Мамка им!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Мамка им!

Мнение от BMW_POWER » 15 Ное 2004, 13:59

В петък се прибирах от Северна Бг по любимата ми магистрала Хемус. На 15-тия км влизам в насрещното платно, понеже там е двупосочно заради ремонта. В момента в който изравних колата, предницата ми клюмна - спуках гума. Да не ви реазказвам, как се сменя тази гад, а тировете летят на 20 см зад гърба ми. Тръгвам мръсен и изцапан и след 500м гледам един камион също сменя гума. На високото над Кремиковци - автобус сменя гума, после още един камион ...
Та гадовете мръсни са оставили стърчащо желязо там, където колите минават от едното платно в другото и яко режат гуми.
Отивам на вулканизатор да я лепя и оня пич ми показва, как от гумата ми нищо не става.
:bang: по шибаняците!
Само за сведение: гумите ми се 215/65/16
цени - от 245 лв нагоре ...

Аватар

Мнение от MASTERA » 15 Ное 2004, 16:13

съжелявам за гумата
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=5037-- ако искте много смех про4етете тук!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Ное 2004, 16:40

Кво да се прави в тая държава на никой не му пука за хората. :evil: :ranting: :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Ное 2004, 17:59

Нали знаеш, че това се покрива от каското? :roll:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Ное 2004, 18:00

А застрахователите знаят ли това?

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 15 Ное 2004, 21:04

да, знаят го.
при това спокойно можеш да отидеш в окръжния кат в Слатина и да ги накараш да ти напишат протокол и си готов на 100%
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Ное 2004, 23:04

аз бях 17-тата кола поред, която вчера в проливния дъжд, в който аз не бързах и с доброто намерение да пусна по-бързите от мен се прибрах в дясната лента - двете дясни джанти след зверски удар, от който ми се включи всичко по таблото, бяха вдлъбнати по цялата ширина и то доста - наложи се едната да я бием много с чук, така че да не изпуска толкова въздух, а другата я смених с резервната гума и едвам се добрах до данини, където казаха, че такива криви джанти досега рядко са виждали, а били доста твърди като материал.
Докато си сменях гумите веднага след произшествието до мен дойдоха и ноерм 18 и 19 (грижливо броение от злорадостните бензинаджии в близката горивохранилка) и се чудех дали да не им запиша данни и да съдим общината, но се оказа, че трябва да ми пишат първо акт за несъобразена скорост, който да обжалвам и паралелно с това да подавам и жалба в общината и си заминах с лоши намерения към кмета (отгоре на всичкото така валеше, че имаше съборени тополи, тролейбусни жици и се чудехме със Спийдмастера как да обозначим мястото, поне да няма други жертви, но всичко щеше да бъде отвято).
(_(#!&#$()&!$*^&^*&%^(%&@$(%$&(@
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от hf hpe » 16 Ное 2004, 0:11

ati написа:аз бях 17-тата кола поред, която вчера в проливния дъжд, в който аз не бързах и с доброто намерение да пусна по-бързите от мен се прибрах в дясната лента - двете дясни джанти след зверски удар, от който ми се включи всичко по таблото, бяха вдлъбнати по цялата ширина и то доста - наложи се едната да я бием много с чук, така че да не изпуска толкова въздух, а другата я смених с резервната гума и едвам се добрах до данини, където казаха, че такива криви джанти досега рядко са виждали, а били доста твърди като материал.
Докато си сменях гумите веднага след произшествието до мен дойдоха и ноерм 18 и 19 (грижливо броение от злорадостните бензинаджии в близката горивохранилка) и се чудех дали да не им запиша данни и да съдим общината, но се оказа, че трябва да ми пишат първо акт за несъобразена скорост, който да обжалвам и паралелно с това да подавам и жалба в общината и си заминах с лоши намерения към кмета (отгоре на всичкото така валеше, че имаше съборени тополи, тролейбусни жици и се чудехме със Спийдмастера как да обозначим мястото, поне да няма други жертви, но всичко щеше да бъде отвято).
(_(#!&#$()&!$*^&^*&%^(%&@$(%$&(@

за следващият път един малък съвет и това все пак ако ти се занимава де
в акта на местото за обжалване се пише дупката беше необозначена, необезопасена и беше пълна с вода
при това положение ако катаджията не ти скъса акта(изпитано е) спокойно можеш да съдиш общината

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 16 Ное 2004, 1:11

та значи преди малко се върнах от пътване до Солун...Вчерашния порой беше страшен...Освен че се блъсках със стачката на жителите от кв. Княжево и от 6 до 8 вечерта стоях там на дъжд..Не казвам че не е справедливо ама не може един град като София да няма и втори изход..След разговор с един катаджия ми казал че едновременно са блокирали пътя от с. Мало Бучино и общо взето беше ужас! :? Цялата София половината коли настрана на пътя едни загряли други удавени само баварките минаваха без проблем.Голямо чудо факта отделен цилиндър - отделна бобина...минавах какви ли не локви което нивото на водата беше покрил значката БМВ на тазовете ама слава Богу не съм чул никакво думкане...

По едно време ни пуснаха и другата мъка дойде в село Кресна където имало свлачище и за един час чакахме да дойде багер от общината ама трябва да призная че КАТаджийте свършиха отлична работа в регулиране на цялата операция макар че условията да бяха ужасни..Евала им правя...После докато излезем от опасния район на всеки завой имаше по една изненада на пътя ту огромен камък ту нещо друго...

Връщането беше по-добре ей сега чакам бойлера да се къпа и да лягам...Ай лека от мен:)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Ное 2004, 10:08

Мдаааа, а догодина ще плащаме и винетки за тези хубави наши пътища :evil: :ranting:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 16 Ное 2004, 13:13

ati написа:....................

Както беше казал някой от форума: където има локва има и дупка. И пак си добре, че имаш чук. Ако бях аз, щях да ги изюркам тия от БМВ-пътна помощ. :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 17 Ное 2004, 0:36

grnka тва дето го разправяш да не е по дефилето ве :DDD там е така след секи по голем дъжд.колкото до полицията наистина е перфектна винаги намират начин да ти земат 10-че.не забравяите че тва е наи охраняваниа път в БГ :evil:

Назад към Основен Форум