Омасляване на М50Б20
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Омасляване на М50Б20
Преди време бях пуснал един пост относто омасляването на мотора ми...понеже е с основен ремонт така че мненията на майсторите бяха различни..Чакам и вашите мнения..Става въпрос за този маркуч:
Под пластмасовото се вижда...Както и този единичен маркуч минаващ покрай щеката и влизащ в дроселовата клапа
Дали и заедно с нея е отишла и гарнитурата на капака отгоре???Плз помогнете че ще полудея...Моторът е след основен ремонт...В ЕТК излиза като Crank Ventilation ама ми е беден Английския леко

Под пластмасовото се вижда...Както и този единичен маркуч минаващ покрай щеката и влизащ в дроселовата клапа

Дали и заедно с нея е отишла и гарнитурата на капака отгоре???Плз помогнете че ще полудея...Моторът е след основен ремонт...В ЕТК излиза като Crank Ventilation ама ми е беден Английския леко

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Имах същия проблем, първо ми течеше от гарнитурата на капака смених си я, после тия 2 та маркуча бяха направо се кашнали, и от там сълзеше масло, взех си ги по размер и тях смених, но като ги сменях се наложи е бензиновия да сменя че без да искам го скъсах, ма не е проблем лесно се сменят малко дълга ръка да имаш.. 

4 мнения
• Страница 1 от 1