Може да ви е писнало ама ... ЗА ГО ще говоря

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Може да ви е писнало ама ... ЗА ГО ще говоря

Мнение от dankata » 16 Дек 2004, 22:22

Бах, колко ми е тегавао да пускам теми в общия форум :uups:
Еми, ще го изпиша това дето имам да го казвам.
Хванах се към една брокерска фирмичка да предлагам ГО. Те бачкат с всички застрахователни компании, засега съм взел бланки на Булстрад, Армеец, ДЗИ (при желание за за сключване към неспомента компания, мога да взема бланки и за нея).
Всичко си е легално, имам копие от лиценза и разрешетелното на фирмата, договор че бацам към тях...
Те миналата година имаха същата кампания с халипавяци като мене ама висяха по Шел-овете. Тая година щяхме да бъдеме по Еко :) , но забраниха висенето и предлагането на застраховки по бензиностанциите :( и сега сам трябва да си търсиш клиенти.
Та, това е общо взето, тарифите, ако ги искате ще ви ги кажа - гледах че имаше и други теми тук за ГО и там имаше тарифи на Армеец и ДЗИ ако не бъркам. Утре ще ходя и ще взема списъците с тарифите на всички компании за тези които имат въпроси, че сега не ги знам наизуст.
При съгласие на някой или някои да сключат ГО, мога и на Екото да дойда и на място да ги направиме ;) Това не е проблем.
Казах го :!:
Последна промяна dankata на 17 Дек 2004, 22:59, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 17 Дек 2004, 1:44

Във връзка с това, ето малко инфо за тези, които се колебаят дали да склю4ат ГО преди или след 1 Януари 2005, инфото е от Монитор:

Цената на 12-месечните полици "Гражданска отговорност" ще се вдигне от февруари догодина и ще се покачва всеки месец, съобщиха от няколко застрахователни компании пред "Монитор" вчера.
Причината е, че по новите условия застраховката се сключва от дата до дата, вместо за календарна година. Така полици, купени след 1 януари 2005 г. ще важат и за част от 2006 г., когато лимитите за обезщетения при инцидент на пътя ще са двойно по-високи. Това налага да се преизчисли и цената на застраховката, тъй като тя е процент от тези лимити.

линка за цялата статия е http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=23318&eid=217

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Дек 2004, 11:01

Да ГО духат.
Платих за 3 месеца и повече и стотинка не давам. Колата срува 300 лв, а аз ще давам 100 за ГО ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Да съберем най-изгодните предложения!

Мнение от 5етко 5етицата » 17 Дек 2004, 17:02

Да съберем най-изгодните предложения!

Какви бонуси (безплатен ГТП, гориво и т.н.) ще има?

Моля, не ми цитирайте вестници и закон, знам, че нямат право на бонуси, но вече ги прдлагат.
Благодаря!
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

младши ентусиаст
Аватар

Re: Да съберем най-изгодните предложения!

Мнение от dankata » 17 Дек 2004, 22:58

5етко 5етицата написа:Да съберем най-изгодните предложения!

Какви бонуси (безплатен ГТП, гориво и т.н.) ще има?

Моля, не ми цитирайте вестници и закон, знам, че нямат право на бонуси, но вече ги прдлагат.
Благодаря!

ДЗИ и Армеец предлагат безплатен технически преглед, за Булстрад нищо не ми казаха (предполагам защото нищо не предлагат). Печени пуйки и розови панделки тая година няма :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 18 Дек 2004, 1:01

да ама с тая кола за 300 лева като нацелиш некой с такава за 3000 или недай си боже за 30 000 тогава кво правиме?
не защитавам застрахователите
но като цяло по света е така

въпроса със средният доход не седи така разбирасе и трябва и него да го приравним към европейския , а не само цените на стоките и услугите
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dankata » 18 Дек 2004, 1:12

CERT написа:въпроса със средният доход не седи така разбирасе и трябва и него да го приравним към европейския , а не само цените на стоките и услугите

Те много неща трябват, ама ги болят някои хора топките за боулинг за 'другите хора' :evil:
Щели, като влизаме в ЕС, ГО да стане 600 кинта, е ба го, като взимаш 400 на месец (тогава може и 500 да ти дават), ама нейсе, той народа нали е корав и това ще го издържи, пък по-натам ще оправиме нещата...
Имаше един виц, то си е реално де:
Събрал министъра яиновничетата и започнал да реди...
Да се вдигне цената на хляба с 10%!
Да се вдигне цената на тока с 15%!
Да се вдигне содата за хляб с 3.67%!
...
По едно време един чинен чиновничец надигнал глас.
Е добре де няма ли нещо да понижиме, само вдигаме цените?
Правилно, намалете заплатите
:evil: :shock: :shock: :uups: :uups:
Така е тука, кочинка...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 18 Дек 2004, 16:07

BMW_POWER написа:Да ГО духат.
Платих за 3 месеца и повече и стотинка не давам. Колата срува 300 лв, а аз ще давам 100 за ГО ...

След 3 месеца, когато ще ти се наложи да подновиш, цените ще са скочили значително... Гледам, че много компании пускат оферта за застраховка 3 месеца, но цената ще се почишава всеки месец до 2007г., което значи, че автомачино се прецакваш. За това по-добре си правете на разсрочено, но не и само за 3 месеца...
човек се учи докато е жив...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 18 Дек 2004, 18:23

Не е вярно..Цените ще са същите през цялата година...Повишават се не по-рано или по-късно от 01.01.2006 ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Дек 2004, 18:27

tsvet40
За съжаление е вярно... :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 18 Дек 2004, 18:37

tsvet40 написа:Не е вярно..Цените ще са същите през цялата година...Повишават се не по-рано или по-късно от 01.01.2006 ;)

След 15-ти Януари цените ще се увеличат, а след това постепенно ще нарастват. Това знам за сега от сигурен източник. Но в тази бъркотия при застрахователите в момента никога не се знае.
човек се учи докато е жив...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Дек 2004, 20:21

Прав е Цветчо!!! Вижте пише, че се касае за в рамките на 2005 г. Тоест, ако наново сключите тримесечна например от 1 май до 1 август цената няма да бъде променена. :D :D :D
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 18 Дек 2004, 21:30

Като ги знам какви са стипци сигурно дават 5литра бензин на аванта :mhihi:

А според вас къде би било като цяло да се направи ГО?КОя компания?

Назад към Основен Форум