reklama na kluba

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

reklama na kluba

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Яну 2003, 20:24

kakvo 6te kajete da napravim niakakva reklama na kluba,za6toto kato pomislite kolko BMW-ta i maniaci na BMW-ta osven nas ima po Bulgaria,a dori ne sa 4uvali za toia klub.Davaite idei za reklama,az vednaga se se6tam za dve improvizirani-
1-da napravim niakakvi listovki i vseki 4len da ima v sebe si i 6tom vidi bavarka,da slaga na 4ista4kata(znam 4e ideiata e malko detska no vse pak e ideia,i za men primerno niama da e nikakav problem)
2-reklama v niakoi avto vestnik(primerno avto trud)
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :? :wink: :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Яну 2003, 23:19

Работим по въпроса ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 25 Яну 2003, 4:05

Turturelo e xaide de dai niakoi hint be dude :bowdown:

Eto moite 5 idei !
1. Ako se slozi edna reklama eto tuk na tezi stranici :
www.bmwlinks.com
www.bmwworld.com
to tia ste bude vidiana ot cial sviat na BMW Entusiastie .
2. Drug nachin e ako si napravite magnitni emblemi po vratite i karate s tiax ta po tozi nachin da privlechete poveche "bimmmmeroci" iz stranata :wink:
3. Daite reklama v radioto ili televiziata.
4.Dokolkoto razbrax v tova miasto Darucar samo tam se kupuvat BMWta - taka che napravete tam edna reklama .... ta novite klienti da nastukat!
5. niamam nisto naprotiv ako iskate da slozite reklama v moiat BMWE46 club makar che e samo za E46 v Bay Area CA anyway eto go :
http://autos.groups.yahoo.com/group/BMWE46club/

later

3C :D
==

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Яну 2003, 10:37

Лично мнение:
по 1. Много много не ни върши работа за момента, защото целия ни форум е на кирилица и съответно на български и ако се присъединят други ентусиасти, незнам каква част от нас са полиглоти?!
2. Засега имаме лепенки на номерата и по стъклата, лично аз нямам, защото за момента карам (не го играя :wink: ) Голф 3, но имам нагласени лепенки!
3. Рекламата в тв и радио са си цифра, а както гледам ние неможем да си съберем членския внос възлизащ на 5лв. на месец ....
4. Виж това е много добра идея, да се направят брошури и да се говори в ДаруКар при всяка една сервизирана/продадена кола да се дава брошура на Клуба! Процентната вероятност да има нови участници нараства!
5. Благодарим за поканата, но мисля че и това спада към т.1 :)

младши ентусиаст
Аватар

broshuri

Мнение от bip » 25 Яну 2003, 13:34

tova s broshurite mi se vijda na p~rvo vreme nai-sigurnoto sredstvo da se otvori kluba k~m sveta
shtoto koi ti gleda lepenki po nomerata ...
~samo da kaja 4e dnes karah s 140 po b~lgaria zad niakva dosta nova petica deto biagashe ot nai-liavoto v nai-diasnoto platno na zigzag :
~~~ nai izkefi : kogato niakvi novi E-clasi se d~rpaha i nabivaha spira4ki ujaseni
izrodiata beshe s 4 kvadratni auspuha ~~~~
~~~BEAUTY :lol:
anyway : glasuvam za broshurite ; ako se sprem na konkreten text +
image ~~~ niama nujda da se pravi nishto pove4e centralno
prosto koito e navit naistina shte os~shtesvi ideiata s broshurite : da gi slsaga na bavarcite deto vijda ; horata shte se kefiat iako :
moje da e dobre : vsiaka broshura da e individualno sv~rzana s 4oveka koito ia slaga : naprimer da si pishe email-a : nick-a ili neshto drugo : koeto da s~zdava useshtaneto za li4en kontakt ....
iaka e ideiata : navit s~m
da izmislim kak da prod~ljim s broshurata ... [?]
i men ne me interesuva 4estno kazano da ima reklama v daru car
maniacite ne se poznavat po tova dali karat nai-sk~poto bmw ili neshto drugo ';: ... maniaka go poznavash po tova dali litka zadnica na vsiako v~zmojno miasto i drugi takiva ... li4no menenie ~!~!!
ta bednite bavaro-maniaci sa s~shto tolkova vajni kolkoto i the rich guys
taka 4e daru car moje da po4aka
broshurite : rulz
~karmapa chenno~

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Яну 2003, 18:16

i az sum na tova mnenie bip,za nikoi niama da e problem da slaga bro6ura na bavarcite koito vidi,a i hem e po evtino :lol:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 25 Яну 2003, 18:35

Понеже живея доста в центъра на София, значи на мен ще се падне да лепя брошурки по правителствените БМВ седмици. А това малко ме притеснява....

Петко ///M големия
Аватар

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Яну 2003, 18:45

te steia BMW-ta ne sa entusiasti :<: :block: Изображение

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

ах тези брошури!

Мнение от LandShark » 25 Яну 2003, 20:27

Мисля че този въпрос не веднъж сме го обмисляли. Миналата година по едно време на софийските сбирки също говорихме за подобно нещо - да правим брошури. Общо взето основния проблем не е в печатането или парите за самите брошури: а за текста който да съдържат, за дизайна им, за цялостното послание. Доколкото си спомням работната група пак (както обикновено) натовари мен да изработя някакъв вариант, ама ей ма на - варете ме, печете ме, още не съм го направил това...

Иначе наистина ще е страхотно. Колкото за Дарукар - няколко пъти съм говорил с тях, включително и с по-отговорни лица и те са дали пълното си съгласие както да окачаме каквито си искаме обяви(афиши и т.н.) за мероприятия в магазина им за резервни части, така и да има брошури на съответните щандове. Вярно е че не паралиите, а именно обикновенни ентусиасти за истинските БМВ фенове, но съм сигурен че в Дарукар ходят и много обикновени ентусиасти. Кой от любопитство, кой за оригинални части (някои неща наистина не си струва да се купуват от друго място!). А освен в Дарукар, мисля че и на други места лесно ще склоним собствениците да има такава брошура (особено ако им се внуши нещо от сорта че са одобрени от БМВ Клуб България за магазин).

И така - остава само някой да измисли какво точно да представлява тази брошура? Има ли желаещи да ме отменят?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 25 Яну 2003, 22:04

:D

Tuka kato vzex kolata s dokumentite i.t.n. mi dadoha dosta broshuri i kato primer mi dadoxa edna na "BMW car club" eto edna snimka koiato ia snimax tuko sto za da vidite kak e "dizainut" na broshurata na tozi BMW club ........
Na snimkata broshurata ia razgunah pri koeto se vizda prednata i zadnata chast a ot vutreshnata strana ima snimki na BMW'ta i edno prikacheno pismo koeto da go pratish obratno ako iskash da stanesh chlen na kluba.

=== 3C ===

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Яну 2003, 22:33

Много неща могат да се направят, просто мисля, че трябва да сме по-задружни и всеки да свърши нещо. Имаме самочуствието на сериозен форум, но дейността ни свършва до момента, в който станем от компютрите! Официалните членове на БМВ Клуб България сме все още малко, а от тази бройка дори неможем да съберем и членския внос?! Дайте да се организираме по-сериозно, да си разпределим някакви задачи, да съберем някой лев и да направим нещо полезно?! Да отворим обща тема с висок приоритет ако искате по въпроса?! Рекламата на Клуба и Форума трябва да се задейства, за да съберем повечко ентусиасти! Сигурен съм, че има такива...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Яну 2003, 23:01

с брошурите на първо време ми се вижда най-лесно осъществимо,аз лично се наемам веднага след сесията да покрия най-малко целия Люлин.хареса ми идеята да са индивидуални брошурите(маил и ниск)макар да е по-скъпа.за дизайн и текст бих помогнал с удоволствие,само да е след 15 февруари,защото сега съм доста зает с учене и едвам смогвам с елеметарни преводи за клуба,за което се извинявам,но няма как,ще наваксам след 15.
мисля,че има човек,който ако не ни помогне поне ще ни даде полезно инфо за брошури и информационни материали,така че ще се свържа с него и ако има резултат ще ви кажа за оферта

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 26 Яну 2003, 3:12

Znachi govorih s edin priatel... i toi kara BMW :lol: ...ta web dizainer e i go pomolih da izmisli nyakakva gotina broshura....kato sudurjanie mu kazah da e podobna kato tazi koyato postna 3C.....no da e s poveche snimki...abe po sharenko :D :lol:
Ako imate nyakakvi idei kak da izglejda broshurata i kakuv text tochno da sadurja.....kazvaite za da izmislim nekuv proekt s nego

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 26 Яну 2003, 8:06

Аз съм на мнение, че трябва да направим не еедна, а едновременно две брошурки - едната по-сериозна и делова (БМВ клуб бе създаден 2000г от група...бла бла бла) и една маниашка малка брошурка (там вече трябва много да се мисли...)

По-сериозната е като официална реклама и брошура на клуба, нея ще оставим в Дару кар, а другата малка брошурка ще се раздава на приятели.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 26 Яну 2003, 13:54

hubavo e 4e tolkova entusiaz~m ima
:D
tova s dvete broshuri : oficialna i maniashka : e ok
po-skoro oficialnata shte dava pove4e info
a maniashkata : shte napipva edna opredelena struna v 4oveka ...
za p~rvata : bih pregledal texta : i bih predojil korekcii :
tova si e pomosht ako shtete viarvaite
za vtorata : ami shte e interesno kato zapo4nat da valiat istinski proekti za takiva : tuk ve4e stava duma za edin po-drug vid kreativnost
predpolagam 4e i tam shte dobavi vseki svoeto vijdane za neshtata ...
v~prosa mai naistina e koito iska da prashta konkretni projects :
ako shte da s~d~rjat samo edna snimka i edno nadpis4e v/u neia ...
kakto "The ultimate club - for the ulitmate driving machine" ...
moje i niakvi na drugi temi : za koito edva li ne bMW e samo fon :
naprimer : edna ideia e broshurka koiato prizovava k~m tova da sme"vnimatelni" na p~tia : i 4e tova ne e sv~rzano s tova da karame bavno ; a da karame s podhodiashta skorost pri podhodiashti uslovia i to PODHODIASHTITE KOLI - namekvaiki 4e moje da karam po-b~rzo no imam po-dobra kola koiato spira po-b~rzo i tova e 4ast ot maniata === pak oshte edna struna v dushata na 4oveka
===
samo idei : no skoro moje i drugo
===
~karmapa chenno~

Следваща

Назад към Основен Форум