Що е то ..
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Последна промяна Leon на 22 Ное 2004, 18:19, променена общо 1 път
Never mistake motion for action...
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
7:32 - някой май много е бързал за работа

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Добре де сега за малко колкото да видиш В-Макс не е кой знае какво ама трябва полекичка да караш за да се сработи мотора..Нищо чудно ако изгори 1 литър масло на първите 4-5000 км...Един друг другар от гръцкия форум разправяше колко масло му изгоря 330ци 2004 год. докато се сработи мотора...До първите 10.000 изгоря 2 литра и нещо ама след като сменял маслото колата НЕ ГО БАРА! Макар че го пържи да си е*е мамата..Няма значение бензин или нафта...Трябва да се сработи до първата смяна.. Чул съм от приятели,единия работи в Фиат и другия в Хюндай че моторите им идват сработени...Нещо такова...сорри за оффтопика
Slavi написа: И все пак искренно се надявам мойта да не е миналавала през ръцете на Turturelo![]()
минала е

Принципно автомобилите слизат от автовоз и влизат директно в ДаруКар, майтапа настрани - подобни изпълнения не правим с клиентски автомобили.
Наистина има 2-3000км разработване на двигателя, наистина губи маслко и започва да върви значително повече и да гори по-малко ..
alx написа: ааа. само със това "D" на инфоцентъра няя се разбереме...
ами махнал съм другите глупости да не ме разсейват .. нафта има, разхода не ни интересува, средната скорост не беше за пред хора ..

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Имах удоволствието да го покарам това 120d благодарение на Turturelo. Уникално е!!! Не съм вярвал че 2.0 дизел може да върви така.

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2