Мафиотската Гражданска отговорност

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от auto2004 » 15 Ное 2004, 11:14

Една статия, която е добре да прочете всеки, преди да тръгне да си плаща задължителната застраховка:

Не може да се вдигат цени само на база на теоретични увеличения на разходите, при положение че реалните си остават същите.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Ное 2004, 12:51

Когато фактите говорят ....
Застрахователите у нас са били и си остават ... застахователи. С това ще се съгласи всеки, който си е имал работа с тях. Чаках 15 месеца да ми изплатят застраховката за откраднат автомобил и накрая се оказа, че трябва и да им благодаря.
А ГО-то си е жива измама ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 15 Ное 2004, 20:58

Моля колегите от БМВ-клуб да прочетат започнатата от мен тема за Зелената карта във форума на Ауди, която напълно подкрепя започнатата тема. Нека да се отзоват живущите в чужбина членове на клуба http://www.audibg.com/forum/viewtopic.php?t=2861 8) 8) :help: :help: :help:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 15 Ное 2004, 21:36

Лятото един пиян мангасар смаза колата на приятелката ми както си беше паркирана пред блока. Мога да препиша двата списъка с щети на застрахователя. На огледа изписаха точно 2 листа с щети. Брони фарове калници и т.н. Имам и снимки. Сумата която ми изплатиха няма да стигне дори и за едно цялостно пребоядисване, защото е боята е металик, та камо ли за ремонт. :evil:

Потребител
Аватар

Далавера

Мнение от auto2004 » 25 Ное 2004, 9:44

То така застрахователният бизнес става все по-изгоден - непрекъснато се увеличават премиите и се намаляват щетите за изплащане.

Потребител
Аватар

а

Мнение от auto2004 » 19 Дек 2004, 19:01

Не стига че цените им страховити, ами и измислят всякакви формалности, за да не платят - четете внимателно условията преди да подписвате. Обикновено ви взимат парите и нарочно не изпълняват някоя формалност. Та да не плащат.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Дек 2004, 19:37

Та моето Ферари Панда по шваке сигуно е 50 - 60 лв. Колко ще ми платят, ако някой ми го смаже?

Назад към Основен Форум