X5 4.8is ..
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
X5 4.8is ..
уникален ..
имам и видео, където се чува звука на мотора, но е 800k .. не ми се занимава да го качвам някъде .. Fast&Furious и rtzankov го чуха наживо ..
имам и видео, където се чува звука на мотора, но е 800k .. не ми се занимава да го качвам някъде .. Fast&Furious и rtzankov го чуха наживо ..

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Няма такъв "джип"
Владо качи клипа някъде това трябва да се чуе задължително от всички аз такъв звук не бях чувал ... Ако не ти се занимава метни ми го на мейла аз ще го оправя.

Владо качи клипа някъде това трябва да се чуе задължително от всички аз такъв звук не бях чувал ... Ако не ти се занимава метни ми го на мейла аз ще го оправя.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
забелязал ли си като го запалиш как изпърпорва?
стария (4.6ис) не правеше така... също забелязал ли си че червената линия е до 7000 а не на 6500?
единствения му кусур е че не можеш като си на скорост да го смъкнеш на най-долното положение на окачването...мига мига и.. не ще..
и тоя кремав интериор... ни нам..
иначе- идеалното семейно возило...

единствения му кусур е че не можеш като си на скорост да го смъкнеш на най-долното положение на окачването...мига мига и.. не ще..
и тоя кремав интериор... ни нам..
иначе- идеалното семейно возило...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:забелязал ли си като го запалиш как изпърпорва?стария (4.6ис) не правеше така... също забелязал ли си че червената линия е до 7000 а не на 6500?
![]()

alx написа:единствения му кусур е че не можеш като си на скорост да го смъкнеш на най-долното положение на окачването...мига мига и.. не ще..
на скорост не пробвах, но с отворена шофьорска врата също не иска .. мига мига и стои ..
alx написа:и тоя кремав интериор... ни нам..
individual .. и за мен не е най-добрата, защото след 5000км ще изглежда по друг начин .. също не бих му сложил и дърво вътре, но това е друга тема ...
alx написа:иначе- идеалното семейно возило...
абсолютно!
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
alx написа:знам щото един приятел си взе... ще трябва да го нащтракам... сив със черен интериор седи доста по-добре според мене...
а най-хищния/страшния джип без конкуренция е хамър н1 със .50 калиброва картечница отгоре

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Това наистина е чудовище!!! Трябва само да го изчакаме в БГ защото не е за изпускане!!! I'm waiting for you.....monster.... 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
SummonedToDIe написа:Това наистина е чудовище!!! Трябва само да го изчакаме в БГ защото не е за изпускане!!! I'm waiting for you.....monster....
А защо си мислиш, че това не е в БГ и по точно в някой от гаражите на Камор Ауто..

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
http://voykov.hit.bg/4[1].8isvoice.rar ето и обещания линк 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3