Важно за сигурността!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Важно за сигурността!
Колеги, наблюдавам че качвате снимки на вашите БМВ-та!Това е много хубаво обаче имам и другото наблюдение че не криете номерата на колите и някой ще изпищи!Преди няколко дни четох че е изчежнала някаква кола на потребител от форума, демек на наш човек!Затова моя съвет е: качвайте снимки, но заличавайте номерата на колите!
::: vankata™ :::
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Човекът е абсолютно прав. Или да крием номерата или тази галерия да е ограничена по някакъв начин, премерно да е видима само за членове на форума или нещо такова.
Не виждам особен смисъл - всеки заинтересован може да отиде на мероприятие на форума и да види всички номера... Още повече, че не се сещам по какъв начин номера на колата ще помогне на един крадец, освен да разбере евентуално на ког е регистрирана колата, което от своя страна също не се сещам с какво ще олесни отварянето на колата 

Последна промяна tsvet40 на 25 Ное 2004, 16:32, променена общо 1 път
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5

нещо май .... и какво като видят номера ? Ще ме търсят по улиците и като видят номера ще си кажат ... ааа този е сред онези. ЧЕ НИЕ ИМАМЕ СТИКЕРИ ПО ЦЯЛАТА КОЛА БРЕ !!!!
Я ми обясни каква е уловката?

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Момчета, нямам намерение да споря с вас!Просто дадох съвет, а вие правете каквото сметнете за редно!Идеята е че тук, едва ли не ние даваме пълна информация за колите си, а пък и номера си оставяме!Защо, какво толкова пречи да се забърше тоя номер,за по-голяма сигурност!На двама приятели така и отмъкнаха колите, пускат те обява за продажба със снимка без да заличат номера и след два дни, изчезнаха колите и не ги намериха!Незнам дали е случайно или не но защо да си усложняваме живота?Знаете че нашите коли, малко или много са кипрени, но и много хорани завиждат и се оглеждат в колите ни, а пък нали се сещате че за тия престъпници таяни няма, колкото повече инфо за колата - толкова по добре, пък и снимка като има екстра!Те работят на групи, таки коли се търсят особено в Македония и Албания, започва набелязването из София и като търсят точно определена кола, като и знаят и номера все ще я засекът някаде по София!Но пак ви казвам, това се само съвет, вие си знаете какво правите, колите са си ваши!
П.С: Абе хора, аз ве още нямам стикер!Как мога да се сдобия, колко пари струва?Виждал съм едни големшки стикери на доста БМВ-та из София, та въпроса ми е има ли по малки?Е, ако няма и на този съм доволен!Ще чакам малко повече инфо, ако трябва пишете лично съобщение!Мерси!
П.С: Абе хора, аз ве още нямам стикер!Как мога да се сдобия, колко пари струва?Виждал съм едни големшки стикери на доста БМВ-та из София, та въпроса ми е има ли по малки?Е, ако няма и на този съм доволен!Ще чакам малко повече инфо, ако трябва пишете лично съобщение!Мерси!
vankata™ написа:П.С: Абе хора, аз ве още нямам стикер!Как мога да се сдобия, колко пари струва?Виждал съм едни големшки стикери на доста БМВ-та из София, та въпроса ми е има ли по малки?Е, ако няма и на този съм доволен!Ще чакам малко повече инфо, ако трябва пишете лично съобщение!Мерси!
Виж http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11535
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Това е много хубаво, но аз искам да знам към днешна дата от къде мога да ги взема, къде е тази бензиностанция и т.н.!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
vankata™ написа:Това е много хубаво, но аз искам да знам към днешна дата от къде мога да ги взема, къде е тази бензиностанция и т.н.!
Ето http://bgmaps.com/map.asp?sid=df54da6bc31c744593859b96de97a3ee&city=sofia&str=%C1%DA%CB%C3%C0%D0%C8%DF&num=1&maxnearest=5&nType=23&oName=&oType=9&Map41_44.x=151&Map41_44.y=109
Всеки четвъртък от 21.00 часа

May the BMW force be with you!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Кажете адреса на тая бензиностанция, че линка отваря само началната страница на БГ Мапс!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Да, мерси знам я!Ще гледам в неделя да дойда за да си взема лепенки!Може би 2 малки и една средна!Вие вътре в кафето ли седите или????
- Azrail
- UFO Pilot
-
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2