Мафиотската Гражданска отговорност
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Една статия, която е добре да прочете всеки, преди да тръгне да си плаща задължителната застраховка:
Не може да се вдигат цени само на база на теоретични увеличения на разходите, при положение че реалните си остават същите.
Не може да се вдигат цени само на база на теоретични увеличения на разходите, при положение че реалните си остават същите.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Моля колегите от БМВ-клуб да прочетат започнатата от мен тема за Зелената карта във форума на Ауди, която напълно подкрепя започнатата тема. Нека да се отзоват живущите в чужбина членове на клуба http://www.audibg.com/forum/viewtopic.php?t=2861

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Лятото един пиян мангасар смаза колата на приятелката ми както си беше паркирана пред блока. Мога да препиша двата списъка с щети на застрахователя. На огледа изписаха точно 2 листа с щети. Брони фарове калници и т.н. Имам и снимки. Сумата която ми изплатиха няма да стигне дори и за едно цялостно пребоядисване, защото е боята е металик, та камо ли за ремонт. 

Далавера
То така застрахователният бизнес става все по-изгоден - непрекъснато се увеличават премиите и се намаляват щетите за изплащане.
а
Не стига че цените им страховити, ами и измислят всякакви формалности, за да не платят - четете внимателно условията преди да подписвате. Обикновено ви взимат парите и нарочно не изпълняват някоя формалност. Та да не плащат.
7 мнения
• Страница 1 от 1