Колегии НАЙ-НА КРАЯ
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Колегии НАЙ-НА КРАЯ
Колеги умирам от кефф
Искам да се похваля и да кажа колко съм щастлив с новата си кола
След дълго и опурито търсене на машината най-накрая намерих моята отливка и тя е - 91ва година Е30 318ис
Нямам думи за тази машина направо е луда
Ще я снимам и ще пусна и снимки
С 16ки джанти с борд е ремус ала бала много се радвам какъв звук вади и как върви тва зверче
Нема да спъ сега докато я оправа документи ала бала ,че идва от германия и несъм я регистрирал ощеееее
Искам да се похваля и да кажа колко съм щастлив с новата си кола
След дълго и опурито търсене на машината най-накрая намерих моята отливка и тя е - 91ва година Е30 318ис
Нямам думи за тази машина направо е луда
Ще я снимам и ще пусна и снимки
С 16ки джанти с борд е ремус ала бала много се радвам какъв звук вади и как върви тва зверче
Нема да спъ сега докато я оправа документи ала бала ,че идва от германия и несъм я регистрирал ощеееее

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Значи пожеланията си ги знаеш!
1 000 000 безаварийни и т.н., абе най-добре е да не се чупи
та така! Искам да питам колко ти излезе всичко. Докарване, мита, за колко си я взел (ако не е тайна) и т.н. и колко горе долу вървят! Ако не искаш да пишеш тук, драсни ЛС! Благодаря предварително!
Пожелавам ти от Мацки да не се отървеш!
1 000 000 безаварийни и т.н., абе най-добре е да не се чупи

та така! Искам да питам колко ти излезе всичко. Докарване, мита, за колко си я взел (ако не е тайна) и т.н. и колко горе долу вървят! Ако не искаш да пишеш тук, драсни ЛС! Благодаря предварително!
Пожелавам ти от Мацки да не се отървеш!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
xexe
Ами какво да кажа най-напред
Умирам от кеф
Аз карах преди тва Е30 М10Б18 с карборатора мотора
та сега тея 140 коня на тая стегната кола с тва спортно окачване и тея 16ки джантес ---- абе не е човешко...поне за мене тва е като за пушач цигара след поредният дълготраен опит да ги откаже...нещо което предполагам всеки е изпитвал...тва е като когато откриеш истинска любов ... НО ДА ЗНАЕШ ,ЧЕ АКО Я ЗАГУБИШ И ТИ СИ ЗАГУБЕН,защото в края пак сте заедно...е това са доста силни думи естествено за една кола но някои хора ще разберат какво имам в предвид...
Аз дори когато си продадох старата кола ми беше мъчно, и то доста,
гледах как се отдалечава и пред очите ми минаваха такива спомени,каквито никой милионер неможе да си купи,някои дори толкова хубави ,че дори немога да повярвам ,че са ми се случили и дори не искам да са ми се случвали.
Колата не е само кола, тя е един вид индуктор на спомени разбираш ли, това не е само предмет който е почти през цялото време с теб,това е начин да покажеш своята индивидуалност и да изразиш себе си сред останалите безразлични сиви ежедневни возила, и съм сигурен ,че който и да е тарикат с АМГ или Лоринсер за 2-300 х.лв. никога няма да изпита тръпката на това което неможе дори да се обесни с прости думи.Тези спомени ще останат завинаги с нас и ще знаем защо сме живели
Ама ного почнах да ве натварвам
...та както и да е...
91ва купе серво мерво...вътре некви компове
разходомер незнам си кво...троен стоп...186000 км
нова водна помпа,бензинова,перка масло,сички консумативи сменени,че е минала тюф ли е там кво е...абе по запазена аз несъм виждал лично...джантите и гумите са чисто нови
значи ще ми излезе с аларми маркиране регистрации и там застраховки ала бала към пет хиляди лв...
НО...голямо НО...не съм карал такова 1.8...няма такова 1.8...
НЕ Е ИСТИНА
Наистина някой ще каже каква кола щеше да си земеш за 5...да де...ама аз ходих гледах тая...оная...друга трета пета...но тази...отивах към мястото където беше паркирана и от около 150 - 200 метра вече предусещах...видях я и незнам дали има любов от пръв поглед но аз просто исках да правя секс с тази кола...
И Я ЗЕХ ... ТА РААААААА
И ЩЕ ПУСНА И СНИМКИ....
Само да я регистрирам и да оправа такси макси и така

Умирам от кеф
Аз карах преди тва Е30 М10Б18 с карборатора мотора

та сега тея 140 коня на тая стегната кола с тва спортно окачване и тея 16ки джантес ---- абе не е човешко...поне за мене тва е като за пушач цигара след поредният дълготраен опит да ги откаже...нещо което предполагам всеки е изпитвал...тва е като когато откриеш истинска любов ... НО ДА ЗНАЕШ ,ЧЕ АКО Я ЗАГУБИШ И ТИ СИ ЗАГУБЕН,защото в края пак сте заедно...е това са доста силни думи естествено за една кола но някои хора ще разберат какво имам в предвид...
Аз дори когато си продадох старата кола ми беше мъчно, и то доста,
гледах как се отдалечава и пред очите ми минаваха такива спомени,каквито никой милионер неможе да си купи,някои дори толкова хубави ,че дори немога да повярвам ,че са ми се случили и дори не искам да са ми се случвали.
Колата не е само кола, тя е един вид индуктор на спомени разбираш ли, това не е само предмет който е почти през цялото време с теб,това е начин да покажеш своята индивидуалност и да изразиш себе си сред останалите безразлични сиви ежедневни возила, и съм сигурен ,че който и да е тарикат с АМГ или Лоринсер за 2-300 х.лв. никога няма да изпита тръпката на това което неможе дори да се обесни с прости думи.Тези спомени ще останат завинаги с нас и ще знаем защо сме живели
Ама ного почнах да ве натварвам
...та както и да е...
91ва купе серво мерво...вътре некви компове
разходомер незнам си кво...троен стоп...186000 км
нова водна помпа,бензинова,перка масло,сички консумативи сменени,че е минала тюф ли е там кво е...абе по запазена аз несъм виждал лично...джантите и гумите са чисто нови
значи ще ми излезе с аларми маркиране регистрации и там застраховки ала бала към пет хиляди лв...
НО...голямо НО...не съм карал такова 1.8...няма такова 1.8...
НЕ Е ИСТИНА
Наистина някой ще каже каква кола щеше да си земеш за 5...да де...ама аз ходих гледах тая...оная...друга трета пета...но тази...отивах към мястото където беше паркирана и от около 150 - 200 метра вече предусещах...видях я и незнам дали има любов от пръв поглед но аз просто исках да правя секс с тази кола...
И Я ЗЕХ ... ТА РААААААА
И ЩЕ ПУСНА И СНИМКИ....
Само да я регистрирам и да оправа такси макси и така

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Със здраве и да га мачкаш 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
честито и от мен
... всички пожелания са вече казани и написани няколко стотин пъти и май няма кво ново да кажа, да ти е жива и здрава и да те слуша повече от жената
бтв старата ти кола е била като моята май.. за колко пари я продаде ?

бтв старата ти кола е била като моята май.. за колко пари я продаде ?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Честито за количката да си я караш с кеф 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3