всичко излиза кам 12 500 лева аеее честито
Баси аз пак не разбирам защо ще се набута човека

45 000 лв + 12 500 лв = 57 500 лв : 2 = 28 750 евро ... надали в Камор Ауто ще е по евтино ?!

May the BMW force be with you!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Vasilen написа:... надали в Камор Ауто ще е по евтино ?!
79 900 лв.

мисля, че ме познавате и знаете, че рядко говоря празни приказки - като казвам, че се набутва, значи се набутва!
Е46 го спират от производство, в България много рядко се продават нови Е46ци освен ако не са на търг, община и т.н., защото модела залязва. С 325i ще се снима докато е жив .. Задайте си въпроса, кой ще тръсне такива пари за спрян модел от производство, бензинов и то на нищо по-различно от цената, която може да получи в момента, при положение, че Е90 излиза Февруари .. Е60 525i ще го препродаде след две години по Коледа евентуално на някой по-голям ахмак от него .. при положение, че 90% от пазара на нови автомобили са с дизелови двигатели, а в момента има една много много голяма партида Е60 525i с доста екстри поръчани за Китайския пазар, които са отказани и се продават на цена под тая, която му предлагат на пича, но естествено това е за дилъри
имахме E60 545i с доста хубава отстъпка и я взеха едва вчера .. 1 година е стояла складова милата ..
Има неща, които хората не ги знаят и е по-добре да си направят хубаво сметката преди да се хвърлят на "далаверки", защото може дървото да остане в тях ...
Е46 го спират от производство, в България много рядко се продават нови Е46ци освен ако не са на търг, община и т.н., защото модела залязва. С 325i ще се снима докато е жив .. Задайте си въпроса, кой ще тръсне такива пари за спрян модел от производство, бензинов и то на нищо по-различно от цената, която може да получи в момента, при положение, че Е90 излиза Февруари .. Е60 525i ще го препродаде след две години по Коледа евентуално на някой по-голям ахмак от него .. при положение, че 90% от пазара на нови автомобили са с дизелови двигатели, а в момента има една много много голяма партида Е60 525i с доста екстри поръчани за Китайския пазар, които са отказани и се продават на цена под тая, която му предлагат на пича, но естествено това е за дилъри

имахме E60 545i с доста хубава отстъпка и я взеха едва вчера .. 1 година е стояла складова милата ..
Има неща, които хората не ги знаят и е по-добре да си направят хубаво сметката преди да се хвърлят на "далаверки", защото може дървото да остане в тях ...
Vasilen написа:e87 120d написа:Защото на 165 коня е 7500 лева това е акциз, ддс и мито на 198 коня всичко излиза кам 12 500 лева аеее честито
Баси аз пак не разбирам защо ще се набута човека![]()
45 000 лв + 12 500 лв = 57 500 лв : 2 = 28 750 евро ... надали в Камор Ауто ще е по евтино ?!
1. 2004 год. БМВ 5-та серия 525 за 45 000 лева няма от кадето и от която и да е страна а на ПИЧА са му дали такава оферта за да даде парите и да му кажат до 4,5 дни че ще му я вкараят на негово а след като даде парите и мине въпросния срок той си търси колата а те му обесняват как била на границата на Германия и всеки момент трябва ба бъде освободена от въпросната граница ама такава кола въобще няма на никакква граница и така ПИЧА става по беден с 45 000 лева и без БМВ от Германия поне това знам за тези далавераджийски коли дано да не така

Преди месец бях в Либия.Там цената на БМВ 760IL е 40 000 лева
.На 525 е 25 000 лева,на 325 е 20 000 лева.Аз искам да пробам да докарам една и да я продам за 45 000-50 000 лева
.Може и да не ви се вярва 4е съществуват такива цени но това си е факт и ако някой има познат който работи там може да го попита дали това е истина
Автомобилите са със вси4ки възможни екстри.

melody1 написа:Преди месец бях в Либия.Там цената на БМВ 760IL е 40 000 лева.На 525 е 25 000 лева,на 325 е 20 000 лева.Аз искам да пробам да докарам една и да я продам за 45 000-50 000 лева
.Може и да не ви се вярва 4е съществуват такива цени но това си е факт и ако някой има познат който работи там може да го попита дали това е истина
Автомобилите са със вси4ки възможни екстри.
за 60 000 лева ти плащам веднага една 760 ИЛ само я вкараи плати мито, акциз и ддс и я взимам

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
абе не знам...в щатите колите също са доста евтини(дори в началото мислех, че имат печатна грешка), но защо според теб 60% от колите в България са от Германия, 30% от Италия и останалите кой от където докопал.
Май всички до тук казваме само едно-да внимаваш, 'щото от далаверата един печели, друг/и губят. И дано ти си от първите!
Май всички до тук казваме само едно-да внимаваш, 'щото от далаверата един печели, друг/и губят. И дано ти си от първите!
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3