Тайм: BMW 7 (2002) сред 50-те най-лоши автомобили?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тайм: BMW 7 (2002) сред 50-те най-лоши автомобили?
Какво мислите:
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2356637/an/0/page/0#Post2356637
Цитирам:
Съгласни ли сте с тези мнения? Аз наистина съм съгласен, че BMW 1 хечбек е като някаква баничалка, обаче 7-цата ми харесва.
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2356637/an/0/page/0#Post2356637
Цитирам:
Според мен това са 1-цата (1-ВА СЕРИЯ, позната като ГЕЙМОБИЛА) и 7-ма серия 2002-2006. Втората даже е в списъка на 50-те най-лоши коли на всички времена на списание Таймс.
---------
Действително 7-ма сериа от 2002 има много особени фарове. Доста нестандартна. А пък задния капак е странен. А за 1-цата не искам да говоря. Кабриолета е готин, купето също, обаче хечбека е като някаква баничарка, отзад е като ритнат, все едно са му срязали задната част. И освен това не ми прилича на истинско BMW, а опит да се състезават с обикновените марки в класа на малките коли. Затова е такава смешна кола. Но BMW могат и повече, много повече!
Съгласни ли сте с тези мнения? Аз наистина съм съгласен, че BMW 1 хечбек е като някаква баничалка, обаче 7-цата ми харесва.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Абе е*и ги в цървулите - на мен пък Е65 ми е любимото БМВ , фаровете страшно много ме кефят , не като лигавите на Е66 а задницата не ми е противна - ядва се . Може би скоростния лост на волана е малко не на място ама ... излезе новата 7ца , така цените на Е65 падат яко 

acho.rs написа:Абе е*и ги в цървулите - на мен пък Е65 ми е любимото БМВ , фаровете страшно много ме кефят , не като лигавите на Е66 а задницата не ми е противна - ядва се . Може би скоростния лост на волана е малко не на място ама ... излезе новата 7ца , така цените на Е65 падат яко
Пич, виж първо какво е Е65 и какво е Е66, пък тогава говори за разликите им

За да не си правиш труда ... едното е къса база, другото е дълга.
MaXimal написа:acho.rs написа:Абе е*и ги в цървулите - на мен пък Е65 ми е любимото БМВ , фаровете страшно много ме кефят , не като лигавите на Е66 а задницата не ми е противна - ядва се . Може би скоростния лост на волана е малко не на място ама ... излезе новата 7ца , така цените на Е65 падат яко
Ти пък се изкара бaя умен

E66 се води фейслифта на "грозноватото" Е65

BMW Ентусиаст написа:MaXimal написа:acho.rs написа:Абе е*и ги в цървулите - на мен пък Е65 ми е любимото БМВ , фаровете страшно много ме кефят , не като лигавите на Е66 а задницата не ми е противна - ядва се . Може би скоростния лост на волана е малко не на място ама ... излезе новата 7ца , така цените на Е65 падат яко
Ти пък се изкара бaя умен![]()
E66 се води фейслифта на "грозноватото" Е65
При фейслифт не се сменя номерацията

There is no replacement for displacement
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И на мен Е65 ми харесва. След фейс-а става направо "красива" 7цата, но дори и преди фейс-а ми харесва.
Коментара за 1цата е направо смешен ....
ПП: иначе колегите са прави за номерациите Е66 е дълга база ( "iL" моделите) , а Е65 си е седмицата от 2002 - до преди няколко месеца
Коментара за 1цата е направо смешен ....
ПП: иначе колегите са прави за номерациите Е66 е дълга база ( "iL" моделите) , а Е65 си е седмицата от 2002 - до преди няколко месеца

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Е65 никога не ми е харесвала, чисто естетично...как върви и т.н нямам идея. Даже и след фейс-а... Но за Ф01 хавата е друга
Единичката винаги ми е харесвала - купе, хечбек, кабрио. Малка, стегната, перфектна за града количка.
Но всеки с мнението си....

Единичката винаги ми е харесвала - купе, хечбек, кабрио. Малка, стегната, перфектна за града количка.
Но всеки с мнението си....
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
И е65, преди и след фейса, винаги са ми харесвали..! Супер аристократични са тези седмици..! А за единичката няма да говоря..! Супер яка колица, и хечбека, и кабриото, и купето...!
П.С Особено, ако е 135i купе
П.С Особено, ако е 135i купе

За мен единица кабриолет и купе са много яки, но хечбекът е...
ще кажа, че е единственото BMW, което не ми харесва. Тази задница е отвратителна според мен, въобще не е на място. За тия пари, които й искат човек може да си купи BMW E46 седан на няколко години, който е доста по-просторен и с по-хубав дизайн отзад.
Иначе на мен ми харесваха Е65, въпреки, че според някои са нестандартни.

ще кажа, че е единственото BMW, което не ми харесва. Тази задница е отвратителна според мен, въобще не е на място. За тия пари, които й искат човек може да си купи BMW E46 седан на няколко години, който е доста по-просторен и с по-хубав дизайн отзад.

Иначе на мен ми харесваха Е65, въпреки, че според някои са нестандартни.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2