Готови ли сте за зимата
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Готови ли сте за зимата
Готови ли сте за зимата?
аз на моита глупост и сложих зимни гуми, течност в пръскачките да не замръзват (хехе и мирише хубаво), разни спрейчета да не замръзват разни части от колата (макар, че се съмнявам да правят нещо - все пак ми е първа зима зад кормилото), купих си вериги за сняг, нов акумулатор, нови чистачки (много се дразня, когато не чистят добре) шпакличка за чистене на леда от стъклата, един як фенер(то по принцип и през лятото върши работа де.. и за всеки случай бутнах едно родопско одеало в багажника, като возя каки:))
мм.. ами тва е за сега
някакви новости да са се появили напоследък..или някакви други съвети:)

аз на моита глупост и сложих зимни гуми, течност в пръскачките да не замръзват (хехе и мирише хубаво), разни спрейчета да не замръзват разни части от колата (макар, че се съмнявам да правят нещо - все пак ми е първа зима зад кормилото), купих си вериги за сняг, нов акумулатор, нови чистачки (много се дразня, когато не чистят добре) шпакличка за чистене на леда от стъклата, един як фенер(то по принцип и през лятото върши работа де.. и за всеки случай бутнах едно родопско одеало в багажника, като возя каки:))
мм.. ами тва е за сега

No bling at the Ring
Re: Готови ли сте за зимата
и за всеки случай бутнах едно родопско одеало в багажника, като возя каки:))[/i]
мм.. ами тва е за сега
някакви новости да са се появили напоследък..или някакви други съвети:)[/quote]
това за одеялото много добре си се сетил - аз спах в колата уикенда в балкана, с една кака
, и се псувах цяла нощ че нямам одеяло в багажника, ужас беше.
иначе всичко ти е ок, добре си се сетил - полезно нещо е спрей за размразяване на стъкла, имам го от миналата зима, върши ми чудна работа, особено когато съм без ръкавици
Веригите трябва да знаеш че се карат САМО на сняг, те са за да копаеш в преспите, на асфалт - никога, хубаво е и да метнеш едно въже в багажника, аз мойто го затрих наскоро и сега трябва да търся друго, от ОМв го взех предното и бях доволен, 12-13 лв., а къде изчезна и аз не знам....
Успешна зима на всички! 
мм.. ами тва е за сега

това за одеялото много добре си се сетил - аз спах в колата уикенда в балкана, с една кака

иначе всичко ти е ок, добре си се сетил - полезно нещо е спрей за размразяване на стъкла, имам го от миналата зима, върши ми чудна работа, особено когато съм без ръкавици

Веригите трябва да знаеш че се карат САМО на сняг, те са за да копаеш в преспите, на асфалт - никога, хубаво е и да метнеш едно въже в багажника, аз мойто го затрих наскоро и сега трябва да търся друго, от ОМв го взех предното и бях доволен, 12-13 лв., а къде изчезна и аз не знам....

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Само я чакам да ми дойде!
Да видим тогава що е то 325iX и вирее ли на сняг?
Да видим тогава що е то 325iX и вирее ли на сняг?
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
и за всеки случай бутнах едно родопско одеало в багажника, като возя каки)[/i]
Е това е важното. Всичко друго са optional extras.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
зимните гуми ,силиконов спрей по всички уплътнители ,зимна течност за чистачки ,и май това е всичко .. акумулатора не знам дали ще изкара и тази зима ,времето ще покаже .. а относно одеалото - винаги имам такова в багажника ,и зиме и лете ,доста е полезно
Въже нямам ,а това от ОМВ освен да се обеси с него човек за друго не става ..

Последна промяна Alexi на 01 Дек 2004, 12:51, променена общо 1 път
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Този сециален силиконов спрей се използва за да не залепват уплътненията през зимата, и да не протичат също така. Определено има ефект от него. Можеш да си купиш такъв на всяка по-голяма бензиностанция 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Re: Гуми
Georgieff написа:Аз и взех последния модел на Continental - TS810.![]()
Страхотни гуми са - супер тихи, обаче все още на сняг не съм ги пробвал.
Определено май в момента са най-добрите на пазара

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
дам... антифриз, гуми, вериги (те си седят в багажника от 2-3 зими май...) спрей за размразяване макар че се съмнявам да ми потрябва.. по една туба/шише резерва от сички видове течности в баажника (без вино ама и тва ше сложа скоро
)...
одеяло няма да сложа щот нямам намерение да закъсвам никъде
пък и мноо обичам да седя на студено
тряба да си прибера аптечката, пожарогасителя и триъгълника обаче щот ги остайх в камиона...

одеяло няма да сложа щот нямам намерение да закъсвам никъде

тряба да си прибера аптечката, пожарогасителя и триъгълника обаче щот ги остайх в камиона...
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3